LjiS Cafe #uđislobodno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa nek povede o sebi racuna a ne o tome ko doticnim damama ovdje cuva djecu...

uostalom to nije vredjanje i napadanje (opet lazes) vec je to konstatacija i cinjenica kojom se hvalio i sam izneo. a sad ta toboz zena (on kaze da se to ona pita) postavlja pitanje ko pauli i jos jednoj dotivnoj cuva djecu dok one imaju vremena za...

lazes maxo i koristis priliku da pljujes i kmecis.
To je pitala njegova zena, kolko kapiram. E sad, nije korektno pitanje, al ******, to sam i ja pitao pre, pa lose prosao :>P

Pa kako nije jadnik, kad napise u temi da li ste se danas seksali da je izdrkao 3 puta?
i ti si jadnik kojeg sustigose posledice heroina i igle? znam dosta njih koji su j kasnijim godinama zavrsavali bolestima raznim i stanjima od posledica heroina sto svakako nije bezazlena stvar. od pankreasa do psihe... bas svega ima jbg surova je to droga.
pa jel vas treba nazvati jadnicima?

cuj ti sebe sta ko 55 god stad covjek nalazis da se rugas nekome ko je mlax i stidljiv i ko ocito ima problem sa tom stidljivoscu... pa sta ako je onanisao 3 puta maxo?
njegova stvar.

pobogu kontrolisi se. to je najmanje da bi nekog nazivao JADNIKOM

i ti si jadnik kojeg sustigose posledice heroina i igle? znam dosta njih koji su j kasnijim godinama zavrsavali bolestima raznim i stanjima od posledica heroina sto svakako nije bezazlena stvar. od pankreasa do psihe... bas svega ima jbg surova je to droga.
pa jel vas treba nazvati jadnicima?

cuj ti sebe sta ko 55 god stad covjek nalazis da se rugas nekome ko je mlax i stidljiv i ko ocito ima problem sa tom stidljivoscu... pa sta ako je onanisao 3 puta maxo?
njegova stvar.

pobogu kontrolisi se. to je najmanje da bi nekog nazivao JADNIKOM
ko je onanisao tri puta i jadnik

razvedene su, pa valjda onda nemaju pravo na sebe i slobodno vreme jel?

pa valjda i bivsi muzevi cuvaju djecu? bake deke... ko god... njijova stvar. i treba da im se pomogne
vama je koleha kao da kazemo bivsem muzu u redu da pricuvljavate decu dok zena ide i radi seksualni snosaj polnim putem sa nekom drugom osobom ili vise njih ?
kazem fiktivno
ne da vasa zena to tako nego FIHTIVNO

vama je koleha kao da kazemo bivsem muzu u redu da pricuvljavate decu dok zena ide i radi seksualni snosaj polnim putem sa nekom drugom osobom ili vise njih ?
kazem fiktivno
ne da vasa zena to tako nego FIHTIVNO
jesi ti svestan pitanja?
evo fiktivno. da sam razveden, i da djeca nijesu sa mnom kp u ovom slucaju koji mi postavljas, mene bi zaboljelo mudo dje ona ide u slobodno vrijeme.

a djeca su NASA, ne samo njena briga. i naravno da bih ih uvjek rado cuvao i bio s njima. posle cao nema jao, tako da me bas briga dje ode. i ona ima pravo na svoje vrijeme i sebe a ne samo muskarac koji se razvodom oslobodio te svakodnevne obaveze jel...

glupo vrlo glupo shvatanje i pitanje

jesi ti svestan pitanja?
evo fiktivno. da sam razveden, i da djeca nijesu sa mnom kp u ovom slucaju koji mi postavljas, mene bi zaboljelo mudo dje ona ide u slobodno vrijeme.

a djeca su NASA, ne samo njena briga. i naravno da bih ih uvjek rado cuvao i bio s njima. posle cao nema jao, tako da me bas briga dje ode. i ona ima pravo na svoje vrijeme i sebe a ne samo muskarac koji se razvodom oslobodio te svakodnevne obaveze jel...

glupo vrlo glupo shvatanje i pitanje
gocpodine vi kao da ste iz amerige ili australske zemlje
opste je poznato da je zena covecija i da covek zeni mora govoriti i kazivati

Sve je tako kao sto kazes.
jbg balkanizam kod nas... on se razvede djeca padnu uglabnom majki a i prirodno je dok su mala...

pn slobodan prakticno, ima posao i to je to... a ona i posao i djeca o sve uz njih...

a za sebe nema pravo na vrijeme za sebe?

onda moralisemo kp njima cuva djecu?

daleko bilo al ne daj boze ds ti se obije o cerku (daleko bilo) i da se razvede, jel to znaci kraj sa njenim privatnim zivotom?

dok muza niko ne pita za to, dal on ikad cuva svoju djecu koju je napravio?

darth je ovdje namerno udario nisko pokusavajuci da ih napravi....

pita li se on kolko recimo eto paula je postavila jelo svojoj djeci, spremila im, oprala ih, uspavala, ucila sa njima, legala uz njih i budila se s njima kad su zdravi ali i bolesni?
a muz bivsi? boli ga patka jel moze mu se, posaljs alimentaciju (mnohi nazalost i pod tuzbom i neredovno) i time je resio stvar?

ruzan potez od dartha, vrlo ruzan

to su kolega elementarne stvari is porodicnog vaspitanja a i sire
gde se jasno daje na znanje svakom coveku a bogami i svakom pojedincu kakose i sta se radi u slucaju zasnivanja porodice
odnosno zenidbenog cina kao glavnog preduslova za porodicu a kasnije i djecu od coveka tojest oca odnosno muza zene ili supruge

znam mladog tatu. ima 31 god sa cerkom od 5 god. vec je tri god razveden.

samohrani otac.

redak primjer. vodi djete svake godine na more. brine cuva. pomaze mu njegova mater bogu fala.
to ide u prilog tvridnje da je otac glavna stilska figura u odgoju deteta ako ima stila
zato se treba truditi u zivotu deteta za boljitak tog istog deteta koje je njegova majka tojest supruga ovoga gorepomenutog oca ostavila svoje djete ocu i otisla zdrugim covekom nehajno ne brinuci o svom detetu odnosno muzu suprugu tojest tati toga deteta koje je ostavila i otisla u beli svet zbog naiverovatnije sehsa i ostalih poroka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back