Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Kakav je ovo užas od igre...

Srednji red....nema ga. Milner-Henderson-Šaćiri...pa još Lalana napred koji bre moj :eek:

Evo ubacio je Vajnalduma ali ne liči ni našta i dalje. Jedino pozitivno je što je Salah napokon pogodio u svom stilu. Ovde da pevamo ako ostane 1:0.

Šaćiri asistirao ali je za pozicionu igru i kontrolu igre neupotrebljiv, samim tim ako je već hteo da ga ubaci on je trebao napred, Lalana nije trebao uopšte, Fabinjo da se proba umesto Hendersona i Vajnaldum od početka. Moramo dobijati ovakve utakmice i to sigurno , ne treba se igrati. Siti sve to rutinira sa od 3-5 :0 :lol:

Užas....ali užas od igre.
Pobeda se piše na kraju jedino je to važno.

Idemo dalje
scarf.gif

Volim Liverpul. Volim ga od onda kada smo ih (ne znam tacno 73 ili 74 godine) pobedili u Liverpulu 2:1. Leteli smo Iljusinom. Bilo nas je 92. Imao sam na sebi specijalno siveno crveno-belo odelo. Materijal,grubo crveno-belo platno, ono sto se koristi za zastitu izloga od sunca, postavljeno crvenom svilom! Zastava od 3 metra. Bela kosulja i crvena kravata. Kapu i sal sam kupio u Liverpulu. Verovatno su Evertonovi, jer i oni imaju crveno-bele dresove. Bili smo na istocnoj tribini a njihov sever krcat neverovatnim navijacima. Posle pobede ispratili su Zvezdu dzentlmenskim aplauzom. Ceo stadion!!! A mene, onako oznacenog, sarenog, cekalo je oko 1000 navijaca.Spasao me jedan od nas 92 koji je sacuvao hladnu glavu (lako je njima bilo, nisu bili oznaceni) i bobiju koji je pritrcao, rekao da ovi hoce da me lincuju. Bobi me je izvukao iz guzve, drzeci me za ruku. NIKO NIJE SMEO DA ME PIPNE. Bobija niko u Engleskoj ne sme da dirne, niti ono sto on ima u ruci. Izveo me je iz prve ograde od pletene zice, kojom je tada bila odeljena istocna tribina od ulice. Na ulici me je predao drugoj cetvorici koji su jahali konje. Mene postavili u sredinu. Idem peske a razulareni navijaci vicu a niko ne sme nista. Kilometr tako do naseg autobusa. Kako li su samo znali koji je nas autobus?
U zadnje vreme, voleo sam Liverpul i zbog Barosa!
PS. Ipak, vise volim Mancester. Zbog one tragedije posle meca u Beogradu. Posle Zvezde navijam za Mancester. Treci je Olimpijakos.Jos iz detinjstva. Strasno mi je drago sto Delije
imaju prijatelje u Olimpijakosu.
..............................................................

Poslednja izmena od moderatora:
Henderson i Keita definitivno otpadaju za sutra, Mane se izgleda vraća ali nisam siguran da će ga Klop od početka forsirati. Verovatno će pozadi ostaviti Lovrena sa VVD-om, e sad pitanje je da li će u toj kominaciji ostaviti Gomeza na desnom beku ili ubaciti malog Alexandera što je ofanzivnije ali u kombinaciji sa Dekijem kiksarom potencijalna bomba. Ričardson levo naravno. U sredini Vajnaldum, Milner i nadam se Fabinjo jer sa Šaćirijem nije valjalo ništa a i brzina će slabo doći do izražaja protiv Zvezde koja će igrati zatvoreno i prepustiti posed, a napred SFM trio ili ako Mane nije spreman Staridž.

Rutinski. Iskreno ne želim ovu kombinaciju u sredini često da gledam Fabinjo mi u defanzivi uopšte ne uliva poverenje, a Šaćiri se danas odlično snašao za razliku od subote. Gomez u prvom dva puta kiksnuo,kao da su se poremetili stalnim rotacijama, Alexander i dalje nevidljiv. Robertson zasrao nekoliko prilika. I dalje stojim iza tvrdnje da nas dva vrhunska beka dele od savršenog tima. Salah i dalje nekako mlitavo ali barem daje za promenu, nadam se da će ga ovo pokrenuti.

Napoli vodi 2:1 u Parizu....biće u ovoj grupi još svašta.

Poslednja izmena:
Moralo se ranije rešiti,Kardif je tragično loš tim da bi se ušlo sa +1 u poslednjih 10 minuta. Opet ispretumbana sredina i odbrana. Lalana loš, Fabinjo mlako još uvek. Mnogo Keita znači,mnogo smo opasniji. Ide derbi sa Arsenalom..

puno boljih ima odl iverpula, recimo barsa, pariz, mancester siti pa i juventus...

liverpul nece pobediti na marakani i nadam se da ce mu zvezda zagorcati zivot a da ce napoli uspeti da izbaci jednog od favorita a nek to bdue liverpul...

nije to tim za najveca dela, ni blizu...

dobri jesu i to opasni ali... nemaju sklop za to u celini...

na marakani u grotlu, zvezda im moze otkinuti bod...

zivi bili pa videli...

Не видим како да Ливерпул не победи на Маракани. Не смеју да се зезају јер могу лако да заврше као трећи у групи.

Fabinjo je bio pogubljen (opet) celo prvo poluvreme tek je na kraju došao sebi, Vajnaldum se nije video,jedino je Milner grizao od igrača sredine terena. Presinga nije bilo, Aleksander Arnold je ispadao više puta, praktično sve šanse su išle sa te strane. Odbrana i golman se bespotrebno dodaju i rizikuju, to će logično pre ili kasnije napraviti kuršlus. Klop je previše iskomplikovao, preskače se sredina, sve ide na Robertsona na krilo i da Firminjo i Mane povuku kontru u čemu su majstori ali generalno mi se ne sviđa igra ove sezone. Međutim bodovi su tu,dobijamo "male" utakmice koje smo gubili ranijih sezona , u trci smo i dalje....i znam da umemo mnogo bolje.
I pored toga dve stative, dva zicera Van Dijka, stativa Firminja i poništen čist gol....

Poslednja izmena:
Užasna nemoć. Kao u Napulju. Na neki način mi je drago(čisto zbog par drugara i familije) da ih baš Zvezda malo išamarala ovde, jer vreme je da se trgnemo dok ne bude kasno. Čekaš ih trideset godina, još sam se skenjao što nisam kartu nabavio a oni horor...:lol:

Ovo ne štima ovako. Od one prve tekme sa čelzijem u kupu mi idemo silaznom putanjom. Izgubio se presing samim tim smo manje opasni, sa Keitom još i bože pomozi deluju, ali Lalana jbt....Vajnaldum jako loš nekoliko utakmica...ispade šipče još najozbiljniji back up igrač. Ova trojica pa ne znam,kao da su izgubili vatru od prošle godine mada mislim da ih je Klop sa insistiranjem na opreznijoj ziheraškoj igri nekako ubio u pojam. A sa druge strane opet je mixovao odbranu, Matip koji **** traži u ovoj postavi.
Za večeras pogrešan mix je napravio, Staridž,Matip, Alexander, Lalana. Razumem da je očekivao kao i svi da se ne lažemo da se ovo otaljiga ali zvezda ih je doktorski sačekala i onda zatvorili prilaze a nama kreativnost 0.

Sada ne znam, ni šta nam igra u Napolju, da li nerešeno ili PSG da pobedi. Ne bih da PSG-u bude biti ili ne biti. Dve koje smo trebali da rutiniramo mi smo zasrali, i ako je to cena za PL onda neka ide CL u ****...ali ako se ne poprave stvari pod hitno nemamo šta da tražimo. Siti gazi sve ove sa kojim se mi mučimo na 1:0.

u premijer ligi ni po cemu ne mogu da se porede sa sitijem.
siti je masinerija , sila za lliverupul i masina koja ce duze izdrzati a liverpul polako krece da pada...

ovoliko odrzavanje u samom vrhu i pracenje sitija je maksimum. moze potrajati jos koje kolo a onda...

nije to tim za najveca dela...
pre je za njih liga sampiona jer klop ume u nokaut sistemu... ako dodju do njega jer posle ovog poraza i poraza koji se ocekuje u parizu...

- - - - - - - - - -

Не видим како да Ливерпул не победи на Маракани. Не смеју да се зезају јер могу лако да заврше као трећи у групи.

video si...

И даље сам у шоку. :mrgreen: Иначе, ова Звездина победа може да нам служи и као мотивација у животу. Типа кад налетиш на неки проблем или ситуацију за коју мислиш да јој ниси дорастао...само се сет 2-0 против Ливерпула.

Nema tu visoke matematike ako dobijemo Napoli idemo dalje u svim kombinacijama.
Само је питање како победити у гостима. Наши играчи се стисну и изгубе самопоуздање кад играју против јачих екипа на гостујућем терену. А друго Наполи је доста показао у овој групи, стварно би их било тешко победити. Њихови навијачи су такође луди, праве атмосферу...

Back