BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
Ne volim ni engleski fudbal,.ni engleske klubove, ni engleske navijace, ni Engleze uopste...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema sta da ga volis ili mrzis,covek je majstor svog zanata...Ni mutavog Mesija ne volim.
Pa kad cela ekipa igra za njega.Nema sta da ga volis ili mrzis,covek je majstor svog zanata...
Gluposti,nema fudbalera koji moze sam da igra protiv 11 protivnickih igraca i normalno da mu je cela ekipa podredjena.Ne ocekujes valjda da u isto vreme igra odbranu,napad i da brani na golu.Pa kad cela ekipa igra za njega.
Ako Mesi u igri dobije 80% upotrebljivih lopti na 16-20 m i iskoristi 1-2 onda je on super majstor, ceo svet ga hvali....Ako ne dobije - ni ne primecuje se na terenu, ali opet je najbolji novinarima.... Bilo je mnogo takvih igraca u istoriji....Santrac je bio jedan takav, na primer....Gluposti,nema fudbalera koji moze sam da igra protiv 11 protivnickih igraca i normalno da mu je cela ekipa podredjena.Ne ocekujes valjda da u isto vreme igra odbranu,napad i da brani na golu.
Ali je zato Mesi jedan od retkih koji moze sam da resava situacije gde ispred sebe ima 4/5 igraca i to radi vec godinama uspesno.Zato i moraju svi da mu budu podredjeni.
Koju robu koristis....Ako Mesi u igri dobije 80% upotrebljivih lopti na 16-20 m i iskoristi 1-2 onda je on super majstor, ceo svet ga hvali....Ako ne dobije - ni ne primecuje se na terenu, ali opet je najbolji novinarima.... Bilo je mnogo takvih igraca u istoriji....Santrac je bio jedan takav, na primer....
Pa kada su sve lopte isle na njega. Bar 90%.Koju robu koristis....
O cemu ti pises,koliko puta je sam vukao barselonu,koliko golova je sam dao tako sto na 30 metara od protivnickog gola predribla 4/5 igraca,koliko je imao asistencija,desetine golova iz slobodnih udaraca.A ti ga uporedjujes sa Santracem koji je igrao u ofk Beogradu i Partizanu...
Jedini koji je moze da se uporedi sa Mesijem na ovim prostorima je Savicevic koji je isto tako mogao sam da vuce i zvezdu i milan.
Dobra stvar ! Veoma dobra stvarDovode Minamina iz Salcburga u januaru za 7.5m funti, tolika mu otkupna klauzula.
Šta mislimo?
You'll never walk aloooneee... : )
Sta se desilo, nisam gledao?