ivanae
Domaćin
- Poruka
- 4.166
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sikter,matora škotska konjino !!!
nemoj da diras matoru skotsku konjinua sto diras matoru skotsku konjinu....
Samo neka se on drži njegovog kluba i neka prestane više da zabada tu njegovu baburu kod nas.
Pa da,sada ovo oko Terija i njegovog oslobađanja krivice za rasizam se ne dotiče MU pa ne treba to da komentariše,to je sve u reduma govedo.....govedo ostaje govedo....
to sad vraca Suarezu zato sto je Suarez pre neki dan rekao da politicari stoje iza Man Utd...

Kerol ostaje u Liverpulu
Osporavani napadač Liverpula Endi Kerol će ostati u klubu sa "Enfilda". Menadžer "crvenih" Brendan Rodžers je dao podršku engleskom reprezentativcu, koji je u klub stigao iz Njukasla u januaru 2011. za 40 miliona funti, ali ni deo uloženog novca nije opravdao.
![]()
Kerol je u utorak odradio prvi trening pod komandom novog trenera Rodžersa.
- Endi je sjajan mladi igrač. Do sada sam obavio razgovore sa svim članovima ekipe i kroz nekoliko nedelja ću biti u stanju konkretnije da pričam o pojedincima. Što se tiče Kerola, nema sumnje da se radi o izuzetnom talentu, prema kojem je upućeno mnogo neopravdanih kritika. Uveren sam da on može da igra u više različitih stilova i nepravedno je od onih koji su govorili da se neće snaći u načinu igre koji nameravam preferirati u Liverpulu. Po mom mišljenju, ekipa igra na način koji odgovara fudbalerima, a ja sam došao ovde jer želim da pobeđujem. Imam mnogo vrlo talentovanih igrača, a jedan od njih je i Kerol – rekao je Rodžers za klupski sajt.
Menadžer Liverpula pre nekoliko dana nije isključio mogućnost da klub proda Kerola, a pominjala se cifra od 20 miliona funti. Čelnici tima sa "Enfilda" su odbili nekoliko ponuda za pozajmicu, između ostalog i Kerolovog bivšeg kluba Njukasla.
Sport klub