- Poruka
 - 29.300

Vidim da antisrpska rulja kod vas upravlja i fakultetom a Boga mi i vama i državom,propali ste ko jaja kroz trule gaće.A šta je li kod vas u Srpskoj rulja ide na fakultete i smenjuje profesore?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidim da antisrpska rulja kod vas upravlja i fakultetom a Boga mi i vama i državom,propali ste ko jaja kroz trule gaće.A šta je li kod vas u Srpskoj rulja ide na fakultete i smenjuje profesore?
Vidim da antisrpska rulja kod vas upravlja i fakultetom a Bog mi i vama i državom,propali ste ko jaja kroz trule gaće.
Ono što ti zoveš ruljom ja nazivam studentima i narodom.Da ta "rulja" treba da linčuje majmuna kad već države nema da štiti narod i državne interese.To je nebitno; ja hoću da čujem odgovor od @Darth Vader šta to treba da se desi, posebno jer insinuira da je problem što ljudi u Srbiji ništa ne rade povodom tog pitanja.
Voleo bih da vidim primere šta su građani Republike Srpske radili po pitanju pojedinih profesora po univerzitetima; kako, kojim metodama i koliko su ih to isterali sa fakulteta. Da saznamo metode, naučimo i primenmo to ovde.
izgleda si i ti neki profa istorije pa prpa hahaTo je nebitno; ja hoću da čujem odgovor od @Darth Vader šta to treba da se desi, posebno jer insinuira da je problem što ljudi u Srbiji ništa ne rade povodom tog pitanja.
Voleo bih da vidim primere šta su građani Republike Srpske radili po pitanju pojedinih profesora po univerzitetima; kako, kojim metodama i koliko su ih to isterali sa fakulteta (pa i proterali iz zemlje, ni manje ni više). Da saznamo metode, naučimo i primenmo to ovde.
ispada njegovo misljenje bitnije od misljenja hiljada i hiljada ljudi sirom sveta...Cuo sam od jednog komisje pre 20 god.izraz "skolovana buidala" i tada mi je to biulo cudnoДешава се у Београду нешто још горе: Самарџић на Филозофском смењује професоре.
Nisam upoznat da kod nas ima takvog smeća skupilo se to kod vas ko da ste kolektor.Ja se pitam zašto.Koliko je unverzitetskih profesora u Republici Srpskoj i na koji način tačno bilo proterano iz zemlje?
Nisam upoznat da kod nas ima takvog smeća skupilo se to kod vas ko da ste kolektor.Ja se pitam zašto.
Nisam upoznat da kod nas ima takvog smeća skupilo se to kod vas ko da ste kolektor.Ja se pitam zašto.
Antisrpskom smeću nije mesto u državnim službama.Ne, ne pitaš se. Tvoje je pitanje zašto nisu proterani iz Republike Srbije, a ne kako su uopšte dospeli tu.
A odgovor na pitanje kako još uvek izbegavaš da daš.
ispao bi stvarno neko mooda a istina je da je samo za zaljenje..A što to đubre ne proterate iz Srbije nego držite na državnim jaslama?
izgleda si i ti neki profa istorije pa prpa haha
ništa ja ne izbegavamNe, ne pitaš se. Tvoje je pitanje zašto nisu proterani iz Republike Srbije, a ne kako su uopšte dospeli tu.
A odgovor na pitanje kako još uvek izbegavaš da daš.
nista takvi ne mogu da naude srbijiAntisrpskom smeću nije mesto u državnim službama.
Očistite se sami da vas drugi ne bi čistili.
Ej pusti tu priču.Tako ste izgubili i KiM i sve.Majmuna za uši i nogom u dupe sa fakulteta.ispao bi stvarno neko mooda a istina je da je samo za zaljenje..
Vidimo iz položaja Srbije.nista takvi ne mogu da naude srbiji
.samo sebi..
sve na bolje ide i to ce da ide jos bolje..Vidimo iz položaja Srbije.
ništa ja ne izbegavam
Deluje mi da nisi Srbin.sve na bolje ide i to ce da ide jos bolje..
to je bilo u nekim vremenima..sad je drugacije ..gori smo postali od njih..Ej pusti tu priču.Tako ste izgubili i KiM i sve.Majmuna za uši i nogom u dupe sa fakulteta.

i ti delujes ko sajber nato ratnikDeluje mi da nisi Srbin.

Ja ne znam dali ste vi Srbi u Srbiji svesni koliko vas mi Srbi van Srbije preziremo zbog svega što se dešava u Srbiji i sa Srbijom.Koliki gnev i gađenje izazivate.Onda bi trebalo da napišeš odgovor u ovom kontekstu: pokrenuti sudski proces za primanje mita i korupcije i onda nakon presude predati zahtev da se čovek otpusti sa pozicije zato što po zakonu kriminalci ne mogu da rade na fakultetu.
To bi, naravno, bio jedan i to najrealniji odgovor (što se tiče isterivanja iz zemlje, to je već malo teže, jer za tako nešto ne postoje zakonski osnovi niti praksa, ako ćemo uopšte govoriti o Srbiji kao o pravno uređenoj državi i osim ukoliko ti nisi hteo da kažeš da treba pretiti članovima njegove porodice dok se ne uplaši i napusti zemlju iz tog razloga). Naravno, najrealniji ne znači i ostvariv iz prostog razloga što je fond Vladimira Bebe Popovića izuzetno zaštićen, tragovi podmazani a u izvesnom smislu i povezan sa državnim vrhom u Srbiji, da ni ne pominjemo koliko je pravosuđe korumpirano i slabo razvijeno. To znači da će sudski procesi vrlo verovatno biti bezuspešni usled nedostatka dokaza i/ili pristrasnosti pravosuđa, bilo da govorimo o Samardžiću, bilo o navodima o lopovluku njegovog asistenta, Harisa Dajča.
ne serii ti delujes ko sajber nato ratnik![]()
Profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu i jedan od potpisnika Apela 88, kojim se zapravo osuđuje pokušaj odbrane svetinja u Crnoj Gori, istakao se novom „minijaturom“ u gostovanju na RTCG, čime je pomerio granice ionako maštovite „analitike“ na tom režimskom servisu, prenosi portal IN4S.
Samardžić tvrdi da je izglasavanje zakona o otimanju imovine SPC bilo okidač u nastavku loših odnosa Beograda prema Podgorici, jer je, prema njegovim rečima, to kontinuitet zvaničnog Beograda od 1996.
Samardžić iskazuje zabrinutost zbog tišine u Briselu povodom dešavanja u Crnoj Gori, optužujući Rusiju da je korumpirala vrh EU i da je to razlog ćutanja.
sputniknews.com
Ja ne znam dali ste vi Srbi u Srbiji svesni koliko vas mi Srbi van Srbije preziremo zbog svega što se dešava u Srbiji i sa Srbijom.Koliki gnev i gađenje izazivate.