Penal je bio smiješan. Ali dragi moji, srčanost i želja igrača Liverpoola je fenomenalna
Ljudi jurišaju od prve do zadnje minute i stvarno je milina gledati toliku požrtvovnost...nažalost nema tu baš previše igrača koji znaju...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sudije bas popustaju Liverpoolu u LS-u prosle godine,a kako je krenulo i ove.
protiv Arsenala...sviran nepostojeci penal
protiv chelsea...ponistili cist gol Essienu
a sad...pa mislim da i Liverpoolovi navijaci moraju da se sloze da ovo nije bio penal...
Karager igrao rukom...nista...nema penala
ka italijani,meni najvise zao kad englezi igraju ovako
Mora se imati u vidu da je prvo Liverpul ostecen za penal (kad je cini mi se Perea igrao rukom u prvom poluvremen) i ko zna kako bi se kretao rezultat da su oni poveli golom iz tog penala ...I u ovoj i u prethodnoj utakmici. Zahvaljujuci sudijama Liverpul izbegao dva poraza a Atletiko nije u osmini finala. A ako se dobro secam ovaj svedski majmun je sudio Rendzers-C.zvezda i podelio nam desetak zutih kartona.
Dr. Jekyll:@Dean Keaton
Da li te je isto tako zabolela glava od najsramnije dosuđenog penala ove sezone za vas protiv Napolija???
Mi smo taj penal promasili. Nismo pobedili zahvaljujuci njemu i pravda je zadovoljena.
A glava me nije zabolela samo zbog ovog penala nad Dzerardom, vec zato sto je u dve utakmice Atletiko drasticno pokraden.
sudije bas popustaju Liverpoolu u LS-u prosle godine,a kako je krenulo i ove.
protiv Arsenala...sviran nepostojeci penal
protiv chelsea...ponistili cist gol Essienu
a sad...pa mislim da i Liverpoolovi navijaci moraju da se sloze da ovo nije bio penal...
Karager igrao rukom...nista...nema penala
ka italijani,meni najvise zao kad englezi igraju ovako
Ma ljudi, zaboravite na taj penal... Nije trebao da bude dosudjen - nije pa sta? Jel ovo prvi put da se ovo desava? Nije.
Jeste nepravda, ali nisu igraci trcali kod sudije i trazili penal. Nije ni Stivi. To sto sudija nije video, to je njegova stvar.
A i da budem iskrena, drago mi je sto se tako zavrsilo. Kakva bi bila LS bez Liverpula?[/QUOTE]
kako je ovo bilo potcenjivacki
Jeka je htela da kaze sledece
"Liverpool ne bi mogao da prodje dalje bez pomoci sudija"
Neki ljudi imaju dara da sve pogresno protumace. I tu covek prosto moze na usima da stoji, ali ko te je.be oni ce opet pogresno protumaciti.Ma ljudi, zaboravite na taj penal... Nije trebao da bude dosudjen - nije pa sta? Jel ovo prvi put da se ovo desava? Nije.
Jeste nepravda, ali nisu igraci trcali kod sudije i trazili penal. Nije ni Stivi. To sto sudija nije video, to je njegova stvar.
A i da budem iskrena, drago mi je sto se tako zavrsilo. Kakva bi bila LS bez Liverpula?[/QUOTE]
kako je ovo bilo potcenjivacki
Jeka je htela da kaze sledece
"Liverpool ne bi mogao da prodje dalje bez pomoci sudija"
![]()
![]()
dobro Jeko, sto odmah padas u vatru?
GRIZZLY, penal nad Maludom? jel uzimas neke oplemenjene cigare?
Znaci rijesili ste da ne osvajate Premijer ligu jos 20 godina...lijepo...ljepse za nas...
Videcemo,mada nismo gadljivi ni na ligu sampiona.![]()
Ju ju ju Ko nam kaze ? Pa Vi ste omiljeni klub svim sudijama.Ako se neko provlaci,onda ste to vi.
Seti se samo kako ste bili "prljavi" za vreme Murinja.Nije mi drag ni Skolari (zbog Dragutinovica),ali mislim da pocinjete da licite na klub.Jos samo da izlecite komplekse i bice od Vas nesto.
P.S. Sretna slava svima koji slave MITROVDAN !!!![]()