LJ I I X

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, iako me taj koncept divljenja i identifikovanja sa javnim licnostima cini jako depresivnim, jer sam svestan distance koja je nepremostiva i zbog koje nikada necemo moci da divanimo, uprkos mojoj zelji. Iako volim da gledam profile (poznatih) na insta, sveukupno gledano mislim da je to jedno zlo nevidjeno.

direktno uključ. sa reke ⛱
a vee?

Prilozi

• 20200913_141214.jpg
    20200913_141214.jpg
    106,1 KB · Pregleda: 17
  • 20200913_141155.jpg
    20200913_141155.jpg
    63 KB · Pregleda: 17
Usudjujem se da kazem da je insta jedan od osnovnih uzrocnika (sub)depresije u mladih danas

Znam da zvucim kao baba neka, al jbg
На том Инстаграму треба пратити само људе које знаш и оканити се травелера, блогера и осталих инфлуенсера.

Какав бенефит имаш од праћења истих?

На том Инстаграму треба пратити само људе које знаш и оканити се травелера, блогера и осталих инфлуенсера.

Какав бенефит имаш од праћења истих?

Pratim javne licnosti i modele, kus vecu depresiju

Ма каква врућина, ово је екстра.

Боље ово него да се новембар појави већ у септембру.

Polovina septembra, privodite kraju s vrućinama aloe.

Doduše, ne mogu da kažem, ovo leto je bilo korektno. Daleko bolje od svih prethodnih zadnjih x godina. Nije bilo onih 35+ dana skoro uopšte, uvek bi posle manje serije toplih dana došlo osveženje, zadovoljan sam. Hej @leto2020

giphy-downsized-large.gif

Polovina septembra, privodite kraju s vrućinama aloe.

Doduše, ne mogu da kažem, ovo leto je bilo korektno. Daleko bolje od svih prethodnih zadnjih x godina. Nije bilo onih 35+ dana skoro uopšte, uvek bi posle manje serije toplih dana došlo osveženje, zadovoljan sam. Hej @leto2020
Еххх, није баш так код нас било :mrgreen:

Ал' нека, када је лето, нек' је лето.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back