Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 47.336
Ne žele da menjaju.Nabavi bolji ruter ili ekstendere
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne žele da menjaju.Nabavi bolji ruter ili ekstendere
Ma kupis svoj bre pa nakacis na njihov :>PNe žele da menjaju.
Dobro.Ma kupis svoj bre pa nakacis na njihov :>P
Imam ruter platio sam skoro 300 evra ima radijus 100 metara :>P
sranje kroz gusto granje, ludom radovanje :>Pnesto tju retji
nerado konstatovati
al ipak realan biti nuzno je
ljudi su isprsavali sa mozgom
od korone na ovamo
ludi su jos ludji
naceti su postali ludi
a normalni su sad naceti
nachi tjao

ali nas je ipak odvojila na normalne i naivneCovida je dosta svet promenula.
da, dobro je da smo preziveli apokalipsu koju su najavljivaliPa nije bila naivna korona, imala ja je jaku invazivnost, infektivnost.
Stali smo na 50% celokupnog vakcinisanog stanovništva.da, dobro je da smo preziveli apokalipsu koju su najavljivali
to je zato sto smo se svi vakcinisali
Tast dobio tek nakon 3. vakcine, a i ja.Stali smo na 50% celokupnog vakcinisanog stanovništva.
Da si bio u covid bolnicama video bi da nije baš naivna bolest.Tast dobio tek nakon 3. vakcine, a i ja.
Do vakcine, pricescujem se sa 300 njih iz iste kasicie, ljubim i grlim sa bolesnima i nista.
Ma dva dana temperatura i kraj. Cerka dva put imala nikakav simptom, zena dobila od mene skoro da nije osetila.Da si bio u covid bolnicama video bi da nije baš naivna bolest.
Sve zavisi od imunološkog stanja organizma.Ma dva dana temperatura i kraj. Cerka dva put imala nikakav simptom, zena dobila od mene skoro da nije osetila.
No tast i surak su bili u bolnici, tast od 86 5 dana, a surak dve nedelje.
Pa nisam se cuvao pa sam stekao imunitet valjda.Sve zavisi od imunološkog stanja organizma.
zato cemo mi biti trpeljivi i krotkiNije samo kovid. Ljudi si postali jos agresivniji, galamdzije, bukadzije, a imam osecaj da je to i zbog ovog teletabisa sto se ne skida sa te vea i nadasve divne retorike s kojom stresira narod propagandnim programom.
il kolko su te trovaliSve zavisi od imunološkog stanja organizma.
Takvo sticanje imuniteta za tebe je mogao biti koban.Pa nisam se cuvao pa sam stekao imunitet valjda.