- Poruka
- 6.930
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ono sto sam ja upoznao, izrazito visok % lepih devojaka za tako malu zemlju, jos super likuse.7 klasa iznad swarthy Srpkinja i ostalih balkanki.
Nešto su nemlačne .
,.. pa čekam,.. 'ajde,..Cekaj tek da vidis Estonke i Letonke
aa, da upoznaš i mene sa nekom ?ono sto sam ja upoznao, izrazito visok % lepih devojaka za tako malu zemlju, jos super likuse.
meni ona u zelene gaće,.. možda baš zbog gaća,..Nijedna mi se ne svidja
Šuut' bolan, to-t'je Erotika, ba ,..
,.. pa čekam,.. 'ajde,..![]()
a ne vajar?aa, da upoznaš i mene sa nekom ?bilo kojom, nisam kicoš,.. :d (probirač).
ja bih tamo bio sliker .![]()
probracu specjalno za tebe silikonjare sto poziraju kasnije, sad moram na posao, sad ne moguNijedna mi se ne svidja
plavuša ?Imaju to nesto njemacko u sebi. Neko vrijeme sam poslovno saradjivao sa jednom Litvankom. Moram biti iskren sexy, ali ne i mnogo pametna.
Ovako neke silikonjareprobracu specjalno za tebe silikonjare sto poziraju kasnije, sad moram na posao, sad ne mogu![]()
kako mislis?Imaju to nesto njemacko u sebi. Neko vrijeme sam poslovno saradjivao sa jednom Litvankom. Moram biti iskren sexy, ali ne i mnogo pametna.
ee, i ja nešto mislim..kako mislis?
"Pronađite društvo za putovanje" - ima takva grupa na Fejsu, a ovde bi recimo mogla takva tema..
a ne vajar?(komentar
)
pa ajdeajmo gore na leto ?
evo da ispricam pricu, pricu isli drug i ja za BG bla bla
Te tri balticke zemlje zasigurno imaju najgluplje ljude u Evropi.Ograniceniji od austrijanaca,nemaca i svajcaraca zajedno.Plus bezlicne,ne znam sto bi se one nekome dopaleImaju to nesto njemacko u sebi. Neko vrijeme sam poslovno saradjivao sa jednom Litvankom. Moram biti iskren sexy, ali ne i mnogo pametna.
Ovako neke silikonjare
Pogledajte prilog 1708988
kad se jos malo odomacim ovde definitivno!ee, i ja nešto mislim..
Obzirom da si ti jedan sjajan momak,.. mogao bi na Putovanjima da otvoriš neku temilicu:
apsolutno, odlicna ideja, a i ljudi se zblize upoznaju, nikad ne znas kad mozes dteci prijatelje za ceo zivot."Pronađite društvo za putovanje" - ima takva grupa na Fejsu, a ovde bi recimo mogla takva tema..
Kakva Novosadjanka, imam devojku Ruskinju xDU vezi tvog predloga, ja sam (mi smo ) rasprodat za ovo leto,..
ev. mogu ja tebi ponuditi prevoz do Lefkade ( ako smuvaš onu Novosađanku).
Išli bi krajem avgusta (ili početkom septembra),.. Lefkadu poznajem jako dobro,.. i vozim dobar, siguran auto,.. pa eto![]()
kako ste se sreli u Istanbul slučajno??Smuvo se s jednu kad Sam bio na ljeto u Bulgariju ona bila solo s dvoje djece sa isto bio s dijete
Poslje joj piso pjesme dopisivali se nesto kao vidjacemo se tipa na pola puta nedje Ali avaj I onda poslje 3 godine sretnemo u se u Istanbul slucajno ja tad imo drugu curu ona isto nekog al izasli ipak na bosfor na ono nocno krstarenje I poslje je ja pozvo u sobu tu se podsetili malo na ono ljeto I poslje se vise nismo culi...crvenokosa bila,obla,zelene oci