- Poruka
- 46.768
Krećemo u nedelju protiv WestHam-a.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Liverpul nikada nece osvojiti PL.
Tri pobede bez primljenog gola za redom... Kad je ovo bilo zadnji put? Ove godine smo popunili rupe na sredini i u odbrani sa gomilom trkača kakve Klop voli. Za sad smo dobri, ali treba sačekati prvi sudar sa nekim jačim protivnikom.
Popunili smo rupu među stativama (nadam se) mada ona zajebncija na 1:0 nije baš zdrava za srce. Nijedan od ovih protivničkih napada nije baš ozbiljno mogao da pritisne, prvi pravi test će biti protiv Totenhema. Ne uništava nas toliko broj primljenih na kraju sezone nego glupi kiksevi koji te koštaju bodova. Za sada sve ide ok da kucnem o drvo ali opet imam osećaj da je sve to klimavo nekako. Ovo juče uopšte nije bilo lagano. Otaljigali smo posao i uzeli bodove što se jedino računa ali igra nije valjala realno.Rupu u odbrani nismo popunili zove se Alexander Arnold i prilično je zjapeća.A i lovren će se vratitiPopunili smo rupu među stativama (nadam se) mada ona zajebncija na 1:0 nije baš zdrava za srce. Nijedan od ovih protivničkih napada nije baš ozbiljno mogao da pritisne, prvi pravi test će biti protiv Totenhema. Ne uništava nas toliko broj primljenih na kraju sezone nego glupi kiksevi koji te koštaju bodova. Za sada sve ide ok da kucnem o drvo ali opet imam osećaj da je sve to klimavo nekako. Ovo juče uopšte nije bilo lagano. Otaljigali smo posao i uzeli bodove što se jedino računa ali igra nije valjala realno.

Rupu u odbrani nismo popunili zove se Alexander Arnold i prilično je zjapeća.A i lovren će se vratitiPopunili smo rupu među stativama (nadam se) mada ona zajebncija na 1:0 nije baš zdrava za srce. Nijedan od ovih protivničkih napada nije baš ozbiljno mogao da pritisne, prvi pravi test će biti protiv Totenhema. Ne uništava nas toliko broj primljenih na kraju sezone nego glupi kiksevi koji te koštaju bodova. Za sada sve ide ok da kucnem o drvo ali opet imam osećaj da je sve to klimavo nekako. Ovo juče uopšte nije bilo lagano. Otaljigali smo posao i uzeli bodove što se jedino računa ali igra nije valjala realno.

) , sa PSG-om fajt do daske.![]()
Da je Minjole/Karijus u pitanju preznojo bi se 10 puta

....ali opet pobeda....jedino bitno. Ostalo za zaborav.Cvrsta utakmica sa Brajtonom. Na ovakvim mecevima smo prethodnih godina prosipali bodove, VVD i Alison zasad zlata vredni.
I meni je to malo smesno "MI SMO ovo, pregazili SMO Celzi, sutra igraMO finale sa Realom....."
Ja ne kapiram kako se oseca neko iz Srbije ko navija za Liverpul, Mancester, Real....? Jel to stvarna navijacka strast prema njima ili je sto kolega iznad rece samo pomodarstvo ?
Ja mogu razumem da neko simpatise Barselonu, Real, Mancester itd, a da pored toga ima klub iz svoje zemlje ili iz svog grada koji mu je svarno u srcu bilo da su to Partizan i zvezda ili Vojvodina i Radnicki, Graficar......ostalo ne razumem....