Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
nema ništa od jevrope ove sezone, i ne bi trebalo da se palimo sada kao dobili su Borusiju. jaka stvar, prijateljski.

a rojsa ne mogu dovesti nikako, nzm kako vam to izmiče, čovek je em preskup, em ima toliko boljih ponuda. liverpul će pre za nekog lalanu da da pare, ili kana, mego da dovede 2 kvalitetna igrača.
kad se setim kako su pustili maskerana i slične igračine...a doveli kršende.

Alberto Moreno, levi bek Sevilje, je presao u Liverpul za 12 miliona funti.

Cekalo se samo da se zavrsi utakmica Superkupa da se taj transfer ozvanici. Mozda bude spreman i za prvu utakmicu sezone, protiv Sautemptona.

nema ništa od jevrope ove sezone, i ne bi trebalo da se palimo sada kao dobili su Borusiju. jaka stvar, prijateljski.

a rojsa ne mogu dovesti nikako, nzm kako vam to izmiče, čovek je em preskup, em ima toliko boljih ponuda. liverpul će pre za nekog lalanu da da pare, ili kana, mego da dovede 2 kvalitetna igrača.
kad se setim kako su pustili maskerana i slične igračine...a doveli kršende.

27 M Eura. Mislim da je L'pool ove sezone dovodio igrače slične cijene i 3 puta lošije kvalitete. Evo, izašla vijest da ide u Atletico. Hamann kaže da je istina. Niko me ne može uvjeriti da ga Liverpool nije mogao dovesti.

27 M Eura. Mislim da je L'pool ove sezone dovodio igrače slične cijene i 3 puta lošije kvalitete. Evo, izašla vijest da ide u Atletico. Hamann kaže da je istina. Niko me ne može uvjeriti da ga Liverpool nije mogao dovesti.

majko sveta.
ako on ode u atletico za 27 milki, poješću sva govnna koja sam izasrao, a ako ne ode, ti bež sa ovog foruma, može?

Zasto Markeca nema ni na klupi?

Povredjen je.

ComplexOptimalGordonsetter.gif

Otkad smo dali gol nismo prešli centar. Imali smo sreće do sad da je samo 1-1.
Ova postava Liverpula igra zaostali fudbal, bez ikakve kreacije. Samo džoraj napred pa ova dvojica šta urade ili se zaleći ko muva bez glave, možda se uplaše pa te puste da prođeš.
Gde je taj Tralalana? Zar on nije neki kreator, što ga ne ubacuje? Kutinjo i Lukaš (meni je neverovatno da je ova prevara od igrača i dalje u PL), neprimetni, Staridž se ne vidi, Džonsno 0 na levom beku... Sva kreacija je pala na Hendersona :roll:

I on povređen. Jesmo li mi uzeli nekog zdravog igrača? :roll:
Sautemton je truba. Mi sa ovom igrom teško možemo među 4 ekipe, a o tituli da ne pričamo.
Škrtel i Minjole su celo drugo poluvreme bili ostavljeni na milost i nemilost napadačima Sautemtona. Da mi igramo neki napadački fudbal pa da čovek kaže da je to očekivano, ali mi igramo defanzivno kao Javor u najboljim danima. Samo zato što se ovi još nisu uigrali s Tadićem nismo primili 3 komada.

Riki Lambert ima 33 godine. :eek: Još uvek ne mogu da verujem da smo ga kupili. :roll:
Nije loš ovaj desni bek na pozajmnici. Truba je napred, ne zna da centrira, ali nazad stiže da pokrije Škrtela dok ovaj krpi rupe za Lukašom i Lovrenom. Pogledajte kod gola koliko su smešni ispali njih dvojica. Panjine...

Glen i Lukas su daleko najkritnicniji igraci u startnoj postavi. Malopre je iskocila statistika da su njih dvoje imali ukupno 0 uspesnih oduzimanja lopte protiv Sautemptona.

Nadam se da ce od sledece nedelje starteri biti Moreno i Lalana.

Otkad smo dali gol nismo prešli centar. Imali smo sreće do sad da je samo 1-1.
Ova postava Liverpula igra zaostali fudbal, bez ikakve kreacije. Samo džoraj napred pa ova dvojica šta urade ili se zaleći ko muva bez glave, možda se uplaše pa te puste da prođeš.
Gde je taj Tralalana? Zar on nije neki kreator, što ga ne ubacuje? Kutinjo i Lukaš (meni je neverovatno da je ova prevara od igrača i dalje u PL), neprimetni, Staridž se ne vidi, Džonsno 0 na levom beku... Sva kreacija je pala na Hendersona :roll:

Mislim da je ozljeđen. Ali to je Englez od 26 godina sa 1 poštenom sezonom Premier lige iza sebe. To samo Liverpool može platit preko 30 milja eura.

Liverpul po mom misljenju jako mrsavo danas. Da nije SS-a ( Staridz Sterling :lol:) ova postava ne bi presla 12. mesto. Odbrana je busna, ona Tadiceva majstorija je ponizenje. Treba Ager da igra, Lovren je rupcaga.

majko sveta.
ako on ode u atletico za 27 milki, poješću sva govnna koja sam izasrao, a ako ne ode, ti bež sa ovog foruma, može?

Mozda ce,ako Rojs predje u Atletiko u sta cisto sumnjam,27 miliona iznositi samo neto transfer to jest iznos koji ce Atletiko uplatiti Borusiji na ime transfera.Mozda tu ima nekih klauzula,procenata,dodatnih uplata i ostalih zackoljica koje Atletiko moze ili hoce da ispuni a Liverpul ne...recimo.
Pitanje je tu da li Rojs zeli da igra radije u Primeri nego u Premijer ligi.Da li bi radije ziveo u Madridu nego u Liverpulu i slicno.Imas Veslija Snajdera koji je vrhunski fudbaler ali je uvek igrao tamo gde hoce njegova zena.To je i sam priznao.
Moje misljenje je da ce on na kraju zavrsiti u Bajernu ali na zimu.

Back