LIZI-LIZI,HEPI-HEPI

Ja imam neku teoriju,koja otprilike ide ovako:
-muskarci koji lizu iskljucivo klicu,imaju neki problem sa emotivnim otvaranjem prema zenama
-oni koji lizu samo rupicu imaju strah od zenske dominacije i homofobicni su,jer klicu dozivljavaju kao little ****
-ko odbija da lize-sto posto latentni gej i takvi se najbolje osecaju medju drugovima,a ni sami ne znaju sto
-ko preterano insistira na lizingu,ima mali ****
Mada,uvek ima izuzetaka koji (ne) potvrdjuju "pravila"...

images

ja biram ovo 8)

.......dok skontam shta sme shta prija ,shta mi odaje karakter .......jbm ti ja ovu demokratiju,pre 5 oktobra smo bre lizali shta smo hteli i kako smo hteli a sad ........prc ,te levo te u krug te zongliraj mozesh ti to te ajd sad bez ruku .................:lol::lol::lol:

Ja imam neku teoriju,koja otprilike ide ovako:
-muskarci koji lizu iskljucivo klicu,imaju neki problem sa emotivnim otvaranjem prema zenama
-oni koji lizu samo rupicu imaju strah od zenske dominacije i homofobicni su,jer klicu dozivljavaju kao little ****
-ko odbija da lize-sto posto latentni gej i takvi se najbolje osecaju medju drugovima,a ni sami ne znaju sto
-ko preterano insistira na lizingu,ima mali ****
Mada,uvek ima izuzetaka koji (ne) potvrdjuju "pravila"...
Čakaj a šta rade latentni gejevi sa malim k. :D :lol:

Kombinovano :razz:

Jbg, zakasnila sam na temu :(
Al' nisam nikad obratila pažnju na odnos karaktera i vrste lizanja:-?
Možda recimo da se samouvereni i oni koji vole da dominiraju ne ustručavaju da oližu komplet; menjajući pritisak, i još pokušavajući da istovremeno stimulišu i prstom mesto koje trenutno nije pod jezikom :lol: Kakav opis :lol:

A po mom iskustvu žene ližu suviše nežno:-?

E, ako mi se ovaj post opet obije o glavu, dfntv sam završila sa sex-ispovedanjima:mad:

Back