- Poruka
- 51.813
pticice pevaju nebo je plavo
jato pitomih golubova trenira
sve je lepo samo ladnog piva nema
jato pitomih golubova trenira
sve je lepo samo ladnog piva nema

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Cirno sad kaze da si pricao na nekom forumu da si **** sestru od strica u jugu.Ma odakle znam.. nisam ni čitao..
Dve laži:Cirno sad kaze da si pricao na nekom forumu da si **** sestru od strica u jugu.
Šta ti je ovo lep momak čet sunce ti j.ebem!!!!!!gle kako muvaju ******:
Pogledajte prilog 1384770
Koliko mogu da primetim samo ih seks interesuje i nisu uopste mastoviti. Ako ce da me muvaju, onda treba da budu inventivniji :>PŠta ti je ovo lep momak čet sunce ti j.ebem!!!!!!
Prvo, i najbitnije, jeste bio Jugo. Po tome si bio poznat tamo, Pop i Jugo, kao Jin i Jang.Dve laži:
Nije Jugo nego Zastava 126
Nisam prcao nego mi pokazala dojku..
Index forum, ugasio se zbog laži, pretnji i ostalih sra nja.. ovde je mnogo prijatnije
Dan Aykroyd je rekao da je sex u yugu logicka nemogucnost, ponavljam.Prvo, i najbitnije, jeste bio Jugo. Po tome si bio poznat tamo, Pop i Jugo, kao Jin i Jang.
I za ovo drugo si sad promenio ploču.
Ok.Prvo, i najbitnije, jeste bio Jugo. Po tome si bio poznat tamo, Pop i Jugo, kao Jin i Jang.
I za ovo drugo si sad promenio ploču.
Што обриса онај део где си написао да би волео да си га умочио тад?Dve laži:
Nije Jugo nego Zastava 126
Nisam prcao nego mi pokazala dojku..
Index forum, ugasio se zbog laži, pretnji i ostalih sra nja.. ovde je mnogo prijatnije
Šta te boli k? Je l ne smem da brišem? I ti na ignorШто обриса онај део где си написао да би волео да си га умочио тад?
ima li još neko?Ма смеш, него бране те овде неке које мисле да си нормалан па чисто да се не лажемо лоллллŠta te boli k? Je l ne smem da brišem? I ti na ignorima li još neko?
Yugo, pruža udobnost i zabavu za čitavu porodicu.Је л' истина што се прича на индех.хр, да брат сестри најбоље смести?
Mene pitaš?
Brt kvalitetno si se ovim komentarom uvukao u guzicu pojedincima.. neće ti ovo zaboraviti.. obriši tu ćelavu glavu malčice pošto izađeš odatle..izvni ali ja posle ovoga sto si cak i da je sala napisao
nemam stomak da komuniciram sa tobom
ne ides na ignore ali ovo je kraj nase komunikacije. Jes da zvuci kao da raskidamo
ALI brateeee sa nekim temama se jednostavno ne sali ... nikada ... jbt
napisao bih ti sad puno ruznih reci ali ne mogu, moram jos da se muvam sa @Darth Vader
i ako me banuju ne mogu sa njim popodne u bioskop
Da, ja sam.Ma jok. Samo do pijace i nazad...
Dobro si ti i prosao. Mogli su te pitati "Je l' nafta iz Rusije?"...
Brate je l' se ovo ti cujes na snimku?
Pa ti si bradati grmalj, bas mi ne ide ovaj glas uz takvu fizicku pojavu.
Koliko bi tek devojaka obrnuo da ti je dat neki bas bariton...
i te u kjurac