LjiS Cafe #uđislobodno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedan lik se radio koksom u vojsci i oni spid bolovi, i prov jednom u podrumu nadjemo saksofon. I onako iz zezancije, uzeo kao da sviram. A ovaj ce: ne ne bate bate, ja sam svirao u srednjoj, moras pisak da stavis prvo, namestis usta kao da ces da prduckas i cekam lika da zasvira.. Pfffffff pfffffff, moram malo usne da navlazim.. Pffffff prrrrrr pfffff

Ne sećam se zašto sam brisala/ pisala 🤣

Ko mi čuva decu? kada sam na fitnesu sami su kod kuće, blizu je. školska deca mogu sama.
Na poslu? bili u boravku ili sami.
Zašto misliš da je neprijatno? Neprijatan si ti jer se ovim pitanjima mešaš u tuđe stvari i postavljaš privatna pitanja.
Ali eto da ti odgovorim pošto te baš jako interesira 🤣
brises postove koji ti ne odgovaraju?

ti si se pronasla u tom toboz pitanju njegove zene? pa zato ovi odgovori?

on nema pametnija posla.

valjda postoje vasi muzevi bivsi? ponekad i bake a sta to njega zabole?
o nekom o moralu, a zivi sa 25 godina mladjom od njega...

ja se radujem cuvanju unuceta. jos je mali, pa slabo, uz majku je najvise. ali bice dana....

brises postove koji ti ne odgovaraju?

ti si se pronasla u tom toboz pitanju njegove zene? pa zato ovi odgovori?

on nema pametnija posla.

valjda postoje vasi muzevi bivsi? ponekad i bake a sta to njega zabole?
o nekom o moralu, a zivi sa 25 godina mladjom od njega...

ja se radujem cuvanju unuceta. jos je mali, pa slabo, uz majku je najvise. ali bice dana....
Kapetane, aj iskuliraj malo. Vidis da napadas i vredjas ljude i onda zbog toga pijes ban.

Večeras Pag, sutra Slovenija..
IMG-566bc08ee6f7d0f5e1b3ffe3fb74f3ba-V.jpg
IMG-e1df55774b64eaa4e80919b18e0991cc-V.jpg

|ovde si jasno optuzio coveka da je nemoralan jer zivi sa 25 godina mladjom. I ostalo sto si naveo.
pa nek povede o sebi racuna a ne o tome ko doticnim damama ovdje cuva djecu...

uostalom to nije vredjanje i napadanje (opet lazes) vec je to konstatacija i cinjenica kojom se hvalio i sam izneo. a sad ta toboz zena (on kaze da se to ona pita) postavlja pitanje ko pauli i jos jednoj dotivnoj cuva djecu dok one imaju vremena za...

lazes maxo i koristis priliku da pljujes i kmecis.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back