LINKIN PARK

• Začetnik teme Začetnik teme LINKIN_RULES
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa, moje je misljenje da chak i ako uspe nekoliko ljudi da glasa za Lp-oni nece doci, jednostavno ne mogu da zamislim njih kod nas.... ne ide mi jednostavno.... A veruj mi da sam prva koja bi otisla na kocnert jos pre pocetka njihovog nastupa da zauzmem najbolje mesto, :P sa najlepsim pogledom :wink: ali kad ce to biti......... :wink:
Mozda ce jos nas dotle odustati od Linkina, ma nikad se ne zna......
svejedno, hvala za sve te informacije, ja ne znam kako ti uvek imas sve te podatke, ja ne znam ni na koji sajt treba da gledam,...
a ja sam za X centar mozda cula samo tako po imenu, nisam sigurna da sam cula neku pesmu...mozda i jesam, ali nisam upamtila

e, da, zaboravih....evo vam potvrda za ono sto sam pricao...dakle, samo su napeli na tu humanitarnu pomoc, je8la ih pomoc, kaze da ni ne razmisljaju o novom albumu...aaaaaa....sto ih nije talas sve podavio pa da nemaju koga da spasavaju....uglavnom, evo vam clanak...pa uzivajte...

Local newspapers, the Straits Times, Life section has a report on the event and this quote from Chester, "I can't even imagine working on a new album as what we are focused on now is helping these people." And The New Paper reports tthat Chester refused to discuss anything other than Music For Relief. He told the press backstage: "We just want to give back to the people who have given us so much. We have amazing fans in Asia, and when this sort of thing happens, it's second nature to reach out and do all we can." When asked about the progress of the new album, he said, "The last thing on my mind is making a record. I don't feel like a member of Linkin Park anymore, I feel like a member of Music For Relief." The paper then asked him what's playing in his iPod, to which he replied uncomfortably, "'I don't mean to be rude, but I only want to talk about Music For Relief. This question is too extreme."

Eh ne bih da budem nezahvalna, ali čini mi se da je to samo izgovor da ne prave novi album...
Znate, njima je uvek trebalo dosta, koliko smo beše čekali na meteoru?
18 meseci, jel tako?

He, he, he,... juče je bio Phoenix-ov rođendan, i to 28-i, ako se ne varam.
But anyway, drago mi je da se ponovo nešto radi na sajtu www.linkinparkscg.cjb.net i da će se ubuduće redovno održavati. Jer ipak ako na njemu ne bude novih informacija, teško da će biti i posetilaca.
Pročitao sam bio ono o mogućoj turneji sa Eminemom i 50 Centom, i iskreno se pitam koji će k.... oni sa njima. :?

Nego 18. februara će održati dobrotvorni koncert za prikupljanje pomoći žrtvama cunamija. Biće tamo još Jay-Z, Ozzy Osbourne, Blink-182, No Doubt i Jurassic 5. Veselo društvo. 8)

Ma meni je bas lepo to za dobrotvorni koncert :lol:
A da........lepo sto si pomenuo rodjendan naseg dragog Phoenixa, pa sada ce 11. i od Majkija, a onda ide moj, pa mr hahh, chez, ma seticemo se kad dodje vreme i cestitati!!!!!

ha,ha...stvarno sam se slogirao kad sam cuo za tu turneju sa ovom dvojicom...aaaaaaaa gospode boze, ima li njihovim glupostima kraja??? Sta ce sa tim sup.cinama na turneji??? Ima samo jedan razlog, ponovo onaj neizbezni $$$$$$$$$$....Eminem i 50 cent su najkomercijalniji muzicki prizvodi u Americi, hale bi bile dupke pune, a karte preskupe...ali eto, to je nas novi Linkin park...ali to je jos nepotvrdjeno, ima jos nade da se otkaze...i,da, za taj dobrotvorni koncert...pise na sajtu da natupaju Blink, bla,bla,bla, i Jay-z&Linkin Park...sto dragi moji znaci da ce izvesti nase omiljene pesme sa Collision Course...ma necu vise uopste da se nerviram...

malo vedrije teme...na sajtu www.lplocal.com ili net, nisam siguran imate da downloadujete pojedinacno ceo koncert Rock am Ring 2004 u video formatu...pesme su otprilike od 8 do 13 mb...ja sam ga skinuo juce i odushevio se...fantasticno su iozveli HT pesme, a vrhunac koncerta je, verovali ili ne, A Place for My Head...prvo su izvukli nekog lika iz publike, sto inace nikad ne rade, a onda je cester legao na masu, ono "You, try to take the best of me, go away..."i sad ono zadnji put ide "You try to take the best of me...go away, YOU WILL NEVER TAKE THE BEST OF ME, GO AWAAAAAAAY !!!!! primecujete malu razliku u tekstu, ali ovako zvuci mnogo mocnije...prelepo jednostavno...

jao ja moram da cujem to, meni je inace taj deo pesme prosto fantastican, samo sto ne znam zasto, ali kod mene se obicno ne skine ni jedna pesma kad trazim na netu...e par puta, cekam ja, prodje neko vreme, ono taman se kao fora memorisalo, a kad ono neka greska,......

pa fino da je neko izapoceo neshto o linkinu...mada me nervira armija ovih novih istripovanih klinaca koji sleve svo sr..koje izdje na mtvju..a ova stvar sa jAYZJEM..MA NE VALJA TO LEPSHE DA I DALJE BUDE MALO GITARA ELEKTRONIKE Chesterov magican glas..malo Mike repuje ..i extra..shta im je bilo...
ma ne znam neshto ih bash gotivim ali odavno josh od 2000 mada sad se sve menja zar ne...shta ti znam..nadam se da ce nastaviti da nas iznenadjuju + i - 8)

Foe:
UZHAS! Najgori band ikad!!! Ako se to i mozhe bandom nazvati... Komercijala... Sve najgore! :twisted:
eh, vidi novajliju, odma napada...
Nisam sigurna koliko je tačna vest, ali izgleda da je Čestera baš pogodilo to da Jey-Z *preauzme njegove fanove... :(
___________________________________-
Čester tebe volimo - više! :D

Back