Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Bitno je da si "tvog" Lovrena nahvalio i kako je to dobar potez a takođe odmah za našeg Markeca da nije.

Iskreno mislim da će Lovren biti pojačanje za obranu Liverpoola. Ne kupuju ga na lijepe oči, nego zato što iza sebe ima izvrsnu sezonu. Da li je i Lovren preplaćen? Mislim da je. Ali isto tako najiskrenije mislim da će Livrepool s Lovrenom primiti manje golova nego prošle godine. Isto tako mislim da će sa Lallanom, Markovićem, Origijem (ako će igrati u Engleskoj) i Lambertom zabiti manje golova nego prošle godine. Jel ima netko ovdje ko ne bi mjenjao njih trojicu za jednog Reusa ili, ne znam, Di Mariu, Cavanija i sl. To nema veze s tim što je Lovren moj a Markec vaš. A i inače simpatiziram Benficu i mislim da bi Marković jednog dana mogao postati stvarno jako dobar igrač, ali on to još nije i bojim se da ove sezone nece biti pojačanje za Liverpool ( s obzirom na to koliko je plaćen). S druge strane za Matića je bilo jasno da će se odmah uklopiti u Chelsea jer se na prvu vidjelo kakva je igračina.

lovren je krš. ne znam kako to ne uviđaš. živi bili pa videli.
Ja tvrdim da će obrana Liverpoola primiti manje golova ove godine s Lovrenom (s kim god igrao u paru), nego prošle sa Sakhom, Škrtelom i Toureom (Aggera Rodgers baš ne obožava, tako da on vjerojatno ide). Ali kako ti kažeš, živi bili pa vidjeli.

Iskreno mislim da će Lovren biti pojačanje za obranu Liverpoola. Ne kupuju ga na lijepe oči, nego zato što iza sebe ima izvrsnu sezonu. Da li je i Lovren preplaćen? Mislim da je. Ali isto tako najiskrenije mislim da će Livrepool s Lovrenom primiti manje golova nego prošle godine. Isto tako mislim da će sa Lallanom, Markovićem, Origijem (ako će igrati u Engleskoj) i Lambertom zabiti manje golova nego prošle godine. Jel ima netko ovdje ko ne bi mjenjao njih trojicu za jednog Reusa ili, ne znam, Di Mariu, Cavanija i sl. To nema veze s tim što je Lovren moj a Markec vaš. A i inače simpatiziram Benficu i mislim da bi Marković jednog dana mogao postati stvarno jako dobar igrač, ali on to još nije i bojim se da ove sezone nece biti pojačanje za Liverpool ( s obzirom na to koliko je plaćen). S druge strane za Matića je bilo jasno da će se odmah uklopiti u Chelsea jer se na prvu vidjelo kakva je igračina.
Ala si ti ovu sarmu izuvijao :lol:
Novinarski,nema šta :lol:

- - - - - - - - - -

10527631_10152737979807573_156003731161014416_n.jpg

Nije mi najjasnije sad. Jer vidim gore nazivanje Lovrena ološem, usporedbe sa Srebrenicom. Kako to nije politika?

Uporedjivali smo Oluju sa Srebrnicom. I u jednom slucaju su stradali civili i takve stvari ne treba slaviti. A pogotovo ne treba mesati fudbal sa tim kao sto je uradio doticni gospodin najskuplji odbrambeni u istoriji Liverpula sa dvocifrenim koeficijentom inteligencije. Da je malo pametniji valjda bi shvatio da ima Srbina za saigraca i da je trebalo da cuti a ako mu se slavi neka slavi kod kuce a ne da natrljava to na nos kolegi iz tima.

Jasno je meni šta ti želiš reći. I ja sam ti na to odgovorio, ali mi je post obrisan. Tako da nema smisla da odgovoaram ponovo jer će mi post ponovo biti obrisan. Samo se možemo složit da se ne slažemo. :kpozdrav:

Četvrti gol je posle ofsajda, ali nema veze. :D Ovo deluje dosta dobro, ali trebalo bi da odigramo protiv nekog osrednjeg premijerligaša, da vidimo šta možemo protiv bunkera.

I golaut je bio, cini mi se :)
Djeluje dobro, ali treba uzeti u obzir da je pripremna utakmica i da Borussia nije igrala u najjacem sastavu. Mislim da ce to bit OK za PL. Mislim, tj. nadam se da bi mogli bit među prva 4 na kraju sezone.

To bi bilo odlično. makar ne vjerujem dok ne vidim vijest da je potpisao. :) Al obavezno treba ulovit nekog kapitalca do kraja prijelaznog roka. S takvim igračem, ili Reusom bi se možda borili i za naslov.

Back