eveline
Elita
- Poruka
- 22.993
pa normalno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, nego baš u sebe, ne umem da objasnima, misliš po sebi?
da, da, to sam i ja mislila prvo, pa pomislih da nisam dobro shvatilaNe, nego baš u sebe, ne umem da objasnim
Kao npr da zatvoriš nos i usta i kineš
Ne podevaj me, sirotiljo.pijem šesto pivo zezam se a vi
ja sam jednom tako kinuo (namerno) da se čulo od tošinog bunara do fontane smejo se ceo kafić to jest svi ljudi u kafićuUmem i ja tako da kinem, to je nečujno kijanje, pogodno je kad si sa nekim, u javnosti negde, na nekom skupu i slično. Diskretno.
Ali kad sam sam, ne obuzdavam se, kinem naglas, osećaj je bolji. Uvek postoji opasnost da ti sline završe na zidu doduše...
ko prsava ne pratim redovno ovoJa ne razumem da ti deset puta prsavaš i hoćeš da raskineš, a da to ne učiniš.
Avi
i ja se zezam a od alkohola ću belo vino s ledom i vodompijem šesto pivo zezam se a vi
Ja sam plakala za our idiot brother kad su ga drugi put hapsili, ne što su ga hapsili, nego što je prso i razdrao se: hoću samo da provodiđ vreme sa svojom porodicom i da se smejem. It's sooo me.disco gledaj planes, trains, automobiles
mada kraj je tužan uvek kda gledam grizem se za usta da ne čeplam
gledam taj film redovno
Osobako prsava ne pratim redovno ovo
vidi, do 4 izjutra blizu gajbe imam vrhunsku roštiljarnicu tako da tišinaNe podevaj me, sirotiljo.
koja brate
uopšte ne prsava iskreno nego samo tupi i hoće pažnjuJa ne razumem da ti deset puta prsavaš i hoćeš da raskineš, a da to ne učiniš.
Avi
Zašto mi buljiš u sliku, pervertuOk, prestao sam da zurim u sliku medene i slučajno sam je daunlodovao.
izbalansiranopleklista mi je mešano bata kanda i fredi habard he he