bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Ne plasim se smrti.Takvo sticanje imuniteta za tebe je mogao biti koban.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne plasim se smrti.Takvo sticanje imuniteta za tebe je mogao biti koban.
Tako je bro.zato cemo mi biti trpeljivi i krotki
Samo se lud čovek ne plaši smrti.Ne plasim se smrti.
i sa verom u gospoda boga sveprisutnogTako je bro.
Ko mlada grana na drvetu vitko se savijati pod vetrom. A krute ce se kidati.
Dobro ajde i to.i sa verom u gospoda boga sveprisutnog
Pa ja jesam lud zvanicno, mada tako ne deluje :>PSamo se lud čovek ne plaši smrti.
nije i toDobro ajde i to.
Lekarka kardiolog meni nemoj da se vakcinises, a ako bas hoces nikako fajzerovom.Pacijentima koji su imali povišen šećer u krvi, kada su se inficirali koronom šećer im je bio 25.
Vakcine su toliko dobre da ni jedan lekar ne može sa sigurnošću reći koja je dobra vakcina.Lekarka kardiolog meni nemoj da se vakcinises, a ako bas hoces nikako fajzerovom.
I naravno, ja se odmah vakcinisesm fajzerovom :>P
a fajzer pravio ciklon B ..Lekarka kardiolog meni nemoj da se vakcinises, a ako bas hoces nikako fajzerovom.
I naravno, ja se odmah vakcinisem fajzerovom :>P
toliko su dobre da ne znaju ni sta su ni od cega suVakcine su toliko dobre da ni jedan lekar ne može sa sigurnošću reći koja je dobra vakcina.
Nije mi nista bilo, a imam mio kardititis.Vakcine su toliko dobre da ni jedan lekar ne može sa sigurnošću reći koja je dobra vakcina.
Ja sam imao Perikarditis.Nije mi nista bilo, a imam mio kardititis.
Nisam imao kovid. Nego marta 2021 do guse se napunim vodom, bila mi pluca puna. I sad ustanem iz lezeceg i cekam da se slegne vodaMiokarditis je opasna posledica covida.
Pa nije baš tako.Nisam imao kovid. Nego marta 2021 do guse se napunim vodom, bila mi pluca puna. I sad ustanem iz lezeceg i cekam da se slegne voda
da prodisem, pa da zapalim cigaretu :>P
Kovid je pickin dim prema tome :>P
Kovid je vise bio na psihickoj bazi, nocebo efekat, nego sto je opasan.Pa nije baš tako.
Stopa patogenosti korone ne govori tako.Kovid je vise bio na psihickoj bazi, nocebo efekat, nego sto je opasan.
Mislio sam da je totalno nocebo bolest, punio glavu kumovima, ali ipak se razboleli ali lakse. I onda provalim da zausta postoji,Stopa patogenosti korone ne govori tako.
Sada je laka bolest za zdrave ljude, ali ko ima istoriju bolesti i dalje može biti kobna.Mislio sam da je totalno nocebo bolest, punio glavu kumovima, ali ipak se razboleli ali lakse. I onda provalim da zausta postoji,
ali je laka bolest.
Debeli najgore prolaze. Bratov drug iz osnovne umro i sin mu za njim, a obojica bili debeli.Sada je laka bolest za zdrave ljude, ali ko ima istoriju bolesti i dalje može biti kobna.
Ne samo gojazni, ko ima istoriju bolesti.Debeli najgore prolaze. Bratov drug iz osnovne umro i sin mu za njim, a obojica bili debeli.
Nema goreg od mene, pa sam eto tu.Ne samo gojazni, ko ima istoriju bolesti.