Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
E pa sad,šta reći a ne uvrediti plavce :think: .....ne znam,svašta mi pada na pamet :mrgreen:
I dok je moj kum na bolovanju mi možemo da deremo kožu...ali ovoga puta,odrana je ona meni najomraženija.Utakmica ko utakmica,previše taktička i očekivano prikazan fudbal za ovakav derbi.
Ne znam šta više da kažem osim da sam van sebe uvek posle ovakvih trijumfa...ne bih više jer sam mnoooooogo srećan (upotpunilo mi se danas sve potaman - roknula dva najodvratnija tima na planeti koja ne mogu da smislim - čelzi i partizan ):super::super::super::super::super:
Saro,sem te pesmice nećeš imati više o čemu da se raduješ...inače je i onako bajata k'o boranija iz zamrzivača :lol::lol::lol:

Steven Gerrard: Pravi posao tek počinje

Kapetan Liverpoola Steven Gerrard kaže kako činjenica da se ta momčad popela na prvo mjesto Premier lige ne treba izazvati opuštanje, te kako pravi posao za njih tek počinje. Momčad Rafaela Beniteza je nakon 86 domaćih utakmica bez poraza uspjela nanijeti poraz Chelseau na Stamford Bridgeu i izdvojiti se na vrhu ljestvice sa tri boda prednosti.
Prije sutrašnjeg susreta protiv Portsmoutha, Gerrard je za The Times rekao: "Važno je da se ne zanosimo, još uvijek smo u listopadu. U dobroj smo poziciji u ligi, ali Chelsea je fantastična momčad koja će se vratiti, a tu je i Manchester United. Još uvijek nismo ništa osvojili. Pobjeda protiv Chelsea je velika i to su važna tri boda, ali ako posrnemo protiv Portsmoutha ta će tri boda postati nebitna.
Da biste osvojili ovu ligu i postali prvaci morate se nositi sa pritiskom koji sa sobom nosi vrh ljestvice. To je za nas veliki izazov. Možemo li se mi sa tim nositi? Do sada smo bili odlični, nemamo poraza i moramo tako nastaviti, počevši već od utakmice sa Portsmouthom."

181216.jpg

29.10.2008 u 21:00
Ma ima bwe da ih pobedimo :super::super::super:

Torres ne igra niti protiv Portsmoutha
Najbolji napadač Liverpoola s terena je odsutan od početka listopada, kada je na reprezentativnoj akciji ozlijedio tetivu koljena...
Trener nogometaša Liverpoola Rafael Benitez kazao je da s Torresom još uvijek ne smije riskirati u dvoboju desetog kola Premiershipa, koji njegova momčad sutra (srijeda) igra s Portsmouthom na Anfieldu.
- Fernando je vrlo blizu. Možda će moći nastupiti već za vikend, ali u srijedu ne smije igrati. Vidjet ćemo kako će se situacija dalje razvijati te o svemu odlučiti u subotu – dodao je Španjolac.
U 11. kolu Liverpool gostuje kod Tottenhama na White Hart Laneu.
Sam Torres ima žarku želju oporaviti se do sljedećeg utorka, te zaigrati na Anfieldu protiv svojega bivšeg kluba, madridskog Atletica, utakmicu četvrtog kola Lige prvaka.
Benitez će protiv Portsmoutha igrati i bez drugoga ozlijeđenog napadača, Robbieja Keanea. Upitni su također, zbog pretrpljenih udaraca, Dirk Kuyt i Xabi Alonso.

Benitez: Premiership je teži nego Primera
Trener nogometaša Liverpoola Rafa Benitez izjavio je u intervjuu za Daily Mail kako Liverpool mora odigrati savršenu sezonu ako želi osvojiti naslov u Premiershipu...
Liverpool je trenutno vodeća momčad Premiershipa s 23 osvojena boda nakon devet kola, tri više od drugoplasiranog Chelseaja. Benitez smatra da će biti užasno teže sačuvati vodeću poziciju i osvojiti naslov, puno teže nego li je to primjerice u španjolskoj Primeri gdje je s Valencijom osvojio dvije titule.
- Premiership je puno teže osvojiti nego Primeru. Ovdje ima puno bogatih klubova. U Španjolskoj su bogati samo Barcelona i Real Madrid – izjavio je Benitez.
- Chelsea, Manchester United i Arsenal neće izgubiti previše utakmica sigurno. Teško je očekivati da će baš svi konstantno kiksati i zato trebao igrati praktički savršeno. Za naslov će trebati možda i 95 bodova, kao što je Chelsea osvojio jedne godine. Ali možda će biti dovoljno i 92 ili 87 bodova, nikad se ne zna. U svakom slučaju bodove ne smijemo prosipati - dodao je španjolski stručnjak.

Sastav tima za vecerasnju utakmicu: Reina, Arbeloa, Aurelio, Carragher, Hyypia, Lucas, Alonso, Gerrard, Kuyt, Babel, Pennant.
Subs: Cavalieri, Agger, Dossena, Mascherano, Keane, Benayoun, Riera.

181795.jpg

01.11.2008 u 18:30 (RTS2)

Posle utakmice sa svojim velikim rivalom Arsenalom, Totenhem se nalazi pred jos jednim teskim ispitom posto izlaze na megdan vodecem Liverpulu. Tim je ohrabren velikim preokretom u severnom Londonu i navijaci se nadaju da je taj mec pocetak boljih dana za njihov tim.
Odigrali smo tezak mec sa Portsmutom i imali smo poteskoca da savladamo odlucne goste. Rafa Benitez je odlucio da odmori nekoliko prvotimaca, pa su Hipija, Penant, Lukas i Babel su dobili sansu od pocetka meca. I ako smo na dobar nacin odmenili standardne igrace, bez Kina i :zaljubljena: imali smo dosta problema u napadu. Kapiten je postigao gol iz penala i tako osigurao petu uzastopnu pobedu za Crvene. Ager, Maskerano, Riera i Kin se vracaju u prvu postavu posle odmora, dok ce :zaljubljena: mozda biti spreman za igru.
Mi idemo na pobedu, ali ce Rafa biti oprezan jer Totenhem ima ogroman potencijal u napadu i mogu nas kazniti za sve potencijalne greske.
Ma ima bwe da ih pobedimo :super::super::super:

MESSI TIPS REDS FOR EUROPEAN GLORY :ok::ok::ok:
Lionel Messi believes Liverpool are favourites to win the Champions League this season.
The Reds are currently top of their group in the competition and the Barcelona forward tipped them to lift the trophy for the sixth time in their history.
"If I had to choose anyone to win the Champions League then it would be Liverpool," said Messi, who has turned out for Argentina 33 times.
"They have great players like Fernando Torres, Steven Gerrard, Dirk Kuyt and Javier Mascherano, and they are difficult to play against.
"Maybe there are teams that play better football but I can see them getting to the final in Rome."

Back