Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Za to kako dobro igramo.

Nikako druze...ja iza toga i dalje stojim...da ste ove sezone najbolji od kad je stigao Rafa...ali isto tako smatram da ima mnogo toga da se popravi...
Protiv nas ste igrali bunker 85 minuta...protiv Totenhema ste igrali otvoreno svih 90 minuta...ocigledno vam se bolje isplati bunker...
Danas ste bili odlicni i bolji od Totenhema...ali nazalost rezultat se pamti...

Za to kako dobro igramo.
Pa jel slagao nesto? Istina je da igrate dobro. Da nije tako, ne bi imali te bodove koje imate. Posteno ste ih zasluzili.

A to sto je neko ovde zaslepljen mrznjom pa ne ume da pohvali protivnicki tim i sto ne ume da bude objektivan je sasvim druga prica.
Ja sam vam uvek cestitala na pobedi i nesto se ne secam da sam ikada upotrebila izraz "otirac za cipele" ...

Benitez: Torres zaslužuje Zlatnu loptu

Rafael Benitez, menadžer engleskoga nogometnog premijerligaša Liverpoola, smatra da bi napadač redsa Fernando Torres trebao dobiti Zlatnu loptu, koju tradicionalno najboljem nogometašu godine dodjeljuje francuski magazin France Football.
- Glasao bih za Torresa prije nego za Cristiana Ronalda. Fernando je igrao sjajno za Liverpool, a bio je i jedan od najboljih igrača u španjolskoj reprezentaciji na njezinu putu prema osvajanju naslova europskog prvaka - kazao je Benitez.
Nakon što tri tjedna stanke zbog ozljede tetive koljena Torres bi se trebao vratiti u momčad Liverpoola u sutrašnjoj utakmici Lige prvaka protiv bivšeg kluba Atletico Madrida.
- Torres je trenutačno spreman 70 posto i postoji mogućnost da zaigra - najavio je Liverpoolov menadžer.

181954.jpg

04.11.2008 u 20:45 (live B92)

Posto smo doziveli samar u Londonu i nadam se da je Rafi najzad doslo iz dupeta u glavu :otkacio:
Bice teska utakmica, nadam se da su momci zaboravili fijasko od subote....
Posto se :zaljubljena: vraca u redove, ima bwe da ih pobedimo :super::super::super:

Novi ugovori za Kajta i Agera

Menadžer Liverpula Rafa Benitez zatražio je od uprave kluba da produži ugovore sa Holanđaninom Dirkom Kajtom i Dancem Danijelom Agerom.
Ugovori Kajtu i Ageru ističu na leto 2010. godine i španski stručnjak želeo je na vreme da ih zaštiti od ponuda drugih evropskih klubova. Dirk Kajt je poslednjih nekoliko meseci bio jedan od najboljih igrača Liverpula, dok se Danijel Ager posle duže pauze zbog povrede, polako vratio u prvi tim 'crvenih', pogotovo posle povrede štopera Martina Škrtela.
Nedavno su se u medijima pojavile glasine kako je Ager nezadovoljan statusom u klubu, ali je Benitez izjavio kako je situacija potpuno drugačija od one koje su mediji preneli. Menadžer najtrofejnijeg engleskog kluba izjavio je kako je dogovor sa Dancem "veoma blizu".

Što se tiče Holanđanina Dirka Kajta, Benitez je rekao kako u vezi sa njim nema novosti, ali da se očekuje da se pregovori završe do kraja godine.
"U svakom timu potrebni su vam kvalitetni ljudi, koji vredno rade i koji imaju dobar karakter. Kajt ima sve to. On možda nije toliko elegantan u igri, ali postiže golove, solidan je u skok igri i njegovo zalaganje na svakoj utakmici je fantastično".
Kajt je odlično igrao na poziciji desnog krila i izjavio je kako mu to ne predstavlja problem, pošto je on u osnovi centralni napadač.
"Uživam na desnom krilu. Očigledno, tako imam manje šansi da postignem pogodak, ali nije bitno na kojoj poziciji igram. Igraću gde god moj trener to bude tražio od mene, samo želim da igram što je moguće češće", rekao je Kajt.
"Moja namera je da ostanem ovde što duže. Nadam se da će novi ugovor stići u narednih nekoliko meseci. U fudbalu znate da će odluka biti donešena pre nego što započnete da odrađujete poslednju godinu ugovora, ali ja definitivno želim da ostanem na 'Enfildu'. Veliko je zadovoljstvo igrati sa toliko velikih igrača i ja želim da osvajam trofeje", dodao je reprezentativac Holandije.

B92

Bilo bi bolje da igra Tores. Koji je uzgred zdrav, ali je odlucio da ne igra... Kako me tako nerviraju kad su kao pi.ckice neprofesionalni. Logicno je da gaji osecanja prema svom bivsem klubu, ali je trebao da odigra kao profesionalac.

Atletiko je ostecen za nesvirane penale, ovaj penal je trebao da svira jos ranije pa ga je samo kompenzovao ...

Sudija ni nulu nije zasluzio da dobije ...

Kad vec pominjemo Barcu, ta titula je cista, jedina mrlja je ponisten gol Sevcenka (iako se ne zna sta je sudija svirao, a i Valdes je stao pre Sevinog suta) ...

sudije bas popustaju Liverpoolu u LS-u prosle godine,a kako je krenulo i ove.

protiv Arsenala...sviran nepostojeci penal

protiv chelsea...ponistili cist gol Essienu

a sad...pa mislim da i Liverpoolovi navijaci moraju da se sloze da ovo nije bio penal...

Karager igrao rukom...nista...nema penala

ka italijani,meni najvise zao kad englezi igraju ovako

Posto sam kablovsku izgubila u 65 minutu te ne merem da komentiram ostatak utakmice, ali ono sto sam videla od naseg tima a to je da su trcali po terenu ko nejebene zecice, nemaju blage veze dal su dosli ili posli :otkacio:
Bitno je da sam ja zaradila 100 eura na plavcima :super:

Back