Litvanke, lepotice sa severa

Lovac Luka ulovio vuka

Iskusan
Moderator
Poruka
6.930
LU_12105-actor-full.jpg
Inga_Jankauskaite_by_Augustas_Didzgalvis.jpg
web1_mma-tuf-finaleadv_121014sm_002.jpg
j7pr2zbc93pz.jpg
13706.l.jpg

tumblr_o2eb508t9p1ux7vcco1_1280.jpg
ce19bdb3f14a6753cdd4e4485ed16b26.jpg
gettyimages-993727420-612x612.jpg
confident-young-female-manager-outdoor-260nw-2135565961.jpg
maxresdefault.jpg

Poslednja izmena:
Nešto su nemlačne .

Šuut' bolan, to-t'je Erotika, ba ,.. :kafa:
Cekaj tek da vidis Estonke i Letonke
,.. pa čekam,.. 'ajde,.. :ceka:

aa, da upoznaš i mene sa nekom ? :p bilo kojom, nisam kicoš,.. :D (probirač).

ja bih tamo bio sliker . :kafa:

Poslednja izmena:
Šuut' bolan, to-t'je Erotika, ba ,.. :kafa:

,.. pa čekam,.. 'ajde,.. :ceka:
👍
aa, da upoznaš i mene sa nekom ? :p bilo kojom, nisam kicoš,.. :d (probirač).

ja bih tamo bio sliker . :kafa:
a ne vajar? :D
pa ajde 😉 ajmo gore na leto ? :D
evo da ispricam pricu, pricu isli drug i ja za BG bla bla carom, unutra bile dve Litvanke, i one isle NS - BG, lepe, plavusice sa plavim ocima, drug i razvezali jezike, obe zauzete, momci im nasi iz BG, al mi se sprdali, bilo top, i kaze meni jedna za neku njihovu drugaricu, kao vi bi nas bili jedno za drugo, i kao recemo joj, ja mislio nema nista od te price .. kad zahtev na fb, i poruka rekle su mi za drugarice za zgodnog Srbina, nista long story short, nista nije bilo, dopisivali se neko vreme, skroz ok devojka.
Onda smo na Exitu pre par godina blejali sva 4 dana sa nekim Livankama, njih bilo oko 20, stvarno kul i lepe devojke. Jos u par mavrata sam imao susrete, nikad nisu razocarale.

Poslednja izmena:
ee, i ja nešto mislim..
Obzirom da si ti jedan sjajan momak,.. mogao bi na Putovanjima da otvoriš neku temilicu:

👍

a ne vajar? :D (komentar :super:)
pa ajde 😉 ajmo gore na leto ? :D
evo da ispricam pricu, pricu isli drug i ja za BG bla bla
"Pronađite društvo za putovanje" - ima takva grupa na Fejsu, a ovde bi recimo mogla takva tema..

U vezi tvog predloga, ja sam (mi smo ) rasprodat za ovo leto,..
ev. mogu ja tebi ponuditi prevoz do Lefkade ( ako smuvaš onu Novosađanku :D ).
Išli bi krajem avgusta (ili početkom septembra),.. Lefkadu poznajem jako dobro,.. i vozim dobar, siguran auto,.. pa eto :)

ee, i ja nešto mislim..
Obzirom da si ti jedan sjajan momak,.. mogao bi na Putovanjima da otvoriš neku temilicu:
kad se jos malo odomacim ovde definitivno!
"Pronađite društvo za putovanje" - ima takva grupa na Fejsu, a ovde bi recimo mogla takva tema..
apsolutno, odlicna ideja, a i ljudi se zblize upoznaju, nikad ne znas kad mozes dteci prijatelje za ceo zivot.
U vezi tvog predloga, ja sam (mi smo ) rasprodat za ovo leto,..
ev. mogu ja tebi ponuditi prevoz do Lefkade ( ako smuvaš onu Novosađanku :D ).
Išli bi krajem avgusta (ili početkom septembra),.. Lefkadu poznajem jako dobro,.. i vozim dobar, siguran auto,.. pa eto :)
Kakva Novosadjanka, imam devojku Ruskinju xD
Hvala ti na pozivu, al racunaj da necu odbiti 😉, obozavam Lefkadu sto se mene tice moze, uvek sam za avanture, samo ako ne odem da radim negde preko, svakako smo u kontaktu ovde

Smuvo se s jednu kad Sam bio na ljeto u Bulgariju ona bila solo s dvoje djece sa isto bio s dijete
Poslje joj piso pjesme dopisivali se nesto kao vidjacemo se tipa na pola puta nedje Ali avaj I onda poslje 3 godine sretnemo u se u Istanbul slucajno ja tad imo drugu curu ona isto nekog al izasli ipak na bosfor na ono nocno krstarenje I poslje je ja pozvo u sobu tu se podsetili malo na ono ljeto I poslje se vise nismo culi...crvenokosa bila,obla,zelene oci

Smuvo se s jednu kad Sam bio na ljeto u Bulgariju ona bila solo s dvoje djece sa isto bio s dijete
Poslje joj piso pjesme dopisivali se nesto kao vidjacemo se tipa na pola puta nedje Ali avaj I onda poslje 3 godine sretnemo u se u Istanbul slucajno ja tad imo drugu curu ona isto nekog al izasli ipak na bosfor na ono nocno krstarenje I poslje je ja pozvo u sobu tu se podsetili malo na ono ljeto I poslje se vise nismo culi...crvenokosa bila,obla,zelene oci
kako ste se sreli u Istanbul slučajno??

Back