Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
giphy.gif

koja je lutrija ovo sa balotelijem.

iskreno, mislim da su poeli gowno dovođenjem marija. vidim da se neki na raznim forumima, već isprimaše.

čoek kada igra je težak prosek; a vrlo često ne igra, ako me razumete...

Ovako protiv Sitija za vikend :mrgreen:

Balotelli-why-always-me-2.jpg

Salu na stranu, Baloteli je velika kocka ali je bar relativno jeftin(citam oko 16 miliona funti).

Nema puno kvalitetnih centarfora na trzistu koje ne bi morali da preplatimo, mislim da je Balo doveden zato sto smo ispusili za pozajmicu Falkaa(prethodno za Remija).

Salu na stranu, Baloteli je velika kocka ali je bar relativno jeftin(citam oko 16 miliona funti).

Nema puno kvalitetnih centarfora na trzistu koje ne bi morali da preplatimo, mislim da je Balo doveden zato sto smo ispusili za pozajmicu Falkaa(prethodno za Remija).

Tako je. Da nije budaletina kakva je, koštao bi puno više. Al opet, kad se sjetim Carrola, ovo je super posao :D

Ne mogu da shvatim vrhunske klubove koji traže Balotelija.
Realno, on treba da pređe u npr. Parmu, i da tamo bude dobar igrač, sve preko toga je kocka.

Podpisujem!
Meni se ova prica sa Balotelijem ne svidja uopste.Prvo i najvaznije tip je klasicna budala.Neznam kako ce prihvatiti autoritet SG-a medju saigracima s' obzirom na to da je navikao da bude glavna zvezda i centar zbivanja.Takodje,mislim da on i Staridz nisu dobra kombinacija...bar ja mislim da njih dvojica nemogu da funkcionisu zajedno na terenu.
Po meni,zestoko precenjen igrac za prosecan Seria A tim.Nadavao se golova u Milanu,sve sa penala jer ih njima tamo sude kao na traci.
Osetljiv je,nestabilan i predpostavljam da ce izgubiti zivce posle prvih provokacija protivnickih navijaca a svi znamo kakvi su navijaci u PL kada nekog igraca "uzmu na zub".
I neznam da li se neko seca kako je,dok je bio u Sitiju,ismevao Liverpul preko tvitera.Sad je odjednom tek tako sve zaboravljeno...

Barring any reservations on Rodgers’ part, Balotelli will be Liverpool’s final signing of a productive summer. A £16m fee has been agreed with Milan and personal terms have also been resolved following smooth negotiations between the Liverpool chief executive, Ian Ayre, and Balotelli’s agent, Mino Raiola. The striker has accepted a basic £80,000-a-week deal from Liverpool, half what he earns in Italy, with top-ups dependent on a series of stringent behaviour-and-performance clauses worth up to £2m a year. He has been offered a three-year contract with the option of a fourth belonging solely to Liverpool.

Poprilicno dobar posao, ako je to ikako moguce reci za transfer koji ukljucuje Balotelija...

Tako je. Da nije budaletina kakva je, koštao bi puno više. Al opet, kad se sjetim Carrola, ovo je super posao :D

Baloteli je jeftin zato što je Milan sada goli *****, ne osvajaju ništa niti igraju više u elitnom takmičenju. Igračima enormno skoči cijena kada njihov klub osvoji nešto. Nego, ako bi on ove sezone dao recimo nekih 15 golova to bi bilo odlično, znajući da je Staridž raspoložen i da će dati preko 20 golova, Baloteliju bi ovo bilo dovoljno. On kad hoće on i zabije, a davao je dosta finih golova tamo u Milanu. Iako ga ne volim zbog svog majmunskog ponašanja nadam se da će dosta doprinjeti redsima ove sezone, i da će se koliko-toliko opametiti

Svakako je bolje opcija dolazak Balotelija, nego da ostanemo na vremesnom Lambertu i nesrecnom Boriniju(koji sad 99% leti iz tima)

Pazi, ja pratim Lamberta dugo i mogu ti reći sljedeće. On jest sada stari prdonja, sve to stoji ali je Lambert klasa. Ne svjetska ali klasa jeste. Prvenstveno što može da igra na više različitih pozicija, on je u Southamptonu prošle sezone i zabijao i asistirao. Nekad ga staviti po strani umjesto Markovića, nekada u napadu umjesto Staridža. On je prošao i sito i rešeto, imao stvarno uzbudljivu karijeru. Sada je u liverpulu iz ljubavi, tu je počeo svoje fudbalske dane tu će i završiti. Lallama kao zamjena za Džerarda i eto nas...

Onaj Manquillo je dobar, još samo da Moreno proradi i eto nas...

Pa nije moguće, bar ne iz vaše perspektive :lol:

10437768_771312106224775_674788836754981772_n.jpg

Pazi, ja pratim Lamberta dugo i mogu ti reći sljedeće. On jest sada stari prdonja, sve to stoji ali je Lambert klasa. Ne svjetska ali klasa jeste. Prvenstveno što može da igra na više različitih pozicija, on je u Southamptonu prošle sezone i zabijao i asistirao. Nekad ga staviti po strani umjesto Markovića, nekada u napadu umjesto Staridža. On je prošao i sito i rešeto, imao stvarno uzbudljivu karijeru. Sada je u liverpulu iz ljubavi, tu je počeo svoje fudbalske dane tu će i završiti. Lallama kao zamjena za Džerarda i eto nas...

Onaj Manquillo je dobar, još samo da Moreno proradi i eto nas...

Sve sto si naveo za Lamberta cine ga idealnim za mesto treceg napadaca u rotaciji. Nemam nista protiv njega, mislim da je njegovo dovodjenje dobar potez.

Bila bi zaj*bana situacija da se Staridz povredi a od napadaca imamo samo njega i Borinija.

U svakom slucaju, Lukas Leiva najverovatnije odlazi u Napoli

Sve sto si naveo za Lamberta cine ga idealnim za mesto treceg napadaca u rotaciji. Nemam nista protiv njega, mislim da je njegovo dovodjenje dobar potez.

Bila bi zaj*bana situacija da se Staridz povredi a od napadaca imamo samo njega i Borinija.

U svakom slucaju, Lukas Leiva najverovatnije odlazi u Napoli

Zato se sada, dolaskom Balotelija, trebamo riješiti Borinia. On će rijetko kada dobiti priliku pored ove trojice. Mlad je (dobro ne baš tako mlad, ali je u godinama kada treba da zablista na sceni) i treba ga pustiti negdje dalje, recimo njemu bi Italija bila savršena solucija. Fino je odigrao prošlu sezonu u Sanderlendu, dao nekoliko bitnih golova.

Što se tiče Lukasa, ne treba nam. Ne znam što ga Rodžers tako silo drži, nije neki kvalitet i ne uklapa se u sadašnju igru liverpula. Možda je nekoć bio nešto ali su ga povrede sjebale u potpunosti. Sada imamo onog Čana kao zadnjeg veznog koji je dobar a plus je i fizički mnogo jak, nešto kao Jaja Ture...

I dalje mislim da smo mnogo promašili što nismo ponudili one pare od Suareza + Kutinja za Rodrigeza. On u Realu neće nikad imati tu slobodu kakvu bi mogao imati kod nas i nikad neće pokazati ono što je kod nas mogao da pokaže.
Mi sad nemamo igrača koji donosi razliku, a bez jednog takvog ne možemo da dođemo do vrhunskih rezultata. :roll:

I dalje mislim da smo mnogo promašili što nismo ponudili one pare od Suareza + Kutinja za Rodrigeza. On u Realu neće nikad imati tu slobodu kakvu bi mogao imati kod nas i nikad neće pokazati ono što je kod nas mogao da pokaže.
Mi sad nemamo igrača koji donosi razliku, a bez jednog takvog ne možemo da dođemo do vrhunskih rezultata. :roll:

Ma dzaba Real kad zeli nekoga on ga i dobije, nebitno po kojoj ceni. Nije Liverpul tu imao nikakve sanse sve i da je Dzejms hteo da predje u englesku. Posle onakvog SP on je bio glavna faca i mnogo para ce zaraditi od dresova. Oterase Di Mariju zato sto se klinke ne loze na njega je li zbog toga? Ili se mister Ronaldo nije osecao kao bogotac sa njim na terenu? Smucili su mi se stvarno ne mogu ocima da ih vidim evo opet sam se iznervirao.

A liverpul je dobar, samo ne znam cemu dovodjenje balotelija? Pa on je uspeo da unazadi i mrtvi milan, nije igrac za velika dela i tacka.

Real je dno. Za njih sam nekad navijao kao klinac zbog zube i zizua, a inače su najveći ološ od kluba. oterali raula, kasiljas ne brani celu prošlu sezonu, nikom ništa, oterali najboljeg igrača sada - di mariju, koji može mister pedera od lopte da napravi ako ćemo ozbiljno da govorimo. dovode koga požele. omladinska škola nigde. prava čista komercijala.

Liverpul se zaebo golemo. i rezultati balotelija će se tek videti. taj će samo da košta.

Jovetić potvrđuje koji je fudbalski genije.

Moreno, osim greške sasvim korektan. jbg, kriv je i rodžers. pušta čoeka da debituje protiv sitija, pa ne ide to tako šefe.
Alen solidan.
Henderson, ja ne znam da li Rodžers ima oči, kada ovog veliko antitalenta drži u timu (I postava) 2 sezone. Čoek je odrođen od lopte.
Kautinjo, standardno ko ****. Uz hendersona, pod ruku pa na njivu. za bolje i nisu.

Lovren. ono što sam kazivao i kada je stigao, kazivam i sada. precenjeno to bre. nije on baš katastrofalan, ali brate 20 milki, pa jbt dokle takvi gowno transferi? Je l' ima menadžment u Lpolu neke veze sa vezom, ili su to neki činovnici-statističari koji prate samo brojke?

Minjole uz hrvata, kriv za 3 gol. Rejna jeste kixara, ali avaj, pa prva stativa rođače, to se uči u poletarcima, za to ide 2 weeks bez plate.

Staridž pristojan, bez podrške gore pomenute cevanice od igrača.

Džonson standardno. go ****. mislim ni on nije dno, ali recimo da nije daleko.

Škrtel, pristojan, k'a uvek.
Stivija nema, jbg ne mož od gowana pitu.

Sterling najbolji.

Jbt, Jaja Ture nam polomi pola tima.

Pozitivna vest je da ostajemo bez Dzonsona na duze vreme.

Lazar solidan, kad je usao napravio je razliku na terenu, steta sto je Moreno mutav i ne zna da odradi akciju do kraja.

Poslednja izmena:
Razocaravajuce...
Ovo se desava kada Staridz a pogotovo Sterling nemaju svoj dan.
Zna li neko gde je bio Minjole kod treceg gola?
Potvrdilo se da ce Lovren biti samo jos jedno istetovirano drvo u nasoj odbrani.
Can,Lambert i Dzonson su panjevi kakve JSL nije video.
Markovic nemoze da igra PL.

Back