Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Penal je bio smiješan. Ali dragi moji, srčanost i želja igrača Liverpoola je fenomenalna :klap: Ljudi jurišaju od prve do zadnje minute i stvarno je milina gledati toliku požrtvovnost...nažalost nema tu baš previše igrača koji znaju...

sudije bas popustaju Liverpoolu u LS-u prosle godine,a kako je krenulo i ove.

protiv Arsenala...sviran nepostojeci penal

protiv chelsea...ponistili cist gol Essienu

a sad...pa mislim da i Liverpoolovi navijaci moraju da se sloze da ovo nije bio penal...

Karager igrao rukom...nista...nema penala

ka italijani,meni najvise zao kad englezi igraju ovako

Kad si toliko poštena,zašto nisi i napisala da je jedan njihov igrač igrao rukom u šesnaestercu - čist penal za Liverpul...ajde dušo moja,napiši :cmok:
Ono što je svirano za nas,svirano je bezbroj puta širom planete...ali ne,to smo mi pa vas zato boli glava,srce,duša,pankreas,jajnici i ostali organi...ja sam svoje rekao u gore pomenutom postu šta mislim o tom penalu.
@Dean Keaton
Da li te je isto tako zabolela glava od najsramnije dosuđenog penala ove sezone za vas protiv Napolija???

I u ovoj i u prethodnoj utakmici. Zahvaljujuci sudijama Liverpul izbegao dva poraza a Atletiko nije u osmini finala. A ako se dobro secam ovaj svedski majmun je sudio Rendzers-C.zvezda i podelio nam desetak zutih kartona.
Mora se imati u vidu da je prvo Liverpul ostecen za penal (kad je cini mi se Perea igrao rukom u prvom poluvremen) i ko zna kako bi se kretao rezultat da su oni poveli golom iz tog penala ...

vnkrca, jel mozes malo da se opustis...?

tacno je da za vas nije sviran jedan penal, a za nih nisu svirana dva!ali vi ste dobili penal u 94 minutu ...koji nije bio penal,ono je smjejurija.

glupo mi je kad tako sudije nadoknadjuju...

kad je sviran penal za chelsea protiv liverpoola, kad se malouda bacio na ivici ''the boxa'' (sad se sjetih toga...) i nije bio penal,a sudija ga je dosudio...taj siti sudija je ostetio Chelsea u utkamici protiv Aston Ville !

nego fino...greske zu razumljive...ali treba se dosuditi penal kad treba,a ne posle da bi se nadoknadilo...

Dr. Jekyll:
@Dean Keaton
Da li te je isto tako zabolela glava od najsramnije dosuđenog penala ove sezone za vas protiv Napolija???

Mi smo taj penal promasili. Nismo pobedili zahvaljujuci njemu i pravda je zadovoljena.
A glava me nije zabolela samo zbog ovog penala nad Dzerardom, vec zato sto je u dve utakmice Atletiko drasticno pokraden.

Mi smo taj penal promasili. Nismo pobedili zahvaljujuci njemu i pravda je zadovoljena.
A glava me nije zabolela samo zbog ovog penala nad Dzerardom, vec zato sto je u dve utakmice Atletiko drasticno pokraden.

Ono nije bio start za penal ali ga je sudia dosudio Liverpoolu,a tebi ako se nesvidja ti se zali ljudima koji su zaduzeni za ove probleme.Inace sudija je imao prilike da dav puta da sudi penal za goste a bogami i za Liverpool ali to nije ucinio!Nema potrebe da se ljutite sipatizeri Atketika,sad odjednom ste vi najvise osteceni zbog tog penala,a bilo josh vecih gresaka pa nikom nishta(gol Luisa Garsije protiv Celsija 2005. u polufinalu L.S. ni govora o golu).

Poslednja izmena:
Ma ljudi, zaboravite na taj penal... Nije trebao da bude dosudjen - nije pa sta? Jel ovo prvi put da se ovo desava? Nije.
Jeste nepravda, ali nisu igraci trcali kod sudije i trazili penal. Nije ni Stivi. To sto sudija nije video, to je njegova stvar.
A i da budem iskrena, drago mi je sto se tako zavrsilo. Kakva bi bila LS bez Liverpula?

sudije bas popustaju Liverpoolu u LS-u prosle godine,a kako je krenulo i ove.

protiv Arsenala...sviran nepostojeci penal

protiv chelsea...ponistili cist gol Essienu

a sad...pa mislim da i Liverpoolovi navijaci moraju da se sloze da ovo nije bio penal...

Karager igrao rukom...nista...nema penala

ka italijani,meni najvise zao kad englezi igraju ovako

ubedljivo najkretenskiji avatar do sad:rotf::rotf::rotf:

sto se tice tekme sa Totenhemom,meni nije jasno zasto je Rafa onakva sisa od coveka, igra kukavicki i normalno to ti se vrati
KIN NE VREDI 20 MILKI FUNTI, OD DRUGOG MINUTA UTAKMICE U LINDONU NIJE VIDJEN NA TERENU!!!!!!!!!!!!!!

Atletiko je grubo pokraden protiv nas, na zalost mislim da ce nam se to vratiti

ako se Rafa opameti i pocne igrati hrabrije mozemo do titule, jedan poraz ne odlucuje nista

Ma ljudi, zaboravite na taj penal... Nije trebao da bude dosudjen - nije pa sta? Jel ovo prvi put da se ovo desava? Nije.
Jeste nepravda, ali nisu igraci trcali kod sudije i trazili penal. Nije ni Stivi. To sto sudija nije video, to je njegova stvar.
A i da budem iskrena, drago mi je sto se tako zavrsilo. Kakva bi bila LS bez Liverpula?[/QUOTE]

kako je ovo bilo potcenjivacki
Jeka je htela da kaze sledece
"Liverpool ne bi mogao da prodje dalje bez pomoci sudija"

A i da budem iskrena, drago mi je sto se tako zavrsilo. Kakva bi bila LS bez Liverpula?[/QUOTE]

kako je ovo bilo potcenjivacki
Jeka je htela da kaze sledece
"Liverpool ne bi mogao da prodje dalje bez pomoci sudija"
Neki ljudi imaju dara da sve pogresno protumace. I tu covek prosto moze na usima da stoji, ali ko te je.be oni ce opet pogresno protumaciti.

Ju ju ju Ko nam kaze ? Pa Vi ste omiljeni klub svim sudijama.Ako se neko provlaci,onda ste to vi.
Seti se samo kako ste bili "prljavi" za vreme Murinja.Nije mi drag ni Skolari (zbog Dragutinovica),ali mislim da pocinjete da licite na klub.Jos samo da izlecite komplekse i bice od Vas nesto.
P.S. Sretna slava svima koji slave MITROVDAN !!!:ok:

Ju ju ju Ko nam kaze ? Pa Vi ste omiljeni klub svim sudijama.Ako se neko provlaci,onda ste to vi.
Seti se samo kako ste bili "prljavi" za vreme Murinja.Nije mi drag ni Skolari (zbog Dragutinovica),ali mislim da pocinjete da licite na klub.Jos samo da izlecite komplekse i bice od Vas nesto.
P.S. Sretna slava svima koji slave MITROVDAN !!!:ok:

Sve mogu da vjerujem ali da se kaze da nama pomazu sudije...pa to je smijesno...i da mi treba da lijecimo komplekse...e pa stvarno...sta sve necu cuti:???:

182204.jpg

08.11.2008 u 18:30 (RTS2)

Startnih 11: Reina, Arbeloa, Aurelio, Agger, Carragher, Mascherano, Gerrard, Kuyt, :dash: Benayoun, Riera, Keane.
Subs: Cavalieri, Hyypia, :dash: Torres, Alonso, Babel, Insua, El Zhar.
I bwe ima da ih pobedimo:super::super::super:

Poslednja izmena:

Back