Литије против литијума

Па, зар то није основна идеја капитализма? :lol:
Ти то нешто против самоуправљања...?:mrgreen:
Zanimljivo da se ljudi i toga dosete. Strogo namenski. Tj kad ono o “našim komšijama” s kojima “treba živeti u miru” ne daje rezultate.

Reakcije onog ološa Felingera su znak da izvesni već prave dalekosežne račune sa ovim, sve se ljudi brinu za životnu sredinu i Srbiju…

Zanimljivo da se ljudi i toga dosete. Strogo namenski. Tj kad ono o “našim komšijama” s kojima “treba živeti u miru” ne daje rezultate.

Reakcije onog ološa Felingera su znak da izvesni već prave dalekosežne račune sa ovim, sve se ljudi brinu za životnu sredinu i Srbiju…
Ма, то је типична логика уског интереса, тако типична за капитализам.
Кад ми треба подршка за моју идеју- крене грактање врана; кад се не слажем са нечијом другачијом- опет грактање, само у противничком јату... :lol:
Као ономад, у "Дискомеру"- ко се боље дерња- има хит...:mrgreen:

Када деца комунизма коментаришу Капитализам.

Као да тамо није постојала Јавна ствар, већ само Приватна ствар !

Да је тако стандарди уопште не би постојали, а без стандарда не би постојала ни технологија !

--
Зашто мрзим Крстарицу ! ... :kafa:

Gledam te skupove protiv iskopavanja i vidim tačno ono što sam oduvek znao: Skupljaju se ljudi koji su direktno ugroženi, tj. njihova imovina. Ostale baš zabole. Isto tako, ovi što su ugroženi u Loznici ne bi išli u Žagubicu da se bune protiv rudnika koji se tamo planira, ili protiv Gaspromovog bušenja po Vojvodini.

Filozofija ''Ja. Meni. Moje.''

E upravo zahvaljujući takvim našim osobinama AV vlada ovoliko dugo. I još će.

Народ је свестан да се на овакав површан начин не може отерати једна мултинационална супер корпорација.

Такође, народ не зна тачно шта АВ петља, али се плаши да не би дошли још гори од њега.

Pa vi opozicionaši ste navodno veliki evropejci i valjda se zalažete da se Crkva ne meša u politiku.

Обрнуто !
Цивилно друштво, НВО и остали антитеисти, залажу се да се Држава меша у Цркву!

Има ту неке посебне болести која се користи као антитеза

Upravo tako. Sve je trgovina. Hoćete litijum? I mi hoćemo u EU. Pa onda primeniš sve EU standarde i izvoli kopaj. Ima da progutaju knedlu. Tako se to radi ako imaš prave lidere. Međutim ako imaš Vučića, sve ode na doboš. Posle njega od Srbije ni dugmići neće ostati.
pa pretite mu da ce da robija, kako djuka moze da preti okupacijom?

kazite im ako ne bude okupacije, idu u zabelu da okopavaju krompir, pa valjda ima neko da im to zapreti?

1000009759.jpg

Nešto ne vidim kad su tvoji prodali Bor Kinezima da si se tamo odselio i postao kopač u rudniku. Šta, mala plata kod crvenih pa daj da idem u magacin kod trulih zapadnjaka? Stara si ti jajara, Stojko moj.

- E ja ovo ne bih poželo dušmanu da radi: em rmbaš za male pare, em si sezonac, kad završimo berbu daće mi nogu u guz'cu

- Mene je kum ovdje poslao dok mi ne nadje nešto bolje

- Ne bih ja o tvome kumu

- Šta si time mislio reći?

- Ne vuci me za jezik...

- Kaži štaa?

- HOHŠTAPLER ETO ŠTA!

- ŠTA KAŽEŠ!?

- Pare mi uzeo za ovaj pos'a. Ovo ne bi radio niko drugi do nas dvoje avetnih

- Povuci riječ... povuci riječ oca ti iebem povuci riječ znaš da nas kumstvo veže povuci riječ...

Back