LJ I I X

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad ste zaljubljeni i još imate sreće da i počinje veza, jel ste tada prečišćena verzija sebe, realna i sigurna u ono što je suština od onoga čime raspolažete, ili ste ekstenzija sebe- znači vi, ali malo otpuštenih kočnica i reflektujete pozadinske slojeve svoje ličnosti slobodnije, jer je to taj trenutak kad treba da se izbaci sve na teren
Malo se potrudim...prestavljam se, sto bi rekli na jugu

Kad ste zaljubljeni i još imate sreće da i počinje veza, jel ste tada prečišćena verzija sebe, realna i sigurna u ono što je suština od onoga čime raspolažete, ili ste ekstenzija sebe- znači vi, ali malo otpuštenih kočnica i reflektujete pozadinske slojeve svoje ličnosti slobodnije, jer je to taj trenutak kad treba da se izbaci sve na teren

Nesto kao pola pola, i reflektujem i kontroliram

Па сећате се да сам вам објашњавала оне сексуалне ствари :rumenko:
Друга жена, друго тело, бре. Њам.
Па није све ваљда око тога.

*Овај пост сам свесно и на сопствену одговорност оставио на пдф-у ЉиС.
За подјебавање и флејмовање нећу тужити Форум Крстарице.*

Па није све ваљда око тога.

*Овај пост сам свесно и на сопствену одговорност оставио на пдф-у ЉиС.
За подјебавање и флејмовање нећу тужити Форум Крстарице.*
Па није, ал ај кажи ми један ваљан разлог зашто бих сад желела да имам 22 године уместо 34 нпр? : )

Gledali smo ponovo ovih dana Big Lebovskog i zapitali se koliko je sreća važna u tom kretanju kugle, a koliko umeće.
Ja sam rekla da mislim da je umeće ključno, ali ja sam taj sanjar i ložnjava, pa možda i grešim

Gledali smo ponovo ovih dana Big Lebovskog i zapitali se koliko je sreća važna u tom kretanju kugle, a koliko umeće.
Ja sam rekla da mislim da je umeće ključno, ali ja sam taj sanjar i ložnjava, pa možda i grešim
Мораћу да вам снимим у уторак на тренингу неке скилл схотове :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back