LIZI-LIZI,HEPI-HEPI

Ja imam neku teoriju,koja otprilike ide ovako:
-muskarci koji lizu iskljucivo klicu,imaju neki problem sa emotivnim otvaranjem prema zenama
-oni koji lizu samo rupicu imaju strah od zenske dominacije i homofobicni su,jer klicu dozivljavaju kao little ****
-ko odbija da lize-sto posto latentni gej i takvi se najbolje osecaju medju drugovima,a ni sami ne znaju sto
-ko preterano insistira na lizingu,ima mali ****
Mada,uvek ima izuzetaka koji (ne) potvrdjuju "pravila"...

Ja joj ponekad kad se napalim lizhem i klicju i vlazhinu i analnas

Jos malo o oralnom seksu.Ali onom,koji nama,zenama pruzaju muskarci.
Dakle,da li vam se vise dopada kada vam neko stimulise jezikom klitoris ili kada jezik ubaci u rupicu ili kombinovano. I da li ste uocili neku vezu izmedju njegovog karaktera i nacina koji vas lize?
Volela bih da cujem i misljenje nasih uvazenih "lizaca".

meni je strava kada je jezik na klitorisu skoro do orgazma,a i prst i jezik istovremeno nekako mi ne ide, ne prija mi, aaaaaaaaa orgazam mi je uvek,uvek lepsi kada je "predigrica" bio moj klitoris;)
A jel ti mozes da dozivis orgazam kada je on na tebi?????????????:confused::confused::confused::confused:

I ko to još vodi ljubav na drogama... To se zove bezumno k.aranje.

ma o.k. meni se desilo jednom,boi mi je rodjendan i uopste nije bilo kako ljudi opisuju nenormalno do ujutru i ostale gluposti,meni je bilo sasvim ok.
i naravno,ja volim da vodim ljubav kada sam strejt i horny:smile:;)
p.s. izvini sto sam ti poslala onu por.o orgazmu,nije bila namenjena tebi..... mada bi mogao da pricas na tu temu ako si zainteresovan :-D:grin:;)

meni nije bilo bezumno vec elegantno,prefinjeno trajalo je tacno koliko je trebalo i bilo je lepo koliko je bio dug moj orgazam,ali to je bilo samo jednom,bio mi je rodjendan.Inace nisam za experimentisanje tog tipa. Sex je sam po sebi dovoljno experimentalan i graciozan i bez opijata...........

Jos malo o oralnom seksu.Ali onom,koji nama,zenama pruzaju muskarci.
Dakle,da li vam se vise dopada kada vam neko stimulise jezikom klitoris ili kada jezik ubaci u rupicu ili kombinovano. I da li ste uocili neku vezu izmedju njegovog karaktera i nacina koji vas lize?
Volela bih da cujem i misljenje nasih uvazenih "lizaca".

ja nisam uvazeni lizac ali se nadam da ces da mi kazes kako se masturbira bez vibratora?????????????????????? ja sam alisa u zemlji cuda sto se tice toga!
P.S. nemam vibrator;)

Dozivela sam neka odlicna lizanja dok mi je decko bio pod dejstvom "prirodne medicine", mislim da mu je to pomoglo da se oslobodi stida i pokaze svoje potisnute sexualne zelje i fantazije.
I sama sam bila vrlo horni posle varenja, ali se u poslednje vreme uglavnom smorim:confused:
Za Cate Moss "n/a": meni se dopada da mi neko lize klicu i stimulise rupicu jednim prstom, ali ne sme da bude preterano grub, jer onda nema efekta.
Da,uvek svrsim kada je on na meni,posto je to,za mene,najbliskiji i najintimniji polozaj.
Samozadovoljavanje ume da bude vrlo lepo i eksplozivno i bez "igrackica". Iskoristi svoju imaginaciju,opusti se i neka tvoji prstici svrljaju tamo gde najvise volis. Ja,na primer, mazim klitoris dok ne postanem potpuno mokra, a onda mi srednji prst sam sklizne u rupicu. Tako mogu da "odredim" kada hocu orgazam i kakvog inteziteta. Mada,sve je individualno.

Back