Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Krećemo u nedelju protiv WestHam-a.

6c2799e678e88f48a886a95bc2ea0471.jpg

Rutina :mrgreen:

Čini mi se da dalje od treće brzine nije ni moralo a pregazizmo ih. Keito će se lepo uklopiti, Vajnaldumu je vreme da se povuče na klupu i bude back-up. Videćemo kada se Fabinjo oporavi. Milner se dobro snašao. Firminjo nešto vam ritma ali dovoljno za asistenciju, Mane i Salah ubice.
Arnold je potencijalna atomska bomba i zbog temperamenta i zbog činjenice da je rupčaga pozadi. Ofanzivno bi i mogao da bude koristan ali ja bih radije pouzdanijeg beka u defanzivi. Još ova kombinacija sa Gomezom na štoperu tera strah u kosti. Moralo se pazariti ili dobar štoper ili bek za rotaciju. Imam dojam da nas može koštati titule baš to.Robertson sve bolje igra sa druge strane.

Moćni smo napred,mnogo smo moćni i daj Bože da bude dovoljno ali....da ne kvarim sada euforiju. Idemo dalje.

scarf.gif

Tri pobede bez primljenog gola za redom... Kad je ovo bilo zadnji put? Ove godine smo popunili rupe na sredini i u odbrani sa gomilom trkača kakve Klop voli. Za sad smo dobri, ali treba sačekati prvi sudar sa nekim jačim protivnikom.

Pa te tkzv male utakmice su najbitnije i ako Liverpul sve pobedi onda sa najjacim klubovima moze da mu bude dovoljan i polovican ucinak.....
Protiv Arsenala, oba Mancestera, Celzija i Totenhema 12-14 bodova, protiv svih ostalih bar 75-80 i to je vrlo verovatno titula....

Tri pobede bez primljenog gola za redom... Kad je ovo bilo zadnji put? Ove godine smo popunili rupe na sredini i u odbrani sa gomilom trkača kakve Klop voli. Za sad smo dobri, ali treba sačekati prvi sudar sa nekim jačim protivnikom.

Rupu u odbrani nismo popunili zove se Alexander Arnold i prilično je zjapeća.A i lovren će se vratiti :lol: Popunili smo rupu među stativama (nadam se) mada ona zajebncija na 1:0 nije baš zdrava za srce. Nijedan od ovih protivničkih napada nije baš ozbiljno mogao da pritisne, prvi pravi test će biti protiv Totenhema. Ne uništava nas toliko broj primljenih na kraju sezone nego glupi kiksevi koji te koštaju bodova. Za sada sve ide ok da kucnem o drvo ali opet imam osećaj da je sve to klimavo nekako. Ovo juče uopšte nije bilo lagano. Otaljigali smo posao i uzeli bodove što se jedino računa ali igra nije valjala realno.

Rupu u odbrani nismo popunili zove se Alexander Arnold i prilično je zjapeća.A i lovren će se vratiti :lol: Popunili smo rupu među stativama (nadam se) mada ona zajebncija na 1:0 nije baš zdrava za srce. Nijedan od ovih protivničkih napada nije baš ozbiljno mogao da pritisne, prvi pravi test će biti protiv Totenhema. Ne uništava nas toliko broj primljenih na kraju sezone nego glupi kiksevi koji te koštaju bodova. Za sada sve ide ok da kucnem o drvo ali opet imam osećaj da je sve to klimavo nekako. Ovo juče uopšte nije bilo lagano. Otaljigali smo posao i uzeli bodove što se jedino računa ali igra nije valjala realno.

Ливерпул је увек био од великог минуса у велики плус екипа. Наприма се идиотских голова и онда бљесне као у оном финалу лш.

Ja sam mislio da je ovaj novi štoper definitivno izbacio Lovrena iz ekipe. Nemoj da me razočaravaš. :neutral:
Aleksandar Arnold predstavlja nadu engleskog fudbala, projekat FA, pa ćemo morati da ga otrpimo. Trebalo bi da se Liverpulu vrati ta trpeljivost.

Hebena grupa, ali ako se Napoli reši sa 4 boda (a trebalo bi) to je to. Zvezdi čast ali nisu taj nivo ni izbliza(hvala im što nam ih dovode :worth:) , sa PSG-om fajt do daske.

Ako moram da biram LŠ ili PL apsolutno prioritet treba biti PL.

tumblr_pe13ogu69n1tf8a5ao1_500.gif

Da je Minjole/Karijus u pitanju preznojo bi se 10 puta

Počni....:lol:

Mnogo se zahebavao, ovo je PL ne Kjevo i Krotone,....možda je i dobro ovako bez posledica u vidu bodova da je primio gol...valjda če naučiti sad.

Opet igrali pola sata pa otaljavali posao, Keita pre Hendersona definitivno. Gomez da se zacementira u postavi do daljnjeg, doktorski je odigrao.
Totalna qrcobolja napred, kao da nisu doručkovali :lol:....ali opet pobeda....jedino bitno. Ostalo za zaborav.

Sa Totenhemom ćemo videti gde smo otprilike, ovo dosad je bilo u leru.

Cvrsta utakmica sa Brajtonom. Na ovakvim mecevima smo prethodnih godina prosipali bodove, VVD i Alison zasad zlata vredni.

Ko vi? Jesi ti englez?
Navijas za strani klub u kom igra ono siptarsko govedo?

Ko vi nesretnice?

Ja razumem i onog ko navija za treceligasa u srbiji, a ove pomodarce kohi navijaju za nase dusmane i sirom sveta klubove ne mogu da shvatim...

I meni je to malo smesno "MI SMO ovo, pregazili SMO Celzi, sutra igraMO finale sa Realom....."
Ja ne kapiram kako se oseca neko iz Srbije ko navija za Liverpul, Mancester, Real....? Jel to stvarna navijacka strast prema njima ili je sto kolega iznad rece samo pomodarstvo ?
Ja mogu razumem da neko simpatise Barselonu, Real, Mancester itd, a da pored toga ima klub iz svoje zemlje ili iz svog grada koji mu je svarno u srcu bilo da su to Partizan i zvezda ili Vojvodina i Radnicki, Graficar......ostalo ne razumem....

Poslednja izmena:
Ako vam smeta moj stil pisanja, navijacka opredeljenost itd. mozete slobodno da mi posaljete privatnu poruku, nema potrebe da gusite temu.

Takodje bih vas zamolio bez licnih uvreda. Nije lepo vredjati osobu koju ne poznajes, cak iako si zasticen anonimnoscu interneta. Ako tema nastavi u ovom pravcu, poslacu poruku moderatorima.

Sto se Liverpula tice, reprezentativna pauza pa derbi sa pevcima, pravi test za Alisona.

Poslednja izmena:
I meni je to malo smesno "MI SMO ovo, pregazili SMO Celzi, sutra igraMO finale sa Realom....."
Ja ne kapiram kako se oseca neko iz Srbije ko navija za Liverpul, Mancester, Real....? Jel to stvarna navijacka strast prema njima ili je sto kolega iznad rece samo pomodarstvo ?
Ja mogu razumem da neko simpatise Barselonu, Real, Mancester itd, a da pored toga ima klub iz svoje zemlje ili iz svog grada koji mu je svarno u srcu bilo da su to Partizan i zvezda ili Vojvodina i Radnicki, Graficar......ostalo ne razumem....

Ја симпатишем и Ливерпул и Реал и Лацио. Није то нека страст, али прихватам да има људима који и страни клубови представљају нешто битно.

Ovo je pitanje u rangu zašto nisi zaljubljen u Milicu iz zgrade nego ti draža neka Tanja iz Novog Sada.
Valjda je maximalno lična stvar za koga će se čovek opredeliti, za koga će se vezati, sa kime će se identifikovati. Ako meni Milica ne privlači i ne mogu sa pronaći u priči sa njom(a možda sam i pokušao) valjda imam pravo da nađem sebi alternativu a da nije neka baba iz te iste zgrade? Ako se to pretvori u ljubav jel treba da je se odričem jer nekim lokalnim likovima nije pravo i "ne razumeju".

Liverpul je moj izbor, od simpatija koje sam imao kao klinac preraslo je u punu privrženost i iskreno navijanje vremenom. Da, identifikujem se sa njegovim uspesima i porazima i koristim "mi", i tako će ostati dokle god me fudbal interesuje. Da li će to neko razumeti, zvati pomodarstvom, ili kao ovaj lik što nas maltene izdajicima proglašava....pa ne dotiče me puno.

Ali ako imate potrebu da pljucnete i pokažete svoj prezir ok, možete otvoriti novu temu. I trebalo bi posebnu temu jer koliko sam primetio to je sve masovnija pojava i među klincima i među odraslima,ima se šta reći.
Ovu ipak ostavite da o Liverpulu diskutujemo.

Poslednja izmena:

Back