- Poruka
- 13.394
Јесте, то ти је та Цица модерна, али се кријеi ja se pitam, sad je to Vrela Cica, al slabo nesto komentarise zato sto joj Nina ne daje da boji slova
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јесте, то ти је та Цица модерна, али се кријеi ja se pitam, sad je to Vrela Cica, al slabo nesto komentarise zato sto joj Nina ne daje da boji slova
Прво идем ја са њом да ме одробија, па може Гацби онда.mozete sad na kuglanje zajedno
Иди бре у пм хДPodseti me na ovo
А не бих ја тебе, срцеПрво идем ја са њом да ме одробија, па може Гацби онда.
)Koja slika nije ti ovo ICQ i devedesete. Sad kamera uživo, i to ne one gde uključuje taksimetar.Није мушко видео сам јој слику послала ми пре пет или шест година
Podseti me na ovo
Ili kad joj Vinsent nakon dejta kaze idem da pisham, a ona njemu malo vishe informacija nego sto mi je trebalo ali samo napred...Мени је најјаче када после свега Миа каже Винсенту како би и она најебала да Марселус сазна, а Винсент ладно и у свом стилу: I seriously doubt that
А ок нисам те ни звала :ДЈа не идем нигде. Град сам последљи пут гледо само на тву, а к мрзим Суботицу!
А па ето, да се подсетимо старих дана, није каће цркне негоVid strki ladno prva, bila bi fora da bude od "kace crkne temilica" do prvog mesta
Pusti coveka da uziva u mashtiKoja slika nije ti ovo ICQ i devedesete. Sad kamera uživo, i to ne one gde uključuje taksimetar.
---
Uzgred imam kolegu koji je izgleda kliknuo 'Da' na one iskačuće 'Stephanie 5km od tebe hoćeš li da ebeš'. I sad se pitam da li da mu rušim sneška jer je smorio plus ništa ne radi dok svima pokazuje 'njene' slike.

А па ето, да се подсетимо старих дана, није каће цркне него
Ћао, каће думре темилица ?![]()
Реално, тада је ова темилица била ужасна, а сада гори.
Ае не лупај, нисам била у првих десет на прошлој, нећу бити ни на овојDa si u zaostatku na tabeli drugu pesmu bi pevala, tj tu kad će umre tema
Територијални суверенитет, је лиPa da, to ono dok se jos postovao integritet
Територијални суверенитет, је ли
Омрзла сам и процес дигитализације лолI dijalog dveju strana
pretpostavljam da ti je ova mrsavica levo novi crush
Dzeger nek odstupi

Tačno deseta.Ае не лупај, нисам била у првих десет на прошлој, нећу бити ни на овој