Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro jutro
'ovde provejava suncanoDanas tmuran dan.
Jioime jesi li provalio koliko zena na tinderu izgleda istroseno. Nekako izmoreno, sve je tu, sminka, mozda i neki kez ali nekako kao da su prosle 10 korporacija, spavale po 3 sata, 20 intenzivnih i iscrppjujucih veza 100 injak van najt stendova i uz to obavezno neko kucence spasla.
Meni otvoreno soc mreza na multiekranima ko u betmenovoj spilji. I to sve pod kategorijama:verovao ili ne od svih "mreza" samo forum koristim ovaj nas krstin
ne sam ckolovala tinder nit me zanima al ti verujem na rec![]()
Ova @Dalmatinkaa mi deluje da je zaebant i da je cool za druzenje. Mislim da sam video negde njenu otkacenu fotku gde se maskirala.
Cijao @Dalmatinkaa ja sam jedan nezan emotivan ali i zabavan deckou koji voli ispunjene momente lepog druzenja, smeha i zezancije.
Pogledajte prilog 1391122
https://voca.ro/1iI7dGVMvAmkdaj svoju sliku ovo je Mile Kekin![]()

Ova @Dalmatinkaa mi deluje da je zaebant i da je cool za druzenje. Mislim da sam video negde njenu otkacenu fotku gde se maskirala.
Cijao @Dalmatinkaa ja sam jedan nezan emotivan ali i zabavan deckou koji voli ispunjene momente lepog druzenja, smeha i zezancije.
Hvala bro. Evo ko je cool lik i ortak. Odmah bacio cool mjuzu. A ne ko ovaj sa Miletom Kiticem i sta vec.
Prva asocijacija mi je ova pesma i stajl
Opak si, nekad sam se i ja sminkao, ali zena ne voli :>POva @Dalmatinkaa mi deluje da je zaebant i da je cool za druzenje. Mislim da sam video negde njenu otkacenu fotku gde se maskirala.