момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.338
nemam IQ preko 150, ali se jako dobro snalazim i sa ovom mojom sirotiljom![]()
Msm to oni koji rade kod njega u firmi, ali pravilo generalno vazi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemam IQ preko 150, ali se jako dobro snalazim i sa ovom mojom sirotiljom![]()
aha, ali to sam sve izmislila, nije ništa precizno iz nekakvog receptaNesto kao rizoto
momo, pošalji mi 4-5 slika nekih svojih naajlepših ličnosti, možeš i neke od pre, da ih prostudiramU je, 50 postova jos
momo, pošalji mi 4-5 slika nekih svojih naajlepših ličnosti, možeš i neke od pre, da ih prostudiram
Uf, usrala sam se od stresa, Forke, a ti?Diskać se baš potresla kad i citate koristi. El sa fejsa?
Ел волите ладан роштиљ?
@peti ligament ми је једном одрао кожу за лежаљку.Nije ligament reprezent prosecnog crnogorca, more like mima karadzic
Ући на ЉиС ти је еквивалентно отварању Нециног порнића.Jaoj bre, ovo i deca citaju, daj se kontrolirat

na kompletno bih ja, ali ti biraj ko ti se sviđa najviše zbog bilo čega, ti znaš najbolje ( a možeš i da obrazložiš)Da se koncentrisem na fiz izgled ili bas licnost celu, vajb i to?
volim , svaki roštilj je stravaЕл волите ладан роштиљ?
ne, ne, još si ti mlada i robuješ klišeimaJedno je kreativan umni proces, imaginacija, opuštanje, a drugo je tupa lenjost.
i nije svaka " tupa lenjost" totalno tupaJedno je kreativan umni proces, imaginacija, opuštanje, a drugo je tupa lenjost.
divnoDa osgovorim ev, bejzikli se sve moje preferencije mogu svesti na ovako nesto
Pogledajte prilog 762760
uglavnom kraca kosa (nije obavezno), oci u rasponu od tugaljivih do flegmatskih, pogled da bude dubok i misteriozan (dakle suprotno od riz viterspun), glas dublji malo, u skladu sa licnoscu, umece sprdanja sa samim sobom i drugima uprkos oziljcima koji je zivot naneo, jer se popisava na isti i ne shvata ga previse ozbiljno, niti se izivljava negirajuci ga histericno
Skromno, sta cu