Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
article-0-141A339D000005DC-426_634x557.jpg

Liverpul već digao ruke od Lige Šampiona?

Vlasnik Liverpula Džon Henri poručio Brendanu Rodžersu da ne mora da se plasira u Ligu Šampiona naredne sezone.
feature-john-w-henry-154066020111014121906.jpg

Iako već nekoliko godina fudbaleri Liverpula ne mogu da se dokopaju najprestižnijeg evropskog takmičenja, vlasnik kluba Džon Henri ne stvara presiju na novog menadžera kluba.

Henri ne zahteva od Brendana Rodžersa da uvede Liverpul u LŠ u sezoni pred nama.

"Ne želimo da stvaramo tenziju Brendanu tako što ćemo pričati da mora da se plasira u LŠ", rekao je Henri.

"Naravno da on želi da dovede klub do Lige Šampiona, svi mi želimo, kao i svaki klub u Premijer ligi", dodao je vlasnik Liverpula.

"I prošle sezone sam mislio da je to realno, ali smo bili veoma daleko od te pozicije", zaključio je on.

Uteha za Liverpul prošle sezone bilo je osvajanje Karling kupa.

Sportske.net

Ferguson: Dalgliš dobio otkaz zbog Suareza

Menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson rekao je da je njegov kolega Keni Dalgliš dobio otkaz u Liverpulu zbog slučaja Luisa Suareza, koji je bio optužen za rasizam.
239304_luis-suarez-reuters_f.jpg

Dalgliš je u maju napustio Enfild, a u prvom delu prošle sezone podržao je Urugvajca, koji je bio optužen da je na rasnoj osnovi vređao Patrisa Evru iz Mančester Junajteda.

"Nisam bio iznenađen kada sam čuo da je Keni otišao. Vlasnik Liverpula DŽon Henri očigledno nije bio zadovoljan kako je Dalgliš postupio u tom slučaju. Verujem da je to bio jedan od razloga za otkaz", naveo je Ferguson.

Suarez je nakon meča sa Junajtedom u oktobru prošle godine (1:1) kažnjen sa osam utakmica neigranja i novčano sa 40.000 funti.

Uprava Liverpula tada je odlučila da se neće žaliti na ovu kaznu, dok je Dalgliš stao u odbranu Suareza.

Blic

Liverpul nudi i Adama za Dempsija?

Engleski mediji prenose da je engleski Liverpul zainteresovan da u transfer Klinta Dempsija, osim novca, uključi i Čarlija Adama.
12d6a47574901020120127222422.jpg

Novi trener Liverpula Brendan Rodžers ozbiljno je zainteresovan za Klinta Dempsija.

Svoje interesovanje spreman je da intenzivira tako što će, uz novčanu, na adresu Fulama poslati i ponudu koja uključuje Čarlija Adama.

Da podsetimo, Čarli Adam je na Enfild stigao prošlog leta iz Blekpula za sumu od 7 miliona funti.

Prošle sezone je zabeležio 26 nastupa, dva puta se upisao u strelce pre nego što ga je povreda kolena udaljila sa terena u poslednje dva meseca sezone.

Svoju karijeru bi mogao da nastavi u Fulamu, obzirom da Rodžers želi da ga uključi u transfer za Dempsija.

Sportske.net

Sport Klub: 22:00 - Toronto - Liverpool

I Liverpul kreće u novu sezonu, navijači ovog velikog kluba se nadaju i u novu trofejnu eru....

Promenjen je menadžer, sada je na klupi Brendan Rodžers. Da li će proći kao neuspeli eksperiment AVB-a u Čelsiju ili kao bajka Di Matea u istom klubu, ostaje da se vidi.

Biće ovo pravi test mogućnosti Liverpula jer će fudbaleri Toronta želeti da se dokažu baš protiv njih, a njihova MLS sezona je u punom jeku. Možda glavna ličnost ovog meča biće mladi napadač Borini, koji je stigao iz Rome u Liverpul ovog leta.

Zanimljivo će biti da se vidi i Džo Kol, koji se vratio sa pozajmice iz Lila i nada se da će njegova sudbina biti mnogo srećnija nego pod Kenijem Dalglišom. Ovo će biti prva od tri utakmice Liverpula u Severnoj Americi, a pratićemo i njihove duele protiv Rome i Totenhema u direktnim prenosima.

Toronto je užasno startovao sezonu skorom 0-9 pa je trener Aron Vinter dobio otkaz i videćemo kako će funkcionisati njihova zanimljiva 4-2-4 formacija pod novim trenerom Polom Marinerom. Po poslednjim izveštajima, Stiven Džerard i Endi Kerol, o čijem se odlasku i dalje šuška, trebalo bi da budu u startnoj postavi Liverpula.

Uživajte!

Sport Klub najava meca

Rodžers: "Boriću se da Škrtel ostane"

Slovački fudbaler se nalazi na radaru brojnih klubova, a trener Liverpula je izrazio uverenje da će Škrtel ipak ostati na Enfildu.
skrtel83044020120501220959.jpg

Jedan od klubova koji se dovode u vezu sa Martinom Škrtelom je i Mančester Siti, ali Brendan Rodžers ističe da će uraditi sve što je u njegovoj moći da Slovak ostane u klubu.

“Martin je fantastičan.”

“Deluje mi da je srećan i ztadovoljan i da ne želi da ide iz kluba. On je jedan od igrača na koje ozbiljno računam u narednoj sezoni, boriću se svim silama da ostane na Enfildu.”, rekao je Rodžers.

Inače, Škrtel je u Liverpulu od 2008. godine, u crvenom dresu je odigrao ukupno 164 utakmica i postigao 7 pogodaka.

Sportske.net

Kerol ostaje u Liverpulu

Osporavani napadač Liverpula Endi Kerol će ostati u klubu sa "Enfilda". Menadžer "crvenih" Brendan Rodžers je dao podršku engleskom reprezentativcu, koji je u klub stigao iz Njukasla u januaru 2011. za 40 miliona funti, ali ni deo uloženog novca nije opravdao.
endi%20kerol%20liverpul.jpg

Kerol je u utorak odradio prvi trening pod komandom novog trenera Rodžersa.

- Endi je sjajan mladi igrač. Do sada sam obavio razgovore sa svim članovima ekipe i kroz nekoliko nedelja ću biti u stanju konkretnije da pričam o pojedincima. Što se tiče Kerola, nema sumnje da se radi o izuzetnom talentu, prema kojem je upućeno mnogo neopravdanih kritika. Uveren sam da on može da igra u više različitih stilova i nepravedno je od onih koji su govorili da se neće snaći u načinu igre koji nameravam preferirati u Liverpulu. Po mom mišljenju, ekipa igra na način koji odgovara fudbalerima, a ja sam došao ovde jer želim da pobeđujem. Imam mnogo vrlo talentovanih igrača, a jedan od njih je i Kerol – rekao je Rodžers za klupski sajt.

Menadžer Liverpula pre nekoliko dana nije isključio mogućnost da klub proda Kerola, a pominjala se cifra od 20 miliona funti. Čelnici tima sa "Enfilda" su odbili nekoliko ponuda za pozajmicu, između ostalog i Kerolovog bivšeg kluba Njukasla.

Sport klub

Kerol ostaje u Liverpulu

Osporavani napadač Liverpula Endi Kerol će ostati u klubu sa "Enfilda". Menadžer "crvenih" Brendan Rodžers je dao podršku engleskom reprezentativcu, koji je u klub stigao iz Njukasla u januaru 2011. za 40 miliona funti, ali ni deo uloženog novca nije opravdao.
endi%20kerol%20liverpul.jpg

Kerol je u utorak odradio prvi trening pod komandom novog trenera Rodžersa.

- Endi je sjajan mladi igrač. Do sada sam obavio razgovore sa svim članovima ekipe i kroz nekoliko nedelja ću biti u stanju konkretnije da pričam o pojedincima. Što se tiče Kerola, nema sumnje da se radi o izuzetnom talentu, prema kojem je upućeno mnogo neopravdanih kritika. Uveren sam da on može da igra u više različitih stilova i nepravedno je od onih koji su govorili da se neće snaći u načinu igre koji nameravam preferirati u Liverpulu. Po mom mišljenju, ekipa igra na način koji odgovara fudbalerima, a ja sam došao ovde jer želim da pobeđujem. Imam mnogo vrlo talentovanih igrača, a jedan od njih je i Kerol – rekao je Rodžers za klupski sajt.

Menadžer Liverpula pre nekoliko dana nije isključio mogućnost da klub proda Kerola, a pominjala se cifra od 20 miliona funti. Čelnici tima sa "Enfilda" su odbili nekoliko ponuda za pozajmicu, između ostalog i Kerolovog bivšeg kluba Njukasla.

Sport klub

Ništa od plasmana u LŠ ni ove sezone. :(

Back