Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Što ja volim taj sex :mrgreen:

scarf.gif

Ovi kao drugi :rotf: ?

Klop zaboravio šta je poraz na Ostrvu!

Nemački trener danas proslavio jubilej.

Klop zaboravio šta je poraz na Ostrvu!

Sinoć je Liverpul ubedljivom igrom dobio Šefild Junajted rezultatom 2:0 i nastavio svoj teror u Premijer ligi.

"Redsi" su slavili golovima Manea i Salaha, danas je ujedno i datum kada je Klopov tim poslednji put izgubio meč u najjačoj ligi na svetu. Liverpul nema poraz na terenima širom Engleske već 365 dana, poslednji put su izgubili od Mančester Sitija 3. januara 2019. godine.

"Građani" su slavili rezultatom 2:1, golove su postigli Aguero i Sane dok je Firmino pružio utehu "redsima".

Liverpul naredni meč igra sa Totenhemom u Londonu, da li je Murinjo taj koji će prvi put uzeti sva tri boda Klopovoj armiji ili će "redsi" očerupati "pevce" ostaje da se vidi 11. januara.

Pobeda je pobeda ; kakva god da je

ja kad vidim kako hokejaske (NHL) ili NBA utakmice se odluce u zadnji minut i onako usere ih neki kos ili gol u zadnjoj sekundi i kao pobeda a ovamo nisu mogli da sastave dva kraja kako treba ali na kraju se gledaju bodovi

Pa ne osporavam im ja pobedu. Ali malo je falilo da ostanu bez bodova, zato kazem da nije bilo rutinski. Son je mogao da bira gde ce da sutira, kao i Lo Selso u drugoj situaciji kasnije..

Dobro .. to sto tebi nije poslo na prognozi je jedna stvar ;) ali nekad je bukvalno dovoljno i da se samo malo doda gas i to je to

Kakve veze ima moja prognoza sa tim sto su ova dvojica kreteni... Igrao sam tiket na 200 dinara zabole me bas, generalno ne volim kad jedan isti pobedjuje i prirodno je da covek navija za slabije sem naravno ako nije u pitanju bas taj klub koji inace volis, ili ako si izgubljen slucaj i menjas misljenje kako vetar duva..

Rutinski. Potpuna kontrola,63% posed lopte, 7:4 u okvir gola,firminov zicer i stativa oxa čemberlena pre gola,skidanje ivicom prstiju maneovog šuta glavom u drugom....da su oni dali gol mi bi pojačali i dali bi skoro sigurno i mi još koji. Momci igraju koliko treba bez puno znoja i dobijaju. Nekada muljavo sa 1:0, 2:1 ali nekako ne sećam se da sam skoro strepeo od nekog protivnika.

Jednostavno osim sitija po kvalitetu nema niko ni da nam je konkurentan a po igri i sigurnosti koju imamo ni oni,čak nam više nije problem ni kada nismo kompletni. Imamo luxuz i da izgubimo koju tako da...opušteno. Korak po korak.

Rutinski. Potpuna kontrola,63% posed lopte, 7:4 u okvir gola,firminov zicer i stativa oxa čemberlena pre gola,skidanje ivicom prstiju maneovog šuta glavom u drugom....da su oni dali gol mi bi pojačali i dali bi skoro sigurno i mi još koji. Momci igraju koliko treba bez puno znoja i dobijaju. Nekada muljavo sa 1:0, 2:1 ali nekako ne sećam se da sam skoro strepeo od nekog protivnika.

Jednostavno osim sitija po kvalitetu nema niko ni da nam je konkurentan a po igri i sigurnosti koju imamo ni oni,čak nam više nije problem ni kada nismo kompletni. Imamo luxuz i da izgubimo koju tako da...opušteno. Korak po korak.

Eto ; covek koji je navijac Liverpula to malo bolje objasni

Hvala kolega

Posed jeste bio veliki to je tacno, ali 7:4 nije ni 17:4 ni 10:4... Rutinski je 3:0 a ne 1:0 gde strepis do poslednjeg zvizduka...

Posed jeste bio veliki to je tacno, ali 7:4 nije ni 17:4 ni 10:4... Rutinski je 3:0 a ne 1:0 gde strepis do poslednjeg zvizduka...
Rutinski je kad bukvalno se za'ebavas celu utakmicu, das protivniku 1 gol cisto da ne ispadne bruka i onda se za'ebavas tako sto znas da si bolji .. e to je rutina kolega.

Nije rutina razvaliti nekoga kao sto je npr. Nemacka razvalila Brazil 7:1 na SP ... nego je rutina kad znas da si bolji i bukvalno se za'ebavas na terenu

To ti je isto kao kad ja sad obaram ruke sa mojim klincom .. znaci znam da sam jaci od njega ali cu ga pustiti da se malo "pravi vazan" i onda samo rutinski "okrenem na svoju stranu" .. e to je rutina :)

Rutinski je kad bukvalno se za'ebavas celu utakmicu, das protivniku 1 gol cisto da ne ispadne bruka i onda se za'ebavas tako sto znas da si bolji .. e to je rutina kolega.

Nije rutina razvaliti nekoga kao sto je npr. Nemacka razvalila Brazil 7:1 na SP ... nego je rutina kad znas da si bolji i bukvalno se za'ebavas na terenu

To ti je isto kao kad ja sad obaram ruke sa mojim klincom .. znaci znam da sam jaci od njega ali cu ga pustiti da se malo "pravi vazan" i onda samo rutinski "okrenem na svoju stranu" .. e to je rutina :)

Liverpul se zajebavao celu utakmicu? E blago tebi.. Ne znam sta gledas, sa fudbalom dzabe gubis vreme... Jos ces reci da se nisu ni oznojili hahaha :D

Pa ko je strepio? O tome se i radi,igra se koliko je dovoljno ne zapinje se,nema panike čak iako protivnik povede ili izjednači.Pojača se koliko treba i dobija se. Dve ipo prilike je imao domaćin za 90 minuta iz 37% poseda. Ja to zovem punom kontrolom utakmice...i nisam strepio.

Liverpul se zajebavao celu utakmicu? E blago tebi.. Ne znam sta gledas, sa fudbalom dzabe gubis vreme... Jos ces reci da se nisu ni oznojili hahaha :D

Objasnio ti je kolega, koji je navijac Liverpula

Pa ko je strepio? O tome se i radi,igra se koliko je dovoljno ne zapinje se,nema panike čak iako protivnik povede ili izjednači.Pojača se koliko treba i dobija se. Dve ipo prilike je imao domaćin za 90 minuta iz 37% poseda. Ja to zovem punom kontrolom utakmice...i nisam strepio.

Verujem da ti nisi jer ih gledas svaku utakmicu i navikli su te na pobede, ja na primer ili neko sa strane ko gleda Liverpul jednom u dva meseca vidi da nije bilo bas tako lagano.. Te dve prilike su bili cisti golovi, a imali su jos opasnih i poluopasnih situacija.. Znas sta je rutinski? Ono sa Lesterom 4:0 e to je bila rutina..

Verujem da ti nisi jer ih gledas svaku utakmicu i navikli su te na pobede, ja na primer ili neko sa strane ko gleda Liverpul jednom u dva meseca vidi da nije bilo bas tako lagano.. Te dve prilike su bili cisti golovi, a imali su jos opasnih i poluopasnih situacija.. Znas sta je rutinski? Ono sa Lesterom 4:0 e to je bila rutina..
Ja nisam Liverpul pogledao ne pamtim od kada ... ali dovoljno je samo videti "highlights" i vidis da je to bila rutinska igra.

Istorija - Niko nikad kao Klopov Liverpul!

1578934872491.png

Liverpulov pohod na 30 godina čekanu titulu se nastavlja.

Ekipa sa "Enfilda" je u 22. kolu Premijer lige slavila na "Vajt Hart Lejnu" protiv Totenhema sa 1:0, gol odluke postigao je Roberto Firmino.

Tako je Liverpul došao do 20. pobede ove sezone, imaju samo jedan remi, a nijedan poraz. Dodajmo da tek treba da odigraju utakmicu 18. kola protiv Vest Hema, koja je odložena zbog obaveza aktuelnog prvaka Evrope na Svetskom klupskom prvenstvu.

Tako je ispisana i istorija, ne samo Premijer lige, već pet najvećih evropskih liga, niko do sada u najjačim ligama "Starog kontinenta" nije upisao bolji start sezone.

Dakle, nakon 21 odigranog meča, "Redsi" su sakupili 61 bod, pa su tako postali tim sa najviše osvojenih bodova nakon 21 odigranog susreta od početka jedne takmičarske godine u "ligama petice".

Prethodan rekord zajedno su držali PSŽ (2018/19), Juventus (2018/19), Mančester siti (2017/18) i minhenski Bajern (2013/14), a on je iznosio 59 osvojenih bodova.

Zaista impresivan učinak, vezali su i "Redsi" 38 mečeva u Premijer ligi bez poraza, kada se uračuna i prethodna sezona.

Back