Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.596
Pa kaže svi su isti i da raskine naći će istoguopšte ne prsava iskreno nego samo tupi i hoće pažnju
kad ti nešto smeta, ti to odstraniš kad tad

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kaže svi su isti i da raskine naći će istoguopšte ne prsava iskreno nego samo tupi i hoće pažnju
kad ti nešto smeta, ti to odstraniš kad tad

a zašto ja to nisam gledala? ili možda jesam?disco gledaj planes, trains, automobiles
mada kraj je tužan uvek kda gledam grizem se za usta da ne čeplam
gledam taj film redovno
 ))))))))))
))))))))))Zašto mi buljiš u sliku, pervertu
Sto ne zovesjebenti krečenje ima se objesim
 )
 )e oće mnogi da pomognu al ne mogu nikoga da trpim cel danSto ne zoves
(Krecim za gajbu piva i kilo cevapa)
fala ko da si bila uvek te volimSto ne zoves
(Krecim za gajbu piva i kilo cevapa)
To razumeme oće mnogi da pomognu al ne mogu nikoga da trpim cel dan

ja nisam " mi žene", to jest nisam dušebrižnicaMeni to 'svi su isti' ne pije vodu. Da, svi su isti i tako iste ih volim. Zamisli da su "dušebrižnice" kao mi žene
Ja volim muškarce, ja znam da su oni kreteni i da razmišljaju kurc.em ali ih volim. Volim što su ladovine. Što zaboravljaju datume, imena. <3

Ma nesto si me iznerviraofala ko da si bila uvek te volim
što si me onomad napičila u pp pa ne odgovaraš na moje čuđenje jeri bila nejebica
Može kontekst nekiJa volim muškarce, ja znam da su oni kreteni i da razmišljaju kurc.em ali ih volim. Volim što su ladovine. Što zaboravljaju datume, imena. <3
Skarlet O HaraVerovatno je bilo pitanje, ali da ste lik iz filma/serije koji biste bili (koji najvise odgovara vasem karakteru)?
Не сетимо се рођендана, ал' зато заборавимо и годишњицу везе мхехеJa volim muškarce, ja znam da su oni kreteni i da razmišljaju kurc.em ali ih volim. Volim što su ladovine. Što zaboravljaju datume, imena. <3
hold your horses : * *Ma nesto si me iznervirao
imate mečku to je smor imati inače ste bolja vrsta od muškihŠta fali biti 'mi žene' , što je to loše