Agram14
Domaćin
- Poruka
- 3.975
Bitno je da si "tvog" Lovrena nahvalio i kako je to dobar potez a takođe odmah za našeg Markeca da nije.
Iskreno mislim da će Lovren biti pojačanje za obranu Liverpoola. Ne kupuju ga na lijepe oči, nego zato što iza sebe ima izvrsnu sezonu. Da li je i Lovren preplaćen? Mislim da je. Ali isto tako najiskrenije mislim da će Livrepool s Lovrenom primiti manje golova nego prošle godine. Isto tako mislim da će sa Lallanom, Markovićem, Origijem (ako će igrati u Engleskoj) i Lambertom zabiti manje golova nego prošle godine. Jel ima netko ovdje ko ne bi mjenjao njih trojicu za jednog Reusa ili, ne znam, Di Mariu, Cavanija i sl. To nema veze s tim što je Lovren moj a Markec vaš. A i inače simpatiziram Benficu i mislim da bi Marković jednog dana mogao postati stvarno jako dobar igrač, ali on to još nije i bojim se da ove sezone nece biti pojačanje za Liverpool ( s obzirom na to koliko je plaćen). S druge strane za Matića je bilo jasno da će se odmah uklopiti u Chelsea jer se na prvu vidjelo kakva je igračina.