Miloš Trunić
Iskusan
- Poruka
- 5.431
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mada postoji vrlo vrlo mala verovatnoća i sankcija Srbiji, ne zbog Rusije , nego zbog reči '' de -fakto''.
Zato što se nalazimo u ''sluđenom '' političkom svetu . Srbiju bi hteli da rastrzaju na svaki način .Zasto to kazes?
Zato što se nalazimo u ''sluđenom '' političkom svetu . Srbiju bi hteli da rastrzaju na svaki način .
Ili što je rekao Ivo Andrić.
Nisam član nijedne partije i ne idem na izbore , tako da mi je svejedno .
Samo ono što mi nije svejedno, da moji nikad nisu teže živeli nego u zadnjih desetak godina, čak lepše i u vreme Miloševića i sankcija.
Nasmeja me , ni tada nije bilo nimalo dobro, ali merilo ako nekad nije bio dobro i merilo doba zadnjih desetak godina kada je nestala ''pravičnost'' i nestalo ljudskih viših osobina su dva različita pojma.Onda mozda tebi bi bile dobrodosle sankcije, da ti se vrate srecni dani.
Nasmeja me , ni tada nije bilo nimalo dobro, ali merilo ako nekad nije bio dobro i merilo doba zadnjih desetak godina kada je nestala ''pravičnost'' i nestalo ljudskih viših osobina su dva različita pojma.
Svi koji gaje psenicu kukuruz sungokret imaju ozbiljne gubitke od 300 evra po hektaru
Zarade nema tako da je tesko ocekivati da ce iko to sejati vise dok je cena psenice 19 din
Tako da su glad nestasice poskupljenja realna buducnost
Jevrejska posla.Buduca poslanica SNS za nezavisno Kosovo!
čini mi se da su crticu na pogrešno mesto ubacili
„Srbija ne sme – da stane Aleksandar Vučić“
Tako je .Amin nema dalje.Danas tesko prezivis i sa 200.000 din a gde sa 80.000.Poenta je da nas jasu vekovima.Sns placa opoziciju da prica i pljuje ga a on ce imat 50% i kraj.I sve po starom.U maxiju cene svaki dan skacu.Dabogda im niko ne usao u prodavnice.Drzava i narod su upropasceni namenski i tu nema sta dalje se prica.