Neva
Poznat
- Poruka
- 7.358
Joooj....daaaa.....ali, nece, ekipa se promenila! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam neku teoriju,koja otprilike ide ovako:
-muskarci koji lizu iskljucivo klicu,imaju neki problem sa emotivnim otvaranjem prema zenama
-oni koji lizu samo rupicu imaju strah od zenske dominacije i homofobicni su,jer klicu dozivljavaju kao little ****
-ko odbija da lize-sto posto latentni gej i takvi se najbolje osecaju medju drugovima,a ni sami ne znaju sto
-ko preterano insistira na lizingu,ima mali ****
Mada,uvek ima izuzetaka koji (ne) potvrdjuju "pravila"...
Jos malo o oralnom seksu.Ali onom,koji nama,zenama pruzaju muskarci.
Dakle,da li vam se vise dopada kada vam neko stimulise jezikom klitoris ili kada jezik ubaci u rupicu ili kombinovano. I da li ste uocili neku vezu izmedju njegovog karaktera i nacina koji vas lize?
Volela bih da cujem i misljenje nasih uvazenih "lizaca".
mislim da tvoja teorija ne stoji...jel si mozda to radila anketu sa tipovima dok su te lizali..??
..volim da lizem i klicu i rupicu prednju i zadnju..a volim i vrat da lizem i ljubim dok j.ebem devojku..![]()
I ko to još vodi ljubav na drogama... To se zove bezumno k.aranje.
npr. jesam...i mogu ti reci da sam bolji kada sam cist ili kada sam na marihuani...
Jos malo o oralnom seksu.Ali onom,koji nama,zenama pruzaju muskarci.
Dakle,da li vam se vise dopada kada vam neko stimulise jezikom klitoris ili kada jezik ubaci u rupicu ili kombinovano. I da li ste uocili neku vezu izmedju njegovog karaktera i nacina koji vas lize?
Volela bih da cujem i misljenje nasih uvazenih "lizaca".
Zasto moji lizaci nisu bili ovako inventivni? Lazem,jedan je obozavao da mi jede macu svakodnevno i da je lepo olize,kao teglu nutele.Do poslednje kapi mog slatkog sokica.
nema vise onih debelih mitsubishija....since 1998...damn.da li si nekad vodio ljubav pod dejstvom nekog opijata,npr.extazija ?????????8-)![]()
nema vise onih debelih mitsubishija....since 1998...damn.
btw xer nije opijat,vec stimulans.
bolje se isprazni na svezem vazduhu....nemoj sedeti za kompom,a uz put sprzi i koji dzidzavac...