- Poruka
- 64.694
Иначе, је л знате ви шта је то прва лига друго место?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тачно. Ја мало и изгледам као Џо.To je kao kad onaj konobar iz goodfellasa kaze pesiju nesto benigno i ovaj izvadi pistolj i ubije ga, ta neka disproporcija
Кад си ДРУГИ код девојке?Иначе, је л знате ви шта је то прва лига друго место?
1.59A koliko beše si mala?
Не, батице. Прва лига друго место, то ти је партизанКад си ДРУГИ код девојке?
Smijem li ti reći koliko sam poena imao, dva poraza u jednom danu, banovaćeš me...Лако је теби, ти си први у својој групи у фантазију
Ја тебе? Никад, бебо.Smijem li ti reći koliko sam poena imao, dva poraza u jednom danu, banovaćeš me...
Свако запишавање тог СД-а ће имати хеарт риекшн.Не, батице. Прва лига друго место, то ти је партизан
Ne mogu, sad si me kupila.Ја тебе? Никад, бебо.
Не разумем те ништаKad ste zaljubljeni i još imate sreće da i počinje veza, jel ste tada prečišćena verzija sebe, realna i sigurna u ono što je suština od onoga čime raspolažete, ili ste ekstenzija sebe- znači vi, ali malo otpuštenih kočnica i reflektujete pozadinske slojeve svoje ličnosti slobodnije, jer je to taj trenutak kad treba da se izbaci sve na teren
Ne mogu, sad si me kupila.
Sam sam u grupi, Crna Gora ne postoji i imao sam 10 poena od trtične kosti.
Тачно. Ја мало и изгледам као Џо.
То је та невисина.
Да чујемоMislim da nisi trebala ovo da mi kazes, imaces jos jedan razlog da mi kazes da sam bugar
Pazi kad Selo gori ima bolji ritam od ove serije, Radašin kad kaže 'I tako...'Užas, samo šokiraju banalnostima. Klišei. Mračno, sjebano. Trt
aha, i sama radnja gde je smestena, a ni true detective nije neko remek delo...Ahjoj koliko su pokušali da skinu true detective. Ovo boli, špica podseća na true detective, ako melodija nije totalno ukradena ono neki deo jest...
Да чујемо
Ova serija Mocvara, sto se emitovala malopre na rtsuНе знам о чему причате је л може неки хинт