Van_Helsing
Buduća legenda
- Poruka
- 25.561
Jesi li u penziji, Maxo?Mozda budu i zenske tamo? Kad visis stalno u istom kaficu, povecava se sansa da smuvas nesto sto takodje visi tamo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li u penziji, Maxo?Mozda budu i zenske tamo? Kad visis stalno u istom kaficu, povecava se sansa da smuvas nesto sto takodje visi tamo...
Za mesec i po dana resenje. Racunam 1.10. prva penzija.Jesi li u penziji, Maxo?
Nek ti je sa srećom!Za mesec i po dana resenje. Racunam 1.10. prva penzija.

i ja ću dogodineeejjjjjZa mesec i po dana resenje. Racunam 1.10. prva penzija.
Al cemo da forumasimo :>Pi ja ću dogodineeejjjjj
bićemo milijoneriAl cemo da forumasimo :>P
U asembleru nema ni for ni while, samo imas branch i jump instrukcije, pa onda pravis rucno.patentiraću petlju bez for, while i slično
ma kako god, moj izum je neviđen do sadaU asembleru nema ni for ni while, samo imas branch i jump instrukcije, pa onda pravis rucno.
A da častite?bićemo milijoneri
U cistim funkcionalnim jezicima nema petlji, nego ih izvodis preko rekurzijema kako god, moj izum je neviđen do sada
Bio bi redA da častite?![]()
brahmi ulje u kapimaalchajmera
ne znam te paleolitske jezike al ti verujemU cistim funkcionalnim jezicima nema petlji, nego ih izvodis preko rekurzije
To je sada in. svi zivi kradu fore iz tih jezika.ne znam te paleolitske jezike al ti verujem
Ma programeri ne dobijaju nikada alchajmera. To je atrofija mozga, usled nekoriscenja.brahmi ulje u kapima
dobro je za svašta, informiši seMa programeri ne dobijaju nikada alchajmera. To je atrofija mozga, usled nekoriscenja.