Chester girl
Zainteresovan član
- Poruka
- 465
E Vision, ajde bre bar sada kad vidis da nismo raspolozeni zbog collisiona uzdrzi se, mislim nije trenutak zaista
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E sad me ubi u pojamVisionOfDisorder:Chester girl:E nemoj ti "deciji bend", to bas vredja,mislim ja za takve smatram Britney i ostalu takvu ekipu, obicno se klinci pale na takvu muziku, a sve fanove koje ja znam su normalne osobe, a i za ove sa foruma imam takav utisak... Jesu postali komercijala, ali nije sve komercijalno,...... Sumnjam da deca" uopste mogu shvatiti tekstove linkin parka, dok se mi ostali fanovi pronalazimo u tim realnim tekstovima i recima.
Chek, chek... ti si 89'.
What's your point? Ti se dete.
A za koga je ta pesmica, za mene? Sorry ali ne kontam sta s pesmicom.....//.//.??VisionOfDisorder:Chill, razumem te. Evo ti pesmica na poklon.
-------------------------------------
Those men will break your bones,
Don’t know how to build stable homes.
We loose our voice more each year,
Maybe we won’t bring soon
Is there cancer in the throat?
No stress
Maybe it’s supposed to kill the success
Because success needs killing
Murder is media
False laugh,
Forged autograph
First my body, now my corpse
Alive is pain, murder is fame,
And if you’re famous you may get acquitted
If you did it
There’s no where to runaway
Damn you I hope you pay
And finish the day to day
Games we play
Those men will brake your bones,
I’ma stay at home
And talk on the telephone
There’s nothing in this world I want from you,
Don’t fool yourself, I won’t cry....
You’re too scared to live
Too quick to die
Stable homes
Stable homes
Stable homes.
Those men will break your bones
VisionOfDisorder:za mene se linkin park prodao onog momenta kada se one step closer pojavio na mtv-u, a vi deca uzeli da ih slushate. Ali dobro, oni sada i jesu dechiji bend.
A vashi komentari...
Sve hit do hita.
CobRa-SiC-:Deda ti si stvarno opasan! Svaka ti čast! Šta si ti slušao do Drugog svetskog rata a šta posle?
Zar ne misliš da je precenjivanje sebe i podcenjivanje drugih malo primitivno? Mislim, meni se tako čini.
VisionOfDisorder:CobRa-SiC-:Deda ti si stvarno opasan! Svaka ti čast! Šta si ti slušao do Drugog svetskog rata a šta posle?
Zar ne misliš da je precenjivanje sebe i podcenjivanje drugih malo primitivno? Mislim, meni se tako čini.
Ti si pet godina mladji od mene... shto bi znachilo... da si sad druga srednje... Imam puno pravo da te nazivam balavcem, ali vidish to ne radim. Ne znam zashto se onda tu nalazish.
Da u pravu si, jeste to primitvno, ali ja to ne radim. Moja poruka je jasna i nikog ne napada direktno, osim shto se vi tu negde sami nalazite... i onda upirete pishtolje u mene. Bezveze.
CobRa-SiC-:VisionOfDisorder:CobRa-SiC-:Deda ti si stvarno opasan! Svaka ti čast! Šta si ti slušao do Drugog svetskog rata a šta posle?
Ti si pet godina mladji od mene... shto bi znachilo... da si sad druga srednje... Imam puno pravo da te nazivam balavcem, ali vidish to ne radim. Ne znam zashto se onda tu nalazish.
Da u pravu si, jeste to primitvno, ali ja to ne radim. Moja poruka je jasna i nikog ne napada direktno, osim shto se vi tu negde sami nalazite... i onda upirete pishtolje u mene. Bezveze.
E deda malo si izlapeo pa te pamćenje slabo služi.
Seti se šta si pre ovde (ili na nekoj drugoj temi) govorio. Da si slušao LP pre nago što su ovi "balavci" čuli za njih, da niko nije ni znao da je Chester bio u Gray Daze ali koliko ja vidim ovde ima onih koji se u LP razumeju 100 puta bolje nego ti.
Što se tiče godina, nemaš pravo da mi kažeš da sam balavac jer me uopšte ne poznaješ i godine ne čine čoveka (ne u potpunosti ali u nekoj meri)
VisionOfDisorder:za mene se linkin park prodao onog momenta kada se one step closer pojavio na mtv-u, a vi deca uzeli da ih slushate. Ali dobro, oni sada i jesu dechiji bend.
A vashi komentari...
Sve hit do hita.

dkole:Deda, daj mi listu od 5 bendova koje slusash, i nekih 10-ak dana, da skupim materijal, i tako cu ih popljuvati, da ces beyati odavde glavom bez obzira...
dkole:...kljucna rec je POTENCIJAL...znaci ne tvrdim da je LP sada bolji od starih metal bendova, ali tvrdim da ce za 15 godina to biti...e to je razlika...
LPhoklica:...pa jer bi ti čuo za njih da ih nisi video na TVu?
Ma verovatno si poslednji saznao za njih...a i ako nisi, trebalo bi da znaš oni JESU KOMERCIJALA (i ako je ta reč bezrazložno označavala nešto loše), oni i treba da se prikazuju na MTV.VisionOfDisorder:da naravno, jer ih i jesam slushao pre shto je hybrid theory izashao. Znash, da bi se neko informisao o muzici, nije mu potreban mtv, vec zainteresovanost za istu.
Joj, evo ga opetVisionOfDisorder:Znash kako, muzichki oni nisu loshi. Stvarno ne mogu da kazem. Samo kad bi bili ozbiljniji. Vidish, to je isto kao i Korn. Uvek ce biti muzichki odlichni, a istovremeno zauvek nezreli. Takav je koren, takav je princip.
a sada razmatram da li da im oprostim i ponovo pocnem da ih slusam ili ne, bolje da samo citam vase postove i da se ne mijesam bzvz.dkole:...oni su kolekciju demo snimaka sa Hybrid izbacili tek posle albuma
LPhoklica:ućitkala sam Visionara...