- Poruka
- 132.855
ja sam nekad u rasporedu caova na fakultetu umesto engleskog imao upisano bilijar
jer smo tadisli na bilijar
jer smo tadisli na bilijar

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ima tu više elemenata, ali svakako da je Dačo jedan od njih.Kako vam se daco usro u kvadrate, ono je nevidjeno
Što ne znači da nam se ne sviđa ovdje.Kapiram da vam je ova tema kao privremeno skloniste dok ne ode, a

Аха, баш сам волео, волим и сада некад. У БЛ си имао хрпу добрих играча, баш је борба била :ДOzb? U bilijaru ni ja nisam los, sada posle toliko blamova
Екипица.Što ne znači da nam se ne sviđa ovdje.
Naprotiv![]()
Što ne znači da nam se ne sviđa ovdje.
Naprotiv![]()
Ко дође на љис, на љису и остаје."Samo koji dan dok se ne snadjete"
Квадрати су усрани у сваком смислу те речи.Kako vam se daco usro u kvadrate, ono je nevidjeno
Квадрати су усрани у сваком смислу те речи.
Два табора као два чопора паса лају једни на друге.
A igra li neko pikado ovde? Koliko ste precizni?
mislim da sam probao jednom, al preferiram klasicniOd svih tih relativno pasivnih hobi igrica, jedino pikado jos nisam
Jersi igrao elektricni?
Јесте, и мени је жао. Једно време јако квалитетна са доста занимљивих постова.Steta, dobra je to tema bila
koja je to tema?Steta, dobra je to tema bila
Може следеће питањеBila isto tako jedna tema na LjiSu, nekada davno dolazili da postavljaju pitanja i daju odgovor pa postave novo pitanje. Da li neko zna šta se desilo sa njom?