Pa vidiš da AV hoće da malo dinsta.A zasto onda ne smete da raspisete izbore?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa vidiš da AV hoće da malo dinsta.A zasto onda ne smete da raspisete izbore?
Ne lupajna srpskom se kaže ZAISTA![]()
Pa gde da budu kad su i sami "zutaci", ovi plenumasi.Где су били "студенти" за време жуте тираније?
To se zove lojalnostCovek nije Srbin, ako ne krade firmu u kojoj radi, godinama.
Jedna od glavnih srpskih osobina.
To se zove lojalnost
Ako bi recimo krao kod drugog onda bi bio lopov![]()
Ponosno nose transparent "NE TREBA MI STRANKA ZA POS'O" a ne napišu "TATA ĆE ME UBACI NA JASLE"Pa gde da budu kad su i sami "zutaci", ovi plenumasi.
Ma u redu je da se preko stranke ne dobija posao, ali najglasniji su oni koji uvek imaju "rezervu".Ponosno nose transparent "NE TREBA MI STRANKA ZA POS'O" a ne napišu "TATA ĆE ME UBACI NA JASLE"
bila osoba intelktualno skromna ili naprednija - milje je istiMa u redu je da se preko stranke ne dobija posao, ali najglasniji su oni koji uvek imaju "rezervu".
Pa studenti su na početku govorili da ih politika ne zanima,šta sad hoće?Pošto sada vidimo da ih zanima politika to dalje znači da su lažovi,a sa takvima nema razgovora.Druo,zašto bi raspisivao nešto što su unapred proglasili pokradenim?Znaju da će da izgube ali kao traže...Rekao je da ga više ne zanimaju i u pravu je,jer ih je pozivao na razgovor a oni su ga odbili govoreći da nije nadležan.E,sada je lopta na njegovoj polovini terena,a njemu se ne žuri.Vučić bezmudić, ne sme da raspiše izbore, sakrio se u mišju rupu. Tipično za radikale, tuku žene a kada dođe policija odma plaču i jauču. Valjda ste ih pročitali kakvi su to izdajnici?!?? Pa kako takav da brani kosovo a jeбо bi se za dinar i sendvič?!??
Moj pradeda je prepešačio do soluna sa jednom šakom pšenice dnevno i tamo ostavio kosti.
Nije stvar u tome ni da se cuti, ali tacno je da mnogo vise trpe oni koji se vise muce.bila osoba intelktualno skromna ili naprednija - milje je isti
tako će polupismena kasirka da divlja ako joj muž mlati dobru platu privatno dok će njena razvedena koleginica da ćuti
ništa drugačiji nisu ni ovi visokoobrazovani
državni lekar koji ima i privatni angažman ima da divlja u državnom domu zdravlja iako mu tu beleže radni staž i obaveznu platu
mentalitet - sveukupni ljudski kvalitet
Pimplanje. Pumlanje-dinstanje-pimplanje= sranje...Pa studenti su na početku govorili da ih politika ne zanima,šta sad hoće?Pošto sada vidimo da ih zanima politika to dalje znači da su lažovi,a sa takvima nema razgovora.Druo,zašto bi raspisivao nešto što su unapred proglasili pokradenim?Znaju da će da izgube ali kao traže...Rekao je da ga više ne zanimaju i u pravu je,jer ih je pozivao na razgovor a oni su ga odbili govoreći da nije nadležan.E,sada je lopta na njegovoj polovini terena,a njemu se ne žuri.
Pa studenti su na početku govorili da ih politika ne zanima,šta sad hoće?Pošto sada vidimo da ih zanima politika to dalje znači da su lažovi,a sa takvima nema razgovora.Druo,zašto bi raspisivao nešto što su unapred proglasili pokradenim?Znaju da će da izgube ali kao traže...Rekao je da ga više ne zanimaju i u pravu je,jer ih je pozivao na razgovor a oni su ga odbili govoreći da nije nadležan.E,sada je lopta na njegovoj polovini terena,a njemu se ne žuri.
Laž od samog početka čoveče,ne interesuje ih politika,neće razgovor sa predstavnicima države,idu daa se žale u Strazbur i EU parlament,sad prave listu za izbore.Kad su lagali,na početku ili lažu sad?Sve je ovo bio pokušaj nasilne smene vlasti,ništa drugo.Gledam ih samo kako se šetaju,kao da im fali nešto.Pimplanje. Pumlanje-dinstanje-pimplanje= sranje...
E srpskim jezikom govoreći-z.a.bole ih za vaše zahteve.Lažljivi ste a sa lažovima nema razgovora.A,i niste nadležni da bilo šta zahtevate.Znaci niko sem mafijaske sns nema pravo da se bavi politikom
Niste ispunili zahteve i sad studenti traze da raspisete izbore
i da vas dotuku na istim
pa onda da promene sistem
A zašto se vezivati za imena i prezimena?Како знамо да имају озбиљне шансе ако не знамо ко је на листи? Шта ако су на листи ликови попут Симе Спасића?
Fora je što je i lik koje ga je istamburao poreklom odatleТи треба да се оградиш од лика који је на твитеру за Ћација из Републике Српске који је добио по тамбури(заслужено) рекао да је говедо из Шумске. Ја са таквима који Републику Српску називају Шумска нећу да серем у исту септичку јаму а камо ли да блокирам земљу а ти...како хоћеш...
E srpskim jezikom govoreći-z.a.bole ih za vaše zahteve.Lažljivi ste a sa lažovima nema razgovora.A,i niste nadležni da bilo šta zahtevate.
Niste ispunili zahteve i moraju izbori da se raspišu kako bi se lopovi i ubice skinule sa vlasti. U suprotnom nemojte da se nadate nekom ekspou i sličnim budalaštinama.Pa studenti su na početku govorili da ih politika ne zanima,šta sad hoće?Pošto sada vidimo da ih zanima politika to dalje znači da su lažovi,a sa takvima nema razgovora.Druo,zašto bi raspisivao nešto što su unapred proglasili pokradenim?Znaju da će da izgube ali kao traže...Rekao je da ga više ne zanimaju i u pravu je,jer ih je pozivao na razgovor a oni su ga odbili govoreći da nije nadležan.E,sada je lopta na njegovoj polovini terena,a njemu se ne žuri.
Prpa a? Od studenata? Nedam izbore to je moje? Nećete moći nigde da mrdate dok ne raspišete izbore.Laž od samog početka čoveče,ne interesuje ih politika,neće razgovor sa predstavnicima države,idu daa se žale u Strazbur i EU parlament,sad prave listu za izbore.Kad su lagali,na početku ili lažu sad?Sve je ovo bio pokušaj nasilne smene vlasti,ništa drugo.Gledam ih samo kako se šetaju,kao da im fali nešto.
Prpa?Od koga?Od ovih što nisu nadležni?Lepo je im predsednik države u Nišu poručio da ga ne zanimaju više.Knjigu u šake,fakulteti su počeli sa radom.Prpa a? Od studenata? Nedam izbore to je moje? Nećete moći nigde da mrdate dok ne raspišete izbore.
Studenti u blokadi su sami rekli da Vucic nije nadlezan! Tako da sto se tice raspisivanje izbora ako pratimo blokaderaku ideologiju pitanje raspisivanja izbora nije u Vucicevom domenu? Kome je upiceno to pitanje?https://www.021.rs/story/Info/Srbij...izborima-zato-Vucic-ne-sme-da-ih-raspise.html
Studentska izborna lista bi imala veoma ozbiljne šanse da pobedi vlast Aleksandra Vučića i da on zato i okleva da raspiše vanredne parlamentarne izbore.
Pogledajte prilog 1736855
Student master studija Filozofskog fakulteta u Nišu Jovan Živković istakao je da su studenti svesni da pod ovom vlašću neće dobiti slobodne i poštene izbore i da treba da, umesto da čekaju na te uslove, pozovu ljude da izađu na te izbore.
"Naša ideja nije bila da se bavimo politikom i izborima, ali vlast sedam meseci nije pokazala nijednog trenutka da želi da izađe u susret našim zahtevima. Zato smo zatražili izbore jer mi sada nemamo drugog izlaza. To je jedini način da se ispune naših zahtevi", istakao je on u Utisku nedelje, prenosi Nova.rs.
Bez obzira na loše izborne uslove, on veruje da bi velika podrška koji su studenti dobili od građana prethodnih meseci bila ključna za pozitivan rezultat liste koju podrže akademci.
"Ovo bi na neki način bili referendumski izbori, sa dve izborne liste, za i protiv. Znamo koliko je ova vlast omražena, a i koliku smo mi podršku dobili prethodnih meseci. Trenutno drugi put ne postoji sem izbora", naglasio je ovaj student.
Njegova koleginica sa Pravnog fakulteta u Beogradu Aleksandra Nikolić ocenila je da je i ova situacija pokazala da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne raspisuje izbore ako nije siguran da će ih dobiti.
"Zato on sada i tolliko okleva. Na početku naše borbe nudio je izbore šakom i kapom, a sada okleva. Možemo da pobedimo na izborima i pod ovakvim uslovima. Mislimo da ćemo povući veliki deo apstinenata, kojih je na izborima prethodnih godina uvek bio značajan procenat. Verujemo da će nam upravo to doneti pobedu uprkos lošim izbornim uslovima", naglasila je ona.
Dodala je da studenti planiraju da budu kontrolori i posmatrači izbora, a da je veliki broj građana koji ih podržava zainteresovan da im pomogne u toj misiji.
Politikolog Boban Stojanović takođe je ocenio da bi studentska lista mogla da ostvari jako dobar rezultat i on veruje da zbog toga i sam Vučić okleva sa raspisivanjem izbora.
"Studenti su svojim protestima promenili Srbiju i to se vidi i po tome kako je sam Vučić promenio svoje ponašanje. Sećate se da je Miloš Vučević još u januaru podneo ostavku. Verujem da je Vučić očekivao da će protesti da zamru krajem januara i da će on posle toga da raspiše izbore koje može da dobije. Sama činjenica da je Đuro Macut postao premijer, a nije bilo izbora, a sa formiranje vlade se toliko čekalo, meni dovoljno govori da je Vučić dobio istraživanja koja mu ne pokazuju da može da dobije izbore, čak i pod ovim uslovima", objasnio je Stojanović.
Stojanović smatra da Vučić još dugo neće raspisivati izbore.
"Naravno, ne otpisujem mogućnost da mu prorade ego i sujeta zbog prozivki da je kukavica i cela Srbija to vidi, što mu dodatno ruši rejting", smatra Stojanović.
On je, međutim, upozorio da ova situacija može da potraje do, recimo, 2027. godine.
"U tom slučaju, nepravedno je da svi mi koji nismo studenti stavimo na njih takav teret da tu bitku vode tako dugo, sami", istakao je Stojanović.
Podsetimo da su studenti u blokadi predstavili program kojim žele da izađu pred građane. U pitanju je lista od 18 konkretnih zahteva i kriterijumi za kandidate za vanredne parlamentarne izbore. Neke od stvari za koje se bore su ispunjenje svih studentskih zahteva, sloboda medija, nezavisno i efikasno sudstvo i tužilaštvo i državu bez korupcije i organizovanog kriminala.
Uslovi za kandidate su da ne smeju biti studenti niti članovi vladajuće koalicije ili funkcioneri parlamentarne opozicije.
Nema nikakve prpe. Prpa je kod blokadera, jer su saznali da ce vecina ostati bez visokog obrazovanja. To je problem i tu lezi prpa. A broj onih zbog konstantnih lazi blokadera opada . Protesti u subotu pokazali realnost. Vucic je u satorima po Zrenjaniskim selima skupio vise ljudi.Prpa a? Od studenata? Nedam izbore to je moje? Nećete moći nigde da mrdate dok ne raspišete izbore.
za sta su mu to porucili ? jel mozda on njih pozivao da sa njim razgovaraju o odgovornosti u slucaju nadstresnice ?Studenti u blokadi su sami rekli da Vucic nije nadlezan!
bila je apsolutno ispravna i zdrava logika ako odgovoris na ona gore pitanja sa NE sto je jedini tacan odgovorTako da sto se tice raspisivanje izbora ako pratimo blokaderaku ideologiju
to pitanje jeste u NJEGOVOJ NADLEZNOSTI za razliku od onih gore o odgovornostipitanje raspisivanja izbora nije u Vucicevom domenu?
tovec govori o tvojoj ''sns logici''Kome je upiceno to pitanje?
Nisu to ljudi nego autobotovi koji žele da učeNema nikakve prpe. Prpa je kod blokadera, jer su saznali da ce vecina ostati bez visokog obrazovanja. To je problem i tu lezi prpa. A broj onih zbog konstantnih lazi blokadera opada . Protesti u subotu pokazali realnost. Vucic je u satorima po Zrenjaniskim selima skupio vise ljudi.
Ostvaruje se ono sto sam vam od pocetka govorio. Vasa tvrdoglavost ne samo da unistava vas , vec celu Srbiju koja zeli promene. Hvala vam na beskrajnoj beskorisnoj pomoci i sto ste upropastili proteste. Sada smo sigurni da je caci upravo naziv za blokadere