- Poruka
- 72.489
E brate moj, pokolebala te.Opak si, nekad sam se i ja sminkao, ali zena ne voli :>P
Ko bi rekao za koju sam se udao :>p
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E brate moj, pokolebala te.Opak si, nekad sam se i ja sminkao, ali zena ne voli :>P
Ko bi rekao za koju sam se udao :>p
Pa da, odmah kad se uselila donela mi dvd pun narodnjaka i pop muzike :>|pE brate moj, pokolebala te.
Ajooj kuku.Pa da, odmah kad se uselila donela mi dvd pun narodnjaka i pop muzike :>|p
No seks smo imali uz black metal i wumpskut :>pAjooj kuku.
Ja sam svojoj odmah presekao. Ona mislila fin, romantican, veseo decko, voli narodna veselja, usla kod mene, ja pola glave belo ofarban, pola crno i crvenim preko jednog oka. Muzika bila faja stata. Osh nesh? Uocu hihihi
A narodnjake kad ide s drugaricama u grad u slasticaru Unu heheheNo seks smo imali uz black metal i wumpskut :>p

Imam i horore.možda bolje neku hororčinu ovakvog tipa![]()
Imam i horore.
Imam ih 450 pa rotiram.a koju igru ili više njih bi izdvojio?
Jedno 6. Onda SSD od terabajta mi sluzi kao cache pa igre koje igras vuces sa SSD-a :>Pna koliko terabajta?![]()
ja imam karte.Jedno 6. Onda SSD od terabajta mi sluzi kao cache pa igre koje igras vuces sa SSD-a :>P
Koji sah? Imao sam preferans i tablic davno, nasi ljudi pravili. Pasijans, a sad prave razne sa kartama, imam ih dostaja imam karte.
dva spila.
jamb
sah
maxo bre!Koji sah? Imao sam preferans i tablic davno, nasi ljudi pravili. Pasijans, a sad prave razne sa kartama, imam ih dosta
Od sahova imam Apple Chess i preko Xboarda razlicite engine, od kojih je stockfish najjachi.
Koji pravi? Mozes da igras preko neta sa drugima. Imas sajt fics ali je tezak za ljude pa preferiraju chess.com ili lichess.commaxo bre!
pravi sah
pravi.Koji pravi? Mozes da igras preko neta sa drugima. Imas sajt fics ali je tezak za ljude pa preferiraju chess.com ili lichess.com
Imam onaj sa plasticnim figurama :>Ppravi.
drveni visoki sjaj
Ne znam ti ja to, ne slusam hip hopgetea vajs siti stil jesenja varijanta![]()