момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.161
sto ne procitas nesto?
Nisam u fazi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto ne procitas nesto?
pa sta te sad interesuje?Nisam u fazi
ali sad ne opseda ta ideja- očisti mi ovaj suncokretSto jes jes, to je ono kao neki krajnji test, ni ja ne znam kako bih reagovao kad bi me neko stavio u to iskusenije i ugrozio mi moju poslednju liniju odbrane - lenjost
pa sta te sad interesuje?
ali sad ne opseda ta ideja- očisti mi ovaj suncokret
ne možeš? ne voliš me?
idem se obesim
Verdict,
The crying game
???
a je r s gledao lingvini incident?F i l m o v i

Ubacio sam ti crva, a?
sad me opet podseti na onaj ambijent u restoranu, radio bih tamo makar sezonskia je r s gledao lingvini incident?![]()
sad si involviran, podnesi toNemoj da pukne veza zbog mene, to ne bih podnija
a je r s gledao lingvini incident?![]()
sad si involviran, podnesi to
ako mi nađeš taj film s prevodom, možemo se lako dogovoriti o nadoknadisad me opet podseti na onaj ambijent u restoranu, radio bih tamo makar sezonski
kad smo kod Bouvija imas i Merry Christmas Mr Lawrence...Ja sam smarao jednog druga da nauci da svira kapetana esida, i tako fazon 6 godina, i na jednoj svirci me je konacno ispostovao.
Nadam se da ce i linguini incident imati srecan zavrsetak.
kad smo kod Bouvija imas i Merry Christmas Mr Lawrence...
samo verovatno si gledao
Verdict,
The crying game
???
'fala, gladan sam dobrih courtroom drama u poslednje vreme, mada izgleda da sam sve iscrpeoAu Sidni Lamet, bravo.
Evo ti i jedan umetnickiNisam, dosta sam slab sa ratnima, izuzetak je rat u vijetnamu i dokumentarni snimci u boji iz ww2
Sta radi oliver stoun, dal je od jfk-a napravio dobar film
Stvarno, ja kad mi se gleda film pustim blade runnerKo udav si sa tim filmovima![]()

ne bismoJer biste voleli da ste bipolarni u smislu da imate oba spolna organa odjedared
Kad ces onaj fetus polozaj da saljes?Stvarno, ja kad mi se gleda film pustim blade runner![]()