Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zbog pričezbog price ili zbog glumaca?![]()
e pa izvinjavam se ali ono je meni kao sto rekoh serija koja obecava mnogo vise nego sto isporucuje na krajuZbog priče
Pa može Metju, što ne bi mogao?Baš tedoh da pitam kako može Kičić a ne može Metju
Јеси гледао A time to kill?e pa izvinjavam se ali ono je meni kao sto rekoh serija koja obecava mnogo vise nego sto isporucuje na kraju
za pesme skidam kapu, i za ambijent i za glumu, ali dijalozi, karakterizacija sve mi je suvise usiljeno i kliseiziranoИ соундтрацк
naravno, i meni se svideo, kad se Mekonahi zalaze za povratak javnog veshanja pa se podzapa sa Sandrom zbog njenih liberalnih stavovaЈеси гледао A time to kill?
Млади Меконахи, Сандра Булок, Семјуел Л. Џексон.
Стари филм, мени баш добар.

ćuti bre, što nisi iskoristio prednost da mudro ćutiš kad sam ja prvo pitala na temi i lepo za sve nas podnela "ahahhahhahaaahhhhhaaaaaa"Bila isto tako jedna tema na LjiSu, nekada davno dolazili da postavljaju pitanja i daju odgovor pa postave novo pitanje. Da li neko zna šta se desilo sa njom?
Је л причамо о истом филму? Не могу да дозовем тај деоnaravno, i meni se svideo, kad se Mekonahi zalaze za povratak javnog veshanja pa se podzapa sa Sandrom zbog njenih liberalnih stavova![]()
))ma scena banalna koja mi ostala u secanjuЈе л причамо о истом филму? Не могу да дозовем тај део

Мене на жирафу
Да. Кифер Сатерленд ми је цео живот благо антипатичан али у том филму га баш хејтујем.ma scena banalna koja mi ostala u secanju
znam ono kad oni kulovi siluju malu crnkinju pa im se otac osveti jer nisu adekvatno kaznjeni
I on i otac mu su mi oduvek bili nekako banalni glumci...Да. Кифер Сатерленд ми је цео живот благо антипатичан али у том филму га баш хејтујем.
Ма зезам се.Mislim da ima sličnih motiva u true detectivu
aha ulaz u KarkosuMislim da ima sličnih motiva u true detectivu

jo i meni, a sve nešto pokušavam da se otresem tog bezveznog tripa u vezi sa njimДа. Кифер Сатерленд ми је цео живот благо антипатичан али у том филму га баш хејтујем.