Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.803
I Vatikan i Kominterna. A te crkve su vaše taman i kolko sam ja engleska Kraljica.
djesi brate srbine iz amerike.
Sta ima u njujorku? Ladno a smog?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I Vatikan i Kominterna. A te crkve su vaše taman i kolko sam ja engleska Kraljica.
Uvijek bi mi bili Crnogorci, tu dileme nema, srpstvo je kod nas bio širi nad-nacionalni pojam (u početku povezan isključivo sa vjerom).identitet da...i da je kojim slučajem vaš crnogorski kralj pobedio našeg srbijanskog i uspeo da se nametne svim Srbima kao vodja.....danas bi Crnogorci bili Srbi bez ikakve polemike......to samo može kod nas na Balkanu.....
Drugi pasos: “...da bi se izbjegli šteti, a VIŠE PUTA i opasni nesporazumi...”:To ne piše...
a onda nema ljutnje na Srbe sa severa što su Srbi? ili iz primorija......ko je bio Andrija Zmajević.....njega nisu posrbili ni Petrovići a ni Srbijanci.......još je bio i Katolik......od kada je ovaj spomenik?Uvijek bi mi bili Crnogorci, tu dileme nema, srpstvo je kod nas bio širi nad-nacionalni pojam (u početku povezan isključivo sa vjerom).
A Iz koje ne to knjige? Mi tebi navedosmo knjige iz doba kralja Nikole, a ti nama knjige don MilaDrugi pasos: “...da bi se izbjegli šteti, a VIŠE PUTA i opasni nesporazumi...”:
Pogledajte prilog 634898
Прототип супер-дукљанина; илустрација: царса.рс
САЈSvima je jasno da se tada (ni sada) muslimani ni katolici ne ośećaju Srbima, ali u taj udžbenik piše i da su oni Srbi. Tolko o tome kolko taj udžbenik izražava volju naroda.

nije samo jami opicena ima ih jos haha
/ 10/01/2020
Potpuno tacno.Mi Srbi u Srbiji smo zatocenici ruske propagande kojoj ceo vek nasedamo.Bilo bi mnogo dobro,da se mi resimo svakog vezivanjaMoje mišljenje je da su veze mnogo starije i jače te da će vam.to veoma teško pasti, da se otkačite tog uticaja.
Sav vaš nacionalizam i agresivna propaganda počinje početkom 18. vijeka dolaskom raznih masona u Srbiju i od tada počinju razna "književna" djela i historijske nebuloze koje su vas dovele do konflikta sa svim bratskim narodima oko vas.
Zanimljivo, do dolaska masonerije, i Srbi a i pravoslavlje se lijepo raširilo pod Osmanlijama a nekoliko sultanija te razni vazali sultanovi kroz svoju borbu za Osmanlije su pokazali koliko im je loše bilo.
To je srž vašeg problema i država Srbija a i vaša crkva je u kandžama tog zla. Nažalost, zbog geografske blizine, to pogađa i nas.
Dobili zadatak da uralaju na ulicama, narucio SNS.Бела Црква - Српска СПАРТА
МолеБАН за Мила/ 10/01/2020
![]()
Svima je jasno da se tada (ni sada) muslimani ni katolici ne ośećaju Srbima, ali u taj udžbenik piše i da su oni Srbi. Tolko o tome kolko taj udžbenik izražava volju naroda.

ovo bi smislila i jami u tom smislu su isti ili moze da se desi da je ovaj profa stvarno jami..Uvreda je za Jami da je porediš sa ovim likom
Dobili zadatak da uralaju na ulicama, narucio SNS.
Joj kakav folklor.
na nekog mora da se baci krivica kad se gubi bitka..popljuvace oni i nato samo sebe neceХех...... трагично - а тог човека сам ценио............ мислим да све више имамо ЛУДАКА НА МЕДИЈСКОЈ И ПОЛИТИЧКОЈ СЦЕНИ - ЛУДАКА И ПЛАЋЕНИКА ....... и не зна се ко је од њих гори............