eveline
Elita
- Poruka
- 23.002
tu sam, nego baš me zvao šporet na koji sam trenutno malo zaboravila, bilo je urgentlyOde mi ev naprasno, mora da su je kidnapovali iz jukijevog tabora![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tu sam, nego baš me zvao šporet na koji sam trenutno malo zaboravila, bilo je urgentlyOde mi ev naprasno, mora da su je kidnapovali iz jukijevog tabora![]()
))))nego, momo, jel ti znaš da lenjost treba da se poštuje i neguje?
ja sam to sama shvatila i još sam se malo konsultovala sa sličnima sebiEvo citam zafranskog bas, i on to kaze, doduse zavisi od situacije
ja sam to sama shvatila i još sam se malo konsultovala sa sličnima sebi
e, bravo, upravo to
Lepo su to rekla braca galager, a ko je veci autoritet od njih u ovoj oblasti
Na primer, evo ja imam nešto više iskustva, sve što te mrzi odjebeš; a ako je to nešto što bi tebi ipak trebalo za neko ( naravno) uživanje, radiš skoncentrisano i s planom.
Bez mnogo pomeranja odabereš najneomiljeniju enciklopediju i spustiš je stabilno, a naravno ostaneš da ležiš
Samo malo vežbe u tim pripremama
a Crnogorci najinteresantniji?Nista dosadnije od ljudi sa radnom etikom, zato su njemci najdosadniji narod u povijesti
a Crnogorci najinteresantniji?
ja il do kraja maksimum ili nistaЛол ок искулирај мало ахахахх

ne mora čovek nužno da se odriče stvari samo zato što je lenj, ali može da skrati put ka svemu, samo treba malo mašte, a i ta potreba te sama vodi
oni koji se diče svojom vrednoćom me izgube na prvoj rečenici
nemam IQ preko 150, ali se jako dobro snalazim i sa ovom mojom sirotiljomDa, to je tipa bil gejc rekao, da najvece lencuge pronalaze najkraci put do resenja (preduslov je da imaju iq150+)