Happiness..
Veoma poznat
- Poruka
- 11.832
nisam..nema potrebe za tim..mushkaraca ima mali milion, ako je njemu stalo do mene,on ce to uraditi...shto da se ja muchim 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa dobro, dusho, jesi, šta sadBTW : čušnila sam kad sam imala divljih 17.. , naravno da sad koristim multiprakticnije nacine !
pa dobro, dusho, jesi, šta sad
neka jeste, neka nije, bože moj
nema potrebe da se pravdaš

eeee ma to na jedno uvo uđe, na drugo izađecheri moja.. nije pravdanje vec UPIRANJE PRSTOM kokoški di je zrno kukuruza!
Jerbo sam prozvana, ljubomornom, posesivnom , jadnom.. itd ..
E pa neš me hebat !![]()

Nisam ja tip za fajtni za momke, ni za druge stvari. Nikad mi nije palo na pamet ni da se bijem, ni da se svađam zbog nekog momka.
![]()
.. Jeste li kad pustale kandje na drugu zbog vaseg hebaca ?
Priznam : davno je to bilo , al izazvala sam jedan fajt jer mi se na oci guzila njemu , nije izgledalo tipa (cupanja) al sam joj uspila zviznut 2 ciste po laprdari ! !
Imala sam slucaj da sam direktno u fejs rekla : osh da te ja odhebem il ces odhebat sama ? Jednostavno NEDAM![]()
I NE, nisu bili papucari, da u startu izbjegnem eventualne padobranske postove !

Nikada se nisam pobila sa nekom opajdarom zbog decka...(Mislim,jesam par puta,ali zbog sebe.Svakoj od njih stavim do znanja da,ono sto je moje-moje je,i nicije vise...I da doticne gospodjice nemaju sta da traze na mom terenu.(Takav je i moj dragi...)
Jesam jednom, doduse iskontrolisano, i onda sam shvatila da se skot u stvari lozio da se ribe prepiru oko njega, a meni je pricao drugu pricu-kako ga bivsa smara i ucenjuje i sranja..uglavnom ostavila sam ga jer zasluzuje tu pacenicu sto ga progoni. I od tad mislim da je glupost da ja nekog odaljavam od tipa..mislim ako je on ne zeli u blizini nek je udalji sam...a ne da glumim curku i uzdizem mu ego
Priznam : davno je to bilo , al izazvala sam jedan fajt jer mi se na oci guzila njemu , nije izgledalo tipa (cupanja) al sam joj uspila zviznut 2 ciste po laprdari ! !

Okeee , Marijanita mi digla BAS ovu temu iz naftalana![]()
Haha ..
Ala , idem pancirku navuc '![]()

a ne njunisam...
al znam da ima onih koje izgleda možeš samo šakom dotući...lakše metar u dupe nego cm u glavu utjerati
a što reče neko...njega treba kaznitia ne nju
još ga pustim namjerno i čekam...ako padne...pao je...the end
O jbmti ! Odoh s ove teme , ko Andersen sam neshvacena u ovom mulju !
I jos me se naziva jadnicom jer reagiram !!!!
OCITO nisam dobro postavila temu ! Ili je malo tko procita :
- da se slazem s tim da musko treba dat do znanja da je zauzet
- da u mojim slucajevima su oni bili slijepi na njihova tjeraranja kraj njih ( mozda zbog osljepljenosti s menom )
- da se ovdi pita dal bi se izborile za svoje muskarce ?
Al nema veze !

Pa ona to radi vec dobre dvije godine....proganja i mene i njega....kao bila se primirila i sad opet odnekud iskoci u nedelju....
shta je on kriv....ako do sad nije pao,nece ni sad...a njoj je receno hiljadu puta da odhebe...shto s moje shto s njegove strane....