момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.341
Zašto tugaljiv pogled?
Ne tugaljiv u smislu da bude odraz klinicke depre, nego onako, melanholik
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto tugaljiv pogled?
Ma bre, ako ti produktivna lenjost, ok. Šta god. Ako praviš kolekciju frustracija, uzmi riljaj, end of story.i nije svaka " tupa lenjost" totalno tupa
zavisi od toga ko je ta lenština
ne, ta lenjost je upravo rezultat potpunog mira sa samim sobomA i naivna mi je ta reč lenjost. Češće je u pitanju depresija, besparica ili neki drugi slučaj.
Misliš kao nežan, mek, blag, zamišljen...Ne tugaljiv u smislu da bude odraz klinicke depre, nego onako, melanholik

Dobro.ne, ta lenjost je upravo rezultat potpunog mira sa samim sobom
ne zadaješ sebi zadatke da bi sebi izgledao vrednije ili korisnije
miran si i kad radiš nešto ili misliš, ili kad baš ništa od toga ne moraš
nešto se ne razumemo, ali i to je sasvim okejMa bre, ako ti produktivna lenjost, ok. Šta god. Ako praviš kolekciju frustracija, uzmi riljaj, end of story.

Sa sve onim obrvama onako ?Mislim kao tugaljiv![]()
Sa sve onim obrvama onako ?
Pa ono nisu obrve kao iscrtane, sexy, nego padaju na dole u spolj. uglovima očiju. Nešto kao doggy kad te pogleda. ?Kojim? Mislis ova na slici? Ona zapravo ima klinicku depru, ali da, eto ona bez klinicke depre

Znači mora da boli
umece sprdanja sa samim sobom i drugima uprkos oziljcima koji je zivot naneo,
Pa ono nisu obrve kao iscrtane, sexy, nego padaju na dole u spolj. uglovima očiju. Nešto kao doggy kad te pogleda. ?![]()
Jbg.
umece sprdanja sa samim sobom i drugima uprkos oziljcima koji je zivot naneo,jer se popisava na istii ne shvata ga previse ozbiljno, niti se izivljava negirajuci ga histericno
ovaj deo je bio glavni, a sad u to upakuj izgled malo muškiji, ali prirodan, bez insistiranja na vežbanju i zdravom životu ( kao što davi onaj bakli, beše?)
nonšalantnost i neopterećenost bilo čime, ali sa strastima i interesovanjima sa kojima je on super bez obzira na okolinu
Evo puštam onaj stari hit Obriši dupe, dragaUf, usrala sam se od stresa, Forke, a ti?
tako je, ali je to moja univerzalna formulaJednom recju - moca?
E ljudi, ce zatvaramo uskoro, hvala svima koji su mi dali lopovski da pobedim