Литије против литијума

Da samo Rio Tinto lobira: nemačka fondacija Hajnrih Bel palamudi kako “nema mogućnosti za otvoren dijalog”, a nemački stručni časopisi već prikazuju srpski litijum kao razvojnu šansu, naravno za nemačku privredu:
dobro jutro kolumbo!
pa toma mona i ne krije da mi treba da se potrujemo da bi se oni izbavili iz recesije i ostvarili zelenu agendu, a nas ko yebe

sutra kada sns padne sa vlasti, on ce samo da kaze pa jel sam vam ja lepo rekao, sta mene sada krivite? ja sam bio na vasoj strani,a ne na strani onog gada av-a
dacic ce da kaze isto da je rusio vucica, sps, sa stranim ambasadama, operacija PAD ZIDA

svi ce da imaju neko opravdanje, svi sem sns botova i glupih sendvicara
svi ce da tvrde da su bili uz narod, a protiv sns mafijaske sekte i ava pedercine

spasi srbiju i ubij se aljece siftare...

Формираћемо здравствени тим који ће се бавити свим аспектима око литијума​

Председник Србије Александар Вучић додао је да ће бити формиран посебан здравствено -медицински тим који ће се бавити свим могућим аспектима и последицама везано за експлоатацију литијума и додао да ће се са разговорима у том смислу наставити уколико буде могуће да се заштити здравље људи који ће на крају, како је рекао, донети коначну одлуку.

e pa lepo, konacno

da bi taj tim bio zaista nezavistan trebalo bi ubaciti u njega i one strucnjake koji su relevantni za to a pdorzava ih opozicija

inace ce to biti , kadija te tuzi kadija ti sudi
Zaključci svake takve nezavisne istrage će biti upravo onakvi kakve zahteva onaj ko je plaća. Sve je i bezopasno i blagotvorno i smrtno opasno, već prema naručiocu.

Zaključci svake takve nezavisne istrage će biti upravo onakvi kakve zahteva onaj ko je plaća. Sve je i bezopasno i blagotvorno i smrtno opasno, već prema naručiocu.
onda je jasno da u srbiji niko u nista nece verovati.

zato napominjem da komisiju treba da predloze ejdna idruga tsrana i da se otvori debata. ta debata neka bdue delom i javna pa ce narod da uvidi...
strucnjaci eminetni sa obe strane predlozeni pa ako se budu suceljavali sa nesuglasicama to mroa biti argumentovano a ne ko u tv duelima gde politicari brbocu u smislu promucaj pa prospi...

Једна страна уопште неће дебату, и одбија сваки разговор на те теме.
tacno oni @Alter_Ego_ hoce samo ulicu, neposlusnost gradjana, blokadu srbije bez obzira na cjenu toga. samo ulicu.
zato im to nece ni proci i zato je odziv bedan. u spacu izadje recimo 7000 jedva i to.... od 52 000 ... u vecim gradovima nece izaci ni 2 do 3 %...

tacno oni @Alter_Ego_ hoce samo ulicu, neposlusnost gradjana, blokadu srbije bez obzira na cjenu toga. samo ulicu.
zato im to nece ni proci i zato je odziv bedan. u spacu izadje recimo 7000 jedva i to.... od 52 000 ... u vecim gradovima nece izaci ni 20tina...
Gde je ta debata?

Gde su sve strane u prici, na javnom servisu RTS pa da se cuje debata.

Imamo samo monologe dokazanih lazova i lobista Rio Tinta.

Odbranu od Rio Tinta cujemo samo na drustvenim mrezama, a vama naprednima je sad problem sto su drustvene mreze nesto sto je nemoguce zatvoriti.

Gde je ta debata?

Odbranu od Rio Tinta cujemo samo na drustvenim mrezama, a vama naprednima je sad problem sto su drustvene mreze nesto sto je nemoguce zatvoriti.
pa napravite je. insistirajte. ja to trubim od pocetka price ...
naravno da ne verujem u komisiju ili tim koji jedna strana predlozi kao do sada.

ako ne bude debate ili tima sastavljenog od relevantnih strucnjaka koje ce obe strane da predloze u tim, pa potom debata njihova sukob misljenja ako bude psotojao uz dokaze i argumente pa sve to javno i na krjau referendum da narod po svom utisku odluci - ja cu prvi ako treba na ulicu.
tu price nema.

samo expertski tim sa strucnjacima koj i ce biti tu sa jedne idruge strane. na rts. obe strane u jednom timu. sve javno!

pa da vidimo. sve ostalo promucaj pa prospi . uvek ce biti nepoverenja ako tako ne urade.

para nema jer sns mafija mora da ukrade od kredita za ekspo, pa stadion, i ostale kombinacije, grdne milijarde nakradose, sad je problem sto moraju da se vracaju krediti, a nema od cega osim od uzimanja novih kredita - i onda da se potruju srbi i pola srbije! pa samo maloumni misle da ce litijum da se prevori u devize za otplatu kredita, ajde koja zemlja se obogatila od njega?
aham

Ја сам на Крсту дошао у неко време кад је Вучић дошао на власт.

Дакле, 2012. године.

С тим што ћу ја много дуже остати на Крсти, након вучићевог пада са власти.
Nakon je kroatizam pa samim tim tu reč treba izbegavati.Umesto nakon možeš da kažeš posle ili poslije Ijekavski izgovor nije ništa manje srpski od ekavskog.
Teško da ćeš na forumu dočekati smenu gospodina Vučića.On će vladati još dugo a ti ćeš izgubiti interes da pišeš na forumu.

zato im to nece ni proci i zato je odziv bedan. u spacu izadje recimo 7000 jedva i to.... od 52 000 ... u vecim gradovima nece izaci ni 2 do 3 %...
Ljudi hoće da se u Srbiji radi i gradi.Da mladi ne oldaze u inostranstvo nego da se zapošljavaju u Srbiji.
Boris Tadić je govorio da je svetska kriza naša šansa a videli smo gde nas je to odvelo.
Vučić Aleksandar govori o radu i privređivanju.

Gde je ta debata?

Gde je ta debata?

Koliko dugo uspevaš da živiš bez trolovanja?

1722925116242.png

Back