Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ја симпатишем и Ливерпул и Реал и Лацио. Није то нека страст, али прихватам да има људима који и страни клубови представљају нешто битно.

Ja navijam za Celzi od malena i za Real dok Ronaldo nije otiso ali to ne moze da se poredi sa Zvezdom jer Zvezda je ljubav .

Ali ako imate potrebu da pljucnete i pokažete svoj prezir ok, možete otvoriti novu temu. I trebalo bi posebnu temu jer koliko sam primetio to je sve masovnija pojava i među klincima i među odraslima,ima se šta reći.
Ovu ipak ostavite da o Liverpulu diskutujemo.

Bila je ranije tema o tome, zvala se "Navijaci stranih klubova" ili tako nesto. Gluposti,ok je navijati za Zvezdu ili Partizan iako nisi iz BG-a i nikad nisi bio na utakmici ali ovo nije ok.

EDIT: nasao

https://forum.krstarica.com/showthread.php/496117-Навијачи-страних-клубова

Poslednja izmena:
Pa oživite temu.Ovu ostavite za Liverpul.

Ja mislim da jeste ok i to je to...nemamo iste poglede na svet. Ja ću navijati za Liverpul šta god ti ili bilo ko mislio, tebi će to biti nepojmljivo ili nerazumljivo i dalje....mislim koja je poenta nastavljati diskusiju o ovome Pokušao sam da objasnim koliko je glupo nekoga ubeđivati na ovu temu, vidim i na toj temi sličan tok rasprave....ili imaš neku emociju prema timu ili ne, na silu je nećeš razviti sigurno.

Pa oživite temu.Ovu ostavite za Liverpul.

Ja mislim da jeste ok i to je to...nemamo iste poglede na svet. Ja ću navijati za Liverpul šta god ti ili bilo ko mislio, tebi će to biti nepojmljivo ili nerazumljivo i dalje....mislim koja je poenta nastavljati diskusiju o ovome Pokušao sam da objasnim koliko je glupo nekoga ubeđivati na ovu temu, vidim i na toj temi sličan tok rasprave....ili imaš neku emociju prema timu ili ne, na silu je nećeš razviti sigurno.

Plava strana Liverpula je mnogo bolja..uvek su mi bili antipaticni crvendaci tako i u ovom slucaju i'd rather walk alone :D Toffees
1200px-Everton_FC_logo.svg.jpg

Nisam video vise kuvanih nogu od nogu igraca Totenhema......koji su ono panjevi sunce ti....sa izuzetkom 2-3 igraca ali ono ostalo kao da je pobeglo iz NFL-a. A Liverpul ove godine ozbiljan sampionski ritam uhvatio...

Ливерпул још једном показао да је кандидат за титулу. Само битно да не расипају бодове против слабијих екипа. Оваквим приступом игри могу сигурно до другом места, а можда и до титуле.

Ideeeeemo :lol:

Da Mane i Salah nisu bili sebični izbeglo bi se preznojavanje u zaustavnom. Gomez dva kiksa kojih se Lovren ne bi postideo, srećom bez posledica inače mislim da se zacementirao kao štoper. Alison naučio lekciju. Kažu da je Firmino ok i da je lakša povreda,
5 od 5 potajno sam se nadao ali poučen iskustvima od ranije nisam očekivao ovakav start....Idemo dalje.
Sada PSG. Klop je rekao da neće tankovati. Mada je meni PL ključna ostalo manje više, šta se uradi,ali ajde....YNWA.

Oduševilo me što se nismo tradicionalno povukli u drugom. Potpuno smo izdominirali i kontrolisali do Salahovog kiksa. Dve uzastopne greške Salaha od kojih su nam samo jednu naplatili, Mane opet sebičan na 3 m ima Vajnalduma samog a on pokušava iz mrtvog i umesto da rešimo sve,primamo gol i zamalo sve da zaseremo. Znojimo se do poslednjeg minuta bespotrebno. Pravda je zadovoljena na kraju.

Staridž odradio svoje :ok:

Kako izgoreo?

Salah je već bio zamenjen čini mi se kada je Firminjo dao gol. A imao je dva dodavajna u noge protivniku prvo se završilo prilikom za njih a drugo akcijom iz koje su izjednačili.

Jesam gledao ali nisam obratio pažnju na detalj...sreća sreća radost zbog gola...hebeš Salaha i vodu :mrgreen:

Potražiću na netu.

Edit: vidi stvarno....nadam se da je laknulo čoveku s obzirom da je realno umalo zasrao tekmu :lol:
Valjda je sve ok,malo frustriran bio igrom. Inače zaista sam primetio da su i on i Mane malo postali sebični kao mda se utrkuju sa golovima. Sve ide kako treba,nema razloga za neku lošu atmosferu.

Poslednja izmena:
ne volimo smrdonje u kojima igra gnjida siptarska saciri...

naprotiv, nacvijacemo svim srcem protiv ovih prdonja iz engleske koji ne znaju odavno sta je to osvajanje premijer lige...

svaki pravi klub bi se odavno porkio usima i obesio da tolko ima post u ligi...

a toboz su velikani...

nekada bilo, a odavno su peti sesti klub u premijer ligi... ispred su oba mancestera, celzi, totenhem... a njima ostaje da se tuku sa arsenalom...

Навијам за Ливерпул да освоји Премијер лигу. Крајње је време, ако не освоји сад кад има одличну генерацију не знам кад ће. То је легендаран клуб који заслужује поштовање.

U liga kupu krenuli Minjole-Klajn-Lovren-Matip-Moreno odbrana iz košmara prethodnih godina :rotf:
Milner-Fabinjo-Keita u sredini napred Šaćiri-Staridž-Mane

Morata imao dva zicera za njih kod nas Mane i jedan odličan šut Keite. Oni bili bolji prvih 20min posle mi uzeli kontrolu. Solidna tekma nedostaju golovi.

Poslednja izmena:

Back