- Poruka
- 86.106
treba da te jurimo vamo po javnoj kuci
manijacis tu ko nezdrav
manijacis tu ko nezdrav
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ejlovi, crna, nefiltrirana, sa aromom, lageri, meskicka s limetama, psenicna, ova ona, lutam Gane s pivima kao Talicni Tom kroz avanture, iako znam da je to samo faza i iako znam da cu se u jednom trenutku skrasiti na stara dobra proverena hajniken piva kao i ostali drugari.aj ukratko da ne skrolam :O
bmaho jel pirkas ti
Ne znam sta znaci taj izrazbmaho jel pirkas ti
Teksčə lajk sankapetane, gledaj najlepsu pesmu o heroinu :>[P
uhljeb?dabogte odbili i rekli ae bre hipohonderu
visis na forumu a ovamo hoces da se
oceses o budzet
javi kakve su sestre![]()
brises postove koji ti ne odgovaraju?Ne sećam se zašto sam brisala/ pisala
Ko mi čuva decu? kada sam na fitnesu sami su kod kuće, blizu je. školska deca mogu sama.
Na poslu? bili u boravku ili sami.
Zašto misliš da je neprijatno? Neprijatan si ti jer se ovim pitanjima mešaš u tuđe stvari i postavljaš privatna pitanja.
Ali eto da ti odgovorim pošto te baš jako interesira![]()
Kapetane, aj iskuliraj malo. Vidis da napadas i vredjas ljude i onda zbog toga pijes ban.brises postove koji ti ne odgovaraju?
ti si se pronasla u tom toboz pitanju njegove zene? pa zato ovi odgovori?
on nema pametnija posla.
valjda postoje vasi muzevi bivsi? ponekad i bake a sta to njega zabole?
o nekom o moralu, a zivi sa 25 godina mladjom od njega...
ja se radujem cuvanju unuceta. jos je mali, pa slabo, uz majku je najvise. ali bice dana....
Sta je u mom postu napadanje, molim tacno da navedes? Mani se lazi cemu si inace sklon, eto citirao si moj post pa da cujem konkretno na sta sad kmecis?Kapetane, aj iskuliraj malo. Vidis da napadas i vredjas ljude i onda zbog toga pijes ban.
gospo dineSta je u mom postu napadanje, molim tacno da navedes? Mani se lazi cemu si inace sklon, eto citirao si moj post pa da cujem konkretno na sta sad kmecis?
|ovde si jasno optuzio coveka da je nemoralan jer zivi sa 25 godina mladjom. I ostalo sto si naveo.Sta je u mom postu napadanje, molim tacno da navedes? Mani se lazi cemu si inace sklon, eto citirao si moj post pa da cujem konkretno na sta sad kmecis?
ko to tjivi sa 25 godina mladjom|ovde si jasno optuzio coveka da je nemoralan jer zivi sa 25 godina mladjom. I ostalo sto si naveo.
kada taj "gospodin" bezinenog naziva jadniklm rugajuci mu se onda nemas slicne molbe?gospo dine
moleo bivas da ne zapodevate doticnog gocpodina mahu
gocpodin maha je covek na mestu a i sirekada taj "gospodin" bezinenog naziva jadniklm rugajuci mu se onda nemas slicne molbe?
Pojma nemam :>|pko to tjivi sa 25 godina mladjom
pa nek povede o sebi racuna a ne o tome ko doticnim damama ovdje cuva djecu...|ovde si jasno optuzio coveka da je nemoralan jer zivi sa 25 godina mladjom. I ostalo sto si naveo.
kada "gospodin" ne bude nazivao jadnikom mladog stidljivog covjeka mozda onda...do tada daleko je to od gospodinagocpodin maha je covek na mestu a i sire
i moleo bi da ga se ne zloiebava na perfidni nacin i ostale nacine
ja nicam uputkada "gospodin" ne bude nazivao jadnikom mladog stidljivog covjeka mozda onda...do tada daleko je to od gospodina