HEFESTOS 1
Buduća legenda
- Poruka
- 32.041
Па, зар то није основна идеја капитализма?Filozofija ''Ja. Meni. Moje.''
Ти то нешто против самоуправљања...?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па, зар то није основна идеја капитализма?Filozofija ''Ja. Meni. Moje.''

Zanimljivo da se ljudi i toga dosete. Strogo namenski. Tj kad ono o “našim komšijama” s kojima “treba živeti u miru” ne daje rezultate.Па, зар то није основна идеја капитализма?
Ти то нешто против самоуправљања...?![]()
Ма, то је типична логика уског интереса, тако типична за капитализам.Zanimljivo da se ljudi i toga dosete. Strogo namenski. Tj kad ono o “našim komšijama” s kojima “treba živeti u miru” ne daje rezultate.
Reakcije onog ološa Felingera su znak da izvesni već prave dalekosežne račune sa ovim, sve se ljudi brinu za životnu sredinu i Srbiju…

Па, зар то није основна идеја капитализма?
Gledam te skupove protiv iskopavanja i vidim tačno ono što sam oduvek znao: Skupljaju se ljudi koji su direktno ugroženi, tj. njihova imovina. Ostale baš zabole. Isto tako, ovi što su ugroženi u Loznici ne bi išli u Žagubicu da se bune protiv rudnika koji se tamo planira, ili protiv Gaspromovog bušenja po Vojvodini.
Filozofija ''Ja. Meni. Moje.''
E upravo zahvaljujući takvim našim osobinama AV vlada ovoliko dugo. I još će.
Pa vi opozicionaši ste navodno veliki evropejci i valjda se zalažete da se Crkva ne meša u politiku.
Nešto ne vidim kad su tvoji prodali Bor Kinezima da si se tamo odselio i postao kopač u rudniku. Šta, mala plata kod crvenih pa daj da idem u magacin kod trulih zapadnjaka? Stara si ti jajara, Stojko moj.Nova radna mesta
Visoke plate
Posao u struci
Da je moguće šteta ne bi bila procenjena na 20 milijardi.Koliko kosta ljudski zivot ili zatrovan region? Bankar ce ti platiti.
Kad je bio pozar u Australiji procenili su stetu, cini mi se, oko 20 milijardi dolara. Mozes li da izrastes sumu sa tim parama sutradan?
Prvi rudnik litijuma u svijetu koji se otvara u poljoprivrednoj i naseljenoj oblasti.шта је са тим литијумом, јел толико опасан?
Машиш поенту.Da je moguće šteta ne bi bila procenjena na 20 milijardi.
pa pretite mu da ce da robija, kako djuka moze da preti okupacijom?Upravo tako. Sve je trgovina. Hoćete litijum? I mi hoćemo u EU. Pa onda primeniš sve EU standarde i izvoli kopaj. Ima da progutaju knedlu. Tako se to radi ako imaš prave lidere. Međutim ako imaš Vučića, sve ode na doboš. Posle njega od Srbije ni dugmići neće ostati.
Има да попасе увозно сено из Чернобиља, како је крен'о са комбинацијама...
Nešto ne vidim kad su tvoji prodali Bor Kinezima da si se tamo odselio i postao kopač u rudniku. Šta, mala plata kod crvenih pa daj da idem u magacin kod trulih zapadnjaka? Stara si ti jajara, Stojko moj.
Ne boj se neće tebe zvati da kopaš...

Koju si smenu izabrao prvu ili drugu?Има да попасе увозно сено из Чернобиља, како је крен'о са комбинацијама...

MENE TREBAПа, зар то није основна идеја капитализма?
Ni na Zapadu se voda u domaćinstvima ne koristi za piće.

Не занима то тебе, ти си следбеник.Која је основна идеја некапитализма?

Куј тражи, ће му се дадне...MENE TREBA![]()

Nemas odgovor.Не занима то тебе, ти си следбеник.![]()