LjiS Cafe #uđislobodno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1691168004157.png

Jednom sam imao samo takvu scenu znaci smorio sam se. A voleo sam to mesto da tu izlazim, dobra muzika, ekipa, zezanje. I aj, sto da ne, s jednom devojkom tu visi, pa malo malo svaki petak sve smo blizi.. A u medjuvremenu, drugarica od sankerice baci mi pogled, ja da pridjem, sankerica skoci sa stola i digne glavu u plafon (a inace mi se nesto mrstika non stop i hladna) , u jbte, reko znas sta, nesto videh u tvom pogledu, ali ne bih sad da uznemiravam druzenje. Sledeci put, ova pijana prileti, uzme me za ruke i plesemo. U medjuvremenu ova sto smo se smekali, pridjem joj, ono cakle oci, osmeh na licu, i za ruku da izadjemo napolje da se upoznamo, ona se ukoci i napravi izraz lica nouuu. Ok, odustanem. I jedno vece, budem tu s drustvom ispred, haha hoho i, kad eto ove, seda za sto: slusaj ti, to se tako ne radi, bla bla bla bla bla bla, ja njoj, e ok, lepo je vece, sedi bez ikakvih pretenzija da se druzimo, kad eto ove sankerice i ona: znas sta, ti ja ne znam koji je tvoj problem, ti imas neke fijoke u glavi bla bla bla. Ljudi okolo svi ucutali i gledaju i cepaju se od smeha.
A ja samo hteo romantike i seksa.
U glavnom, tamo gde cirkam i blejim, no muvanja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back