Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Salu na stranu, Baloteli je velika kocka ali je bar relativno jeftin(citam oko 16 miliona funti).
Nema puno kvalitetnih centarfora na trzistu koje ne bi morali da preplatimo, mislim da je Balo doveden zato sto smo ispusili za pozajmicu Falkaa(prethodno za Remija).
svakako je bolji od pozajmice Falka. Falkao je 86. godište. preskup. a i ne bi uspeo. ovako ni ovaj neće uspeti, ali je vajda to što nije toliko skup.![]()
Ne mogu da shvatim vrhunske klubove koji traže Balotelija.
Realno, on treba da pređe u npr. Parmu, i da tamo bude dobar igrač, sve preko toga je kocka.
Barring any reservations on Rodgers’ part, Balotelli will be Liverpool’s final signing of a productive summer. A £16m fee has been agreed with Milan and personal terms have also been resolved following smooth negotiations between the Liverpool chief executive, Ian Ayre, and Balotelli’s agent, Mino Raiola. The striker has accepted a basic £80,000-a-week deal from Liverpool, half what he earns in Italy, with top-ups dependent on a series of stringent behaviour-and-performance clauses worth up to £2m a year. He has been offered a three-year contract with the option of a fourth belonging solely to Liverpool.
Poprilicno dobar posao, ako je to ikako moguce reci za transfer koji ukljucuje Balotelija...
Tako je. Da nije budaletina kakva je, koštao bi puno više. Al opet, kad se sjetim Carrola, ovo je super posao![]()
Svakako je bolje opcija dolazak Balotelija, nego da ostanemo na vremesnom Lambertu i nesrecnom Boriniju(koji sad 99% leti iz tima)
Pa nije moguće, bar ne iz vaše perspektive![]()
Pazi, ja pratim Lamberta dugo i mogu ti reći sljedeće. On jest sada stari prdonja, sve to stoji ali je Lambert klasa. Ne svjetska ali klasa jeste. Prvenstveno što može da igra na više različitih pozicija, on je u Southamptonu prošle sezone i zabijao i asistirao. Nekad ga staviti po strani umjesto Markovića, nekada u napadu umjesto Staridža. On je prošao i sito i rešeto, imao stvarno uzbudljivu karijeru. Sada je u liverpulu iz ljubavi, tu je počeo svoje fudbalske dane tu će i završiti. Lallama kao zamjena za Džerarda i eto nas...
Onaj Manquillo je dobar, još samo da Moreno proradi i eto nas...
Sve sto si naveo za Lamberta cine ga idealnim za mesto treceg napadaca u rotaciji. Nemam nista protiv njega, mislim da je njegovo dovodjenje dobar potez.
Bila bi zaj*bana situacija da se Staridz povredi a od napadaca imamo samo njega i Borinija.
U svakom slucaju, Lukas Leiva najverovatnije odlazi u Napoli
I dalje mislim da smo mnogo promašili što nismo ponudili one pare od Suareza + Kutinja za Rodrigeza. On u Realu neće nikad imati tu slobodu kakvu bi mogao imati kod nas i nikad neće pokazati ono što je kod nas mogao da pokaže.
Mi sad nemamo igrača koji donosi razliku, a bez jednog takvog ne možemo da dođemo do vrhunskih rezultata.![]()